Şimdi Ara

micro sim kart alınca hemen aktive oluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun iphone 4s 16 gb aldım turkcellden micro sim kart aldım 12.5 liraya ancak telefona taktım çalışmadı alalı hemen hemen 8 saat oldu normal midir? ancak sim kart takmada bir problem olmadığına eminim

• yardım !!
  • Bazen açılması uzun sürebilir. Yarını bekle bence. Açılmazsa aldığın yere danış..
  • Ben avea'dan mikro sim aldim normal sim kartim iptal oldu.

Mikro simim aktif olana kadar sinyal alamadim mikro simim aktif olunca normal simim aktif olmadi.

Ben daha onceden baskasinin simiyle aktif etmistim iphone'u o yuzden anlik olarak kontrol edebildim.

Mikro siminiz aktif olunca diger siminiz kapanacak o zaman mikro sim kartiniz ile iphone'u aktif hale getirebilirsiniz.
  • Ben ilk aldığımda yarım saat içinde vodafone aktif olmuştu, bence uzun sürmüş.
  • Hat mi gelmiyor?
    Aktivasyon ekranini mi gecemiyorsun?
  • Bende Turkcell hattımı micro yapmıştım 5dk içinde aktif oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sim kardı micro yapmanın bir esprisi yoktur, yalnızca kart üzerindeki altın renkli yeri alıp geri kalan hurdayı atıyorsunuz, normal bir sim kartı takıyormuşsunuz gibi hızlı ve sorunsuz çalışmalıdır. Ancak bu micro sim kart telefona ilk defa sokuluyorsa, operatör ve servis şartlarına göre bir gecikme söz konusu olabilir.
  • bende de ilk aldığımda aktive olmamıştı aldığım bayiye gittiğimde sisteme işlemeyi unutmuşlardı bence aldığın yerle görüş
  • bende aldıgımda aksamustu gıbı almıstım ertesı sabaha aktıf olmustu.zaten aktıf olana kadar dıger sımkartınız calısıyor.
  • Turkcell 10 dk aktif oluyor
  • turkcell hemen açılıyor dedikleri gibi.
  • 2 kere aldım mikro sim kart bayiden çıkıp taktığımda ikisi de çalışıyordu.
  • Yeni hat aldiginda hattim 10dakikada aktif oldu 5dakikadada o hatti mikro sim'ime aktardilar hemen aktif oldu sikinti yasamadim Vodafone hattim bi arada
  • Vodafone'da görevlinin elinden aldım taktım 1 dakika bile sürmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 3 Mayıs 2012; 18:28:42 >
  • Arladaslar Turkcell'den operatör ayarlarını güncelleme uyarısı aliyorum. Güncelleme yapmalimiyim? Versiyon 5.01 jailbreak yok. Zarari olurmu?
  • vodafone personeliyim, açılması yaklaşık 15 saniye sürüyor, turkcell sallamış gibime geliyor, 8 saatte ben 8000 tane hat açarım
  • Vodafone'da normal kartı micro sim ile değiştirdim daha eve gelmeden anında yolda açıldı... Bence bir sorun var.
  • turkcellde 1 dakika icerisinde aciliyor
  • Aynen Turkcell hemen açılıyor bende micro sim'le değiştirdiğimde hattı taktığım gibi geldi bayiide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.