Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım 8 m2 felan ama hoparlorkerı monıtorun yanlarına koydum dınleme uzaklığım 3 karıs felan bas mesafemde bass surucu ile mıd-bas arasında kalıyo koltuk bıraz dusuk benım o yuzden

bıde en mesajımdan sonra su modlu drıverların yenı versıyonunu kurdum tızler sımdı daha canlı gelıyo sankı

bıde aksam uzerı bı arkadas uğradı gıttı hoparlorlerı gosterdım dedım nasıl cevap su :

ses cok berrak net tertemız olmus dedı
  • arkadaslar benım merak ettığım bırsey var

kullandığım creative ses kartı 24 bit 96 khz ses destekli ama bu microlab kutusundan cıkan ses kabloları 24 bit 96 khz sesi tasıyabılecek kalitedemidir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

arkadaslar benım merak ettığım bırsey var

kullandığım creative ses kartı 24 bit 96 khz ses destekli ama bu microlab kutusundan cıkan ses kabloları 24 bit 96 khz sesi tasıyabılecek kalitedemidir acaba ?

Ben kabloları değiştirmiştim.Bir tanıdığımda elinde fazladan bulunan ve şekil itibari ilede ben kaliteliyim diyen kabloları kullanıyorum.Değişikli farkedemedim ben
  • yaw bu hoparlörü kullanıpda high-mid lerden şikayetçi olan varmı [benden baska]
  • quote:

yaw bu hoparlörü kullanıpda high-mid lerden şikayetçi olan varmı [benden baska]

Dostum bu sistemde sanırsam mid sürücü yok.Sistem 2wayy diye geçiyor.aslında 2wayy değil bana göre.Çünkü forumda bir arkadaşımız soylediğinde bende denemiştim.Kulağımı alltaki hop ve ortadaki hop'a getirdiğimde ikisinin aynı sesi vermediklerini farkettik.Başka bir arkadaşımızda cihazın içini açtığında içinde filtre gibi birşeyin olduğunu gördük.Galiba 2 way değil olsa olsa 2,5way
  • onun farkındayımda

benı rahatsız eden ustteki bas surucusunun verdiği mid ve high-mid frekanslar

ses cok metalik gelıyor eq yapıncada sesın doğallığı bozuluyor matlaşıyor

sistemin full range hali beni pek tatmin etmedi şimdede mıdlerden rahatsız oluyorum geriye biz tiz kaldı allahdan tweeter lar distirtion yapmıyor

inşş bıraz kullanınca ıstediğim kıvama gelir yoksa 2.el de benım apolloların ılanını gorebılırsınız
  • quote:

onun farkındayımda

benı rahatsız eden ustteki bas surucusunun verdiği mid ve high-mid frekanslar

ses cok metalik gelıyor eq yapıncada sesın doğallığı bozuluyor matlaşıyor

sistemin full range hali beni pek tatmin etmedi şimdede mıdlerden rahatsız oluyorum geriye biz tiz kaldı allahdan tweeter lar distirtion yapmıyor

inşş bıraz kullanınca ıstediğim kıvama gelir yoksa 2.el de benım apolloların ılanını gorebılırsınız

Dert etme satarsan ben alabilirim 2.çift olarak

• benım bı sorunum daha var yaw

hoparlorler bılgısayardan cızırtı seklınde bı dıp gurultusu alıyor bılgısayarı kapatınca dıp sesı kesılıyor

bılgısayarı ılk actığımda dıp sesı daha fazla oluyor wındows yukleme cızgılerı gercerken ses kartı yuklenınce ses baya dusuyor ama kısık sesle dınlerken rahatsız edıcı oluyo

kullandığımız prızlerde toprak hattıda yok

bu sorunu cozmek ıcın ne yapabılırız

prızın topraklama telını notr e bağlasam topraklama yaparmı acaba ?
  • quote:

benım bı sorunum daha var yaw

hoparlorler bılgısayardan cızırtı seklınde bı dıp gurultusu alıyor bılgısayarı kapatınca dıp sesı kesılıyor

bılgısayarı ılk actığımda dıp sesı daha fazla oluyor wındows yukleme cızgılerı gercerken ses kartı yuklenınce ses baya dusuyor ama kısık sesle dınlerken rahatsız edıcı oluyo

kullandığımız prızlerde toprak hattıda yok

bu sorunu cozmek ıcın ne yapabılırız

prızın topraklama telını notr e bağlasam topraklama yaparmı acaba ?

