Öncelikle Daha önce bu konu ile ilgili bilgiler verilmişse tekrar açtıysam özür dilerim.
Ben 2 ay önce MİCROLAB A6623 5+1 sinema seti aldım, fakat ne TV ye ne PC ye ne de Uyduya bapalyıpta 5+1 keyfiyle dinleyemedim.Sadece 2+1 kısmını çalıştırabildim, acaba bilmediğim veya eksik kalan bir parçasımı var bağlantıyımı yanlış yapıyorum çözemedim.
Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Uydu ve tv den 2 kanal ses alman çok doğal. Çünkü bu yayınlar zaten stereodur. Eğer ses sisteminde prologic desteği yoksa yada x2 stereo gibi bir özelliği yoksa bu yayınları stereo alırsın. Ama pc den 5+1 alman lazım.Ses kartın eğer 5+1 destekli ise.
PC min ses kartı ana kartın (INTEL 945GCNL 945GC C2DUO DDR2 SATA2 16X S+V+GLAN) üzerinde harici degil, 5+1 i destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, farzedelim desteklemiyor bi ara parçayla bunu sağlayabilirmiyiz? ve TV de kullanmak için ne yapmalıyım (DVD Uyduya, Uyduda TV ye bağlı). Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: senhu
PC min ses kartı ana kartın (INTEL 945GCNL 945GC C2DUO DDR2 SATA2 16X S+V+GLAN) üzerinde harici degil, 5+1 i destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, farzedelim desteklemiyor bi ara parçayla bunu sağlayabilirmiyiz? ve TV de kullanmak için ne yapmalıyım (DVD Uyduya, Uyduda TV ye bağlı). Teşekkürler
o anakartın onboard ses kartı 5+1 desteklidir. anakartın cd sinden ses driverlarını yükledinmi? windows ses denetiminden 5+1 ı seç ses kartı yazılımdan analog bağlantı ve 5+1 i seç Bağlanntıları doğru yapman gerekiyor. 3 lü analog kablo ile bağlantıyı yap.
teşekkürler
Akşam dediklerinizi hem kontrol edeyim hemde deneyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: senhu
teşekkürler
Akşam dediklerinizi hem kontrol edeyim hemde deneyeyim.
kolay gelsin.
peki arkadaşlar bu konu ile ilgili başka fikri ve bilgisi olan varmıdır. Teşekkürler