Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:25:53 >
  • 1 gun daha gectı hala haber yok

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:25:39 >
  • kardeş beddua etme ya ilgili ilgisiz herkese,sana da döner bak,sabır biraz adamlara mail at,konuş,sıkıştır,memleket nere bilmiyorum ama ya da git elden al.sikayetvar.com a yaz ya da.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:25:28 >
  • arkadaşlar ürünü bende çok beğendim alayımmı falan derken birde baktım sistem 75*2 değil 55*2 direk vazgeçtim olacak iş değil bir kaç site ürünü 75 deyip duruyor oysa 55 watt.

http://microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm

pecifications:
    *Amplifier specification:
    Power output 55Wx2 RMS
    Frequency response 5 Hz-40K Hz
    Sensitivity Input 380mV
    Separation ≥55 dB
    S/N ≥80 dB
    *Acoustic specification:
    Frequency range 55 Hz-20K Hz
    Sensitivity 85dB
    Driver unit: 6.5"x2 (magnetically shielded)+1"
    *Audio input: (Input 1) RCA jack
    (Input 2) RCA jack
    (L Speaker) screw terminal
    *Audio output: screw terminal
    *Product size(DxWxH): 325x220x558mm

• benimde dikkatimi çekti fakat ürünün kutusunda 75Wx2 yazıyor bir yanlışlık var sanırım cunku aynı ürünün kumandalı modelınede bakarsan onda 75Wx2 yazıyor
  • güzel inceleme eline sağlık. valla merak ettim şimdi ses kalitelerini. hiç bi yerde rastlamadım ben bu ürüne iki günde bir teknoloji marketleri gezdiğim düşünülürse enteresan yani. nerden satın aldın acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanberk

güzel inceleme eline sağlık. valla merak ettim şimdi ses kalitelerini. hiç bi yerde rastlamadım ben bu ürüne iki günde bir teknoloji marketleri gezdiğim düşünülürse enteresan yani. nerden satın aldın acaba.

www.teknofiyat.com < bu site sana yardımcı olucaktır kardes.. ürünü suan bulman zor olabılır eger bu sıtede ıse yaramazsa segment bilgisayarla gorusmen gerekır.

• Ürünü hepsiburadada buldum. Görmemiş olan varsa linkten bakabilir.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850488
  • Solo 7 ve CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 se kartı bugün elime geçti. Geç saat olduğu için sese fazla yüklenmedim. Beni yanıltmadı, fiyatına göre ses veriyor diyebilirim, müzikte kulağım iyidir. Ama bu hoparlörden çok şey beklemeyin bas konusunda büyük eksikliği var. Baslar yeterince filtreli değil ve müzik seçiyor. Yani tam anlamıyla depp bass zevkini yaşatmıyor. Ama dört adet 6.5" component müziğin hakkını veriyor. Tweeterlerin çını gayet normal eğer süper diyenler varsa JBL in power serisi titanyum tweeterlerini dinlesin. Alacak arkadaşlar imkanları varsa dinleyip alsınlar iyi veya kötü yorumlarından etkilenmesinler. Eğer yürek soğutacak club tarzı bir ses istiyorsanız z5500' e göz atın derim.
  • bufer alcaktım bende iyi bas veremiyomuş bir yerden sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniperbaret

Solo 7 ve CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 se kartı bugün elime geçti. Geç saat olduğu için sese fazla yüklenmedim. Beni yanıltmadı, fiyatına göre ses veriyor diyebilirim, müzikte kulağım iyidir. Ama bu hoparlörden çok şey beklemeyin bas konusunda büyük eksikliği var. Baslar yeterince filtreli değil ve müzik seçiyor. Yani tam anlamıyla depp bass zevkini yaşatmıyor. Ama dört adet 6.5" component müziğin hakkını veriyor. Tweeterlerin çını gayet normal eğer süper diyenler varsa JBL in power serisi titanyum tweeterlerini dinlesin. Alacak arkadaşlar imkanları varsa dinleyip alsınlar iyi veya kötü yorumlarından etkilenmesinler. Eğer yürek soğutacak club tarzı bir ses istiyorsanız z5500' e göz atın derim.

eğer yeni aldıysanız basslar hakkında birşey demek yanlış olur sistemin bass performansı yaklaşık 2-3 ay sonra oturuyor (günde 2-3 saat yüksek seste dinlemeyle ) şuan solo7 ler salonda duruyor odaya fazla geliyor inan ki bassların yetersiz olduğunu hiç düşünümüyorum bende yarı yarıya audiophille sayılırım genelde derin basslardan çok hoşlanırım ses iyisede kötüsede anlarım tam olarak hangi frekansda sorun var anlarım yani sizce diyebileceğim bu sistemle ilgili arkadan kuvvetli bir şekilde bass vururken diğer seslerde hiçbir şekilde arkada kalmadan çok net duyuluyor yarım seste bile işte beni cezbedende bu!.. hemde bu fiyata oyüzden ben sistemi başarılı buluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: sniperbaret

