Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlanta -- 28 Ocak 2009; 21:36:32 >
  • 5+1 alacak arkadaslar bu sistemede bi göz atsın derim dip sesi neredeyse 0 !! (MICROLAB MC-4500 5+1SILVER SPK)
  • Evet arkadaşlar bugün sistemi tam anlamıyla deneme şansım oldu ve ne kadar doğru karar vermişim onu anladım
    Sistem büyük ihtimalle 3 yollu çünkü 2.5 yollu diye birşey olamaz.Sadece bunu farklı şekilde 3 yollu olarak piyasaya sürmüşler.
    Ses kalitesi son sesde dinlememe rağmen sesde hiçbir bozulma olmuyor her höparlör üstüne düşeni çok iyi şekilde yerine getiriyor.
    Bu sette beni en çok mest eden şey ise basslar oldu 5 metre uzaklıktan dinlememe rağmen insanın ciğerine işliyor
    Bir subwoofer gibi basslar yayılmıyor daha tok çıkıyor ve buda müziğe katkı yapıyor.Yani tam istediğim gibi , z2300 ün subwooferi bile bu kadar kaliteli bass veremiyordu.
    Tizler ise çok iyi daha önce bir çok şarkıda duymadığım tınıyı bu set bana sorunsuz iletiyor.
    Midler de çok başarılı, basslar ve tizler arasında bir boşluk hissetmiyorsunuz.Bütün sesler çok dengeli bir şekilde çıkıyor.

tizler 9
    midler 8
    basslar 9
    malzeme kalitesi 8
    Bu özelliklere bu fiyat ise 10

Ucuza iyi bir şekilde müzik dinlemek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 29 Ocak 2009; 21:48:43 >

• ya bu solo 7 z2300 kadar camları sallayabılıyormu ??
  • bende solo 7 yi takip ediyorum geçen seneden beri... bir ara imkanım olursa alıcam inş...
  • solo7 yı aldığımdan berı ılgınc bı sekılde dınledığım muzık tarzı değişti

eskiden arasıra pop dınlerdım coğunlukla elektronık muzık dınlerdım trance vs

sımdı ıse % 95 oranında turkce rock muzık dınlememeye basladım

solo7 nın rock muzıklerdekı performansı cok guzel

hele pop felan hıc dınleyemıyorum pop dınlerken sesler camur gıbı