Şimdi Ara

Micra-207-Clio-Jazz-Corsa hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eşim için otomatik vites bir araba arayışına başladım. Birazda donanımlı bir araç bakıyorum. Ekteki 5 model hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Nissan Micra 1.2 A/T Tekna 29.000.-YTL
    Opel Corsa 1.2 A/T Cosmo 33.500.-YTL
    Clio 1.6 A/T Dynamique 33.500.-YTL
    Jazz 1.4 Elite A/T 34.000.-YTL
    207 1.6 A/T Dynamic 34.500.-YTL

Micra donanım ve fiyat açısından çok iyi ama, aklım diğerlerine de gidiyor. fark vermeye değer mi sizce ? Kullanıcılar fikir verirse sevinirim.

Saygılar
    Anycall

• İmzamdaki aracı almasaydım CORSA alacaktım malum sebepler aile olduğu için ama CLİO da çok iyi
  • bencede ya clio yada corsa
  • toyota yarisi de ekleyebilirsin listene.
  • hocam ya clioyu al yada corsayı 2si arasında karar ver bence
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Yarisi de ekledim listeye fiyatı makul. Ama arabada bağaj yok
    Genellikle Corsa ve Clio tavsiye etmişsiniz. Bütçe de önemli arkadaşlar. Micra tam bayan arabası. Clio ve Corsa da güzel arabalar. 5-6 milyar fark vermeye değer mi ? Bu kadar fark verilir mi ? Otomatik vites ve donanımlı bir araç için fiyatı makul geldi micra nın. Corsa full otomatik için o paraları verince insan 3-5 milyar daha çıkıp bir üst sınıfa geçeyim diyor. 25 milyar kredi kullanıcam. Dolayısı ile aylık ödeme 750 ytl civarında 48 ay. ancak bunu ödeyebilirim.
  • Unutmadan NISSANda RENAULTa ait bir şirket yani MİCRAda kullanılan 1.2 16V motor RENAULTA ait yakıtta da çok cimri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: anycall

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Yarisi de ekledim listeye fiyatı makul. Ama arabada bağaj yok
    Genellikle Corsa ve Clio tavsiye etmişsiniz. Bütçe de önemli arkadaşlar. Micra tam bayan arabası. Clio ve Corsa da güzel arabalar. 5-6 milyar fark vermeye değer mi ? Bu kadar fark verilir mi ? Otomatik vites ve donanımlı bir araç için fiyatı makul geldi micra nın. Corsa full otomatik için o paraları verince insan 3-5 milyar daha çıkıp bir üst sınıfa geçeyim diyor. 25 milyar kredi kullanıcam. Dolayısı ile aylık ödeme 750 ytl civarında 48 ay. ancak bunu ödeyebilirim.

yarisin bagaj hacmi 228 lt corsa nın ki 285 lt cok da fark yok aslında.
    ayrıca yarisin arka koltuklarını kaydırarak bagaj hacmini arttırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsancak -- 17 Mart 2008; 12:27:32 >

• Grande Punto... Fiyat/performans/ekonomi
  • Dostum clio al o kadar para vermene de gerek yok bu sınıfta bi araba için. Otomatik 1.2 expression (yeterli derecede donanımlı yani) clio III ler 27.000 ytl al keyfine bak.. corsa ve 207 in otomatikleri ya pahalı yada donanımı yok bu fiyatta.. üstelik az yakar..
  • Bence her yönü ile düşününce Clio en mantıklısı.Zaten öyle düşündüğüm için clio aldım.bu benim şahsi fikrim.

Karar senin.
  • Mitsubishi Colt'u da eklemeyi unutmayın derim.
  • bi hatan var corsa da 1.2 motorda cosmo donanım seçeneği verilmemekte. ayrıca 1.2 ile easytronic alınabilmekte 1.4 ile tam otomatik. corsa cosmo teknik paketli bir araba bu saydığın arabaların hepsini donanım ve kalite olarak ezer. ama ya clio ya corsa al şu anda sadece clio rakip olabilecek bir düzeyde corsaya. jazz artık bitti207 de hoş ama boş bence. micra ise ben kendime almazdım ama bir bayan için olabilir. ama dediğim gibi bir corsanın duruşu görünüşü bence bu sınıfta şu anda hiç bir araçta yok. yeni fiesta çok güzel olmuş yıl sonuna doğru damlar piyasaya heralde
  • 207 yi şiddetle tavsiye ederim
  • corsa biraz donanım fakiri fakat içi çok orijinal ve kaliteli oturma pozisyonu iyi süspansiyonu konforlu clio da derinlik ayarlı direksiyon yok ve plastik pek kaliteli değil fakat daha konforlu süspansiyonu var 207 de iyi seçenek fakat süspansiyon gerçekten çok sert fakat en güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

corsa biraz donanım fakiri fakat içi çok orijinal ve kaliteli oturma pozisyonu iyi süspansiyonu konforlu clio da derinlik ayarlı direksiyon yok ve plastik pek kaliteli değil fakat daha konforlu süspansiyonu var 207 de iyi seçenek fakat süspansiyon gerçekten çok sert fakat en güzel.

Cosmo Corsa donanım fakiri. Daha bişey demiyorum.

Essentia olmasın donanım fakiri olan.
  • parça ve işçilik, 2006 yılın otomobili, iç hacmi ferah, bagaj hacim olarak lider(288 lt) neyse uzatmayım, bir foto koyayım oradan inceleyin, son sayfasını, lider 3-5 yıl daha değişmez.

• komik corsa c ile yapılmış bir kıyaslama. corsa d geldikten sonra işler baya bir değişti. clio şu anda ikinci olur test yapılsa yakın zamanda fiesta ve poloda yenilenecek 4.lüğe kadar düşecek demektir bu clio. 3-5 yıl falan sürmez anlicaın liderlik zaten sürmedide. ayrıca corsa nın kritiğinde başarılı sürüş dinamiği demiş sonra hissiz direksiyon demiş ya yanlış çeviri ya da laf olsun torba dolsun. paran varsa alman yoksa japon demişler boşuna değil
  • A MI B Mİ C Mİ D Mİ.

• 2001-2005 arası Clio HB Otomatik vites kullandım.Hiçbir kötülüğünü görmedim,ama dar işte.

Baldızımda Micra vardı,2006 model.Direksiyon çok iyi,Clio'ya göre bence daha ferah ama ben yakıt bakımından daha cimri zannediyordum.

2006'dan beri Honda Jazz kullanıyorum.CVT diğer otomatik viteslerden farklı birşey.Bir deneme sürüşüyle farkı görün derim.İç hacim ve bagaj büyüklüğü sanırım diğer seçeneklere fark atar.

Corsa ve 207 ile bir münasebetim olmadı.Açıkçası servisleriyle ilgili sıkıntılar etrafımda şehir efsanesi halini almış durumda,tabii ne derece doğrudur bilemem.

Toyota seçeneğini de bence göz ardı etmeyin.Bir atasözü der ki Japon yapmış....

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.