Solo 7 ve CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 se kartı bugün elime geçti. Geç saat olduğu için sese fazla yüklenmedim. Beni yanıltmadı, fiyatına göre ses veriyor diyebilirim, müzikte kulağım iyidir. Ama bu hoparlörden çok şey beklemeyin bas konusunda büyük eksikliği var. Baslar yeterince filtreli değil ve müzik seçiyor. Yani tam anlamıyla depp bass zevkini yaşatmıyor. Ama dört adet 6.5" component müziğin hakkını veriyor. Tweeterlerin çını gayet normal eğer süper diyenler varsa JBL in power serisi titanyum tweeterlerini dinlesin. Alacak arkadaşlar imkanları varsa dinleyip alsınlar iyi veya kötü yorumlarından etkilenmesinler. Eğer yürek soğutacak club tarzı bir ses istiyorsanız z5500' e göz atın derim.

eğer yeni aldıysanız basslar hakkında birşey demek yanlış olur sistemin bass performansı yaklaşık 2-3 ay sonra oturuyor (günde 2-3 saat yüksek seste dinlemeyle ) şuan solo7 ler salonda duruyor odaya fazla geliyor inan ki bassların yetersiz olduğunu hiç düşünümüyorum bende yarı yarıya audiophille sayılırım genelde derin basslardan çok hoşlanırım ses iyisede kötüsede anlarım tam olarak hangi frekansda sorun var anlarım yani sizce diyebileceğim bu sistemle ilgili arkadan kuvvetli bir şekilde bass vururken diğer seslerde hiçbir şekilde arkada kalmadan çok net duyuluyor yarım seste bile işte beni cezbedende bu!.. hemde bu fiyata oyüzden ben sistemi başarılı buluyorum

Doğru söylüyor,ilk alınan sistem pek performans vermez..Kullandıkça açılır..O mağazada dinleyip beğendiğiniz sistemler haftalarca reyonda durup kullanılıyor o yüzden eve geldiğinizde aldığınız cihazın sesini beğenmiyorsunuz..Ses daha sonra oturuyor tabi..

• Müzik konusunda kesinlikle 6.5" componenetler çok iyi ve bu fiyata bu componenetlerden 4 adet bulmak imkansız, beni solo 7 lere teşvik eden tamamen 6.5" componentleriydi. Zaten sub olarak Pioneer 121 SPL subwooferimi 20 hz için bunların yanına kullanmayı düşünüyorum.
  • çok iyi performans alacağınıza eminim ben ölçtüm hoparlörlerin boyu 6.5" değil 19 cm civarı 20 cm e yakın ama eviniz çok büyük değilse büyük hoparlörler iyi ses vermez daha küçük hoparlörlerin bass reflex tepkisi daha iyidir solo7 uğultu yerine derin ve güçlü basslar veriyor sadece titreşim ve uğultu dinlemek için yapılmamaış çok daha derinden ve sarsıcı bass istiyorsanız yanına ek bir subwoofer almanızı şiddetle tavsiye ederim ozaman sizi mesteder işte bu sistem
  • 150w yazıyor kutusunda bu arada aldıgım 1yıl oluyo cok zevk alıyorum bu kolonlarda muzık dılemekten ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crime

burada da 55x2 yazıyor....

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm

Biz bu urunu alırken ustunde kutusunda kullanma klavuzunda ve sıtesınde bıle 150watt yazıyordu.Versıyon degısmıs olabılır yada baska bırsey bılemeyecegım.Kutusunu bodrumda bulursam ıcınde klavuzu vs de vardı ıcınde foto ceker eklerım

• 2x55 watt olan model solo7 nin bir düşük modeli solo7 2x75=150 watt dır ordaki değerler amfi ile ilgili kolonların gerçek ses gücü 150 watt rms dir salona bile fazla geliyor bu arada solo7c modelini inceledim uzaktan kumandalı olanı okadar iğrenç yapmışlar ki normal solo7 çok daha iyi bence neden derseniz uzaktan kumanda alıcısı ve kumanda dandik vcd lerinkine benziyor ayrıca sağ kolonun üzerinde ses miktarını gösteren kırmızı biryer var kolonların tüm karizmasını mahvediyor herhalde nekadar ucuza maledersek okadar iyi diye düşünmüşler ortaya böyle birşey çıkmış eminim peter larsene danışmadan yapmışlardır

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

2x55 watt olan model solo7 nin bir düşük modeli solo7 2x75=150 watt dır ordaki değerler amfi ile ilgili kolonların gerçek ses gücü 150 watt rms dir salona bile fazla geliyor bu arada solo7c modelini inceledim uzaktan kumandalı olanı okadar iğrenç yapmışlar ki normal solo7 çok daha iyi bence neden derseniz uzaktan kumanda alıcısı ve kumanda dandik vcd lerinkine benziyor ayrıca sağ kolonun üzerinde ses miktarını gösteren kırmızı biryer var kolonların tüm karizmasını mahvediyor herhalde nekadar ucuza maledersek okadar iyi diye düşünmüşler ortaya böyle birşey çıkmış eminim peter larsene danışmadan yapmışlardır

Dostum bende oyle dusunuyorum yanı kutuda klavuzunda heryerde 150 watt yazıyor yanı kesın baska bır versıyonudur.Buarada benım burn ın baya farkettırdı,sıstemı dıgıturk uydu alıcısna bagladım salonda kullanıyorum artık cok guzel bır etkı verıyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.