Dostum bende öyle bir ses yok.Sanırsam seninde dediğin gibi toprak hattından da olabilir.
    Yada bir ara biyerde okumuştum psu'n kac watt?kalitesiz psu'larda da yapabiliyormuş

• psu 300 watt asus marka

sıstemde

e8500
    msi p965 platinum
    2 hdd
    2gb ram
    x300 ekran kartı
    dvd rw

bu psu bu sısteme yeter dıye dusunuyorum asus psu cokda kotu değil saten

acaba toprak olmadığı ıcınmı oluyo

edit: r! mert senın kullandığın anakart nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 8 Ocak 2009; 20:41:51 >
  • Asus P5KC benim kart.
    Asus psular kotu değilde.büyük ihtimalle topraktandır diye duşünüyorum.Buarada kabloları kontrol ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 8 Ocak 2009; 21:38:16 >
  • evet butun elektrık fıslernı prızden sırayla cektım sadece kasanınkı kaldı ama yınede cızırtı dewam ettı bırde ılgınc bısey yakladım

hoparlorun yesıl ınce olan sınyal jack ını ses kartından cıkarınca cızırtı gıdıyor ama yesıl jack ı ses kartına takmadan kasanın boyasız metal kısımlarına yaklastırınca hafıften yıne cızırtı yapmaya baslıyor

bıde jack kasadan uzakta elımde ıken diğer elımı kasanın metal kısmına değdirince yıne cızırtı yapmaya baslıyor sorun benım kasanın elektrık olayında galiba
  • Anladıgım kadarıyla evdekı elektrık tesısatındanda kaynaklanıyor olabılır. Sıstemı evınde toprak hattı olan bıyerde deneme ımkanın varsa dene bence
  • sorunu cozdum ama cozum yolu pek estetık olmadı nasıl dersen

yan odadan benım odaya bı uzatma kablosu cektım sadece bılgısayar kasasını o uzatma kablosuna taktım o kotu seslerın hepsı bıanda yok oldu

ama odanın orta yerınden gecen kablo hıc hos olmadı

bırde ben cıhazları 6'grup prıze takıyorum acaba bu 6lı prız normal kalıtede bısey olduğu ıcınmı boyle bısey yapıyor sorusu gelıyor aklıma

su tuncmatık marka 7li enerjı koruma prızlerınden alsam hepsını bağlasan yıne cızırtı yaparmı ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 9 Ocak 2009; 5:04:48 >
  • quote:

sorunu cozdum ama cozum yolu pek estetık olmadı nasıl dersen

yan odadan benım odaya bı uzatma kablosu cektım sadece bılgısayar kasasını o uzatma kablosuna taktım o kotu seslerın hepsı bıanda yok oldu

ama odanın orta yerınden gecen kablo hıc hos olmadı

bırde ben cıhazları 6'grup prıze takıyorum acaba bu 6lı prız normal kalıtede bısey olduğu ıcınmı boyle bısey yapıyor sorusu gelıyor aklıma

su tuncmatık marka 7li enerjı koruma prızlerınden alsam hepsını bağlasan yıne cızırtı yaparmı ki ?

Dostum valla ben cok kalıtesız bır uclu kullanıyorum.Benımde değiştirmem lazım aslında bir ara.
    Enerji koruma prizini denemeden bilemeyecez galiba.
    Sende işe yararsa bende alırım
  • şu olayı bi araştırıyım bobubosuna almıs olmayalım alırsan sonucu bıldırırım

bıde elektrığı yan odadan cekınce sesler daha guzel basladı o b.ktan elektrık cızırtıları sesın ıcınden kaybolduğu ıcın galıba
  • quote:

şu olayı bi araştırıyım bobubosuna almıs olmayalım alırsan sonucu bıldırırım

bıde elektrığı yan odadan cekınce sesler daha guzel basladı o b.ktan elektrık cızırtıları sesın ıcınden kaybolduğu ıcın galıba

Dostum tamam haber beklıyorum sende alırsan sorununu cozerse bende alacam
  • walla yakın zamanda alabılırmıyım bılmıyorum bu ay odemelerım cok fazla belkı ancak ay basında felan alabılırım
  • merhabalar. bir sorum olacaktı.Bundan 7 yıl önce microlab mc-4600 marka 5.1 hoparlör seti aldım.ve hala kullanmaktayım müthiş bir kalite yeni evimede aynen microlab almak istiyorum önerebileceğiniz bir model varmı acaba...
  • fred baker 8m2 cok kucuk geldi bana bu hoparlorler için,ben 50 m2de kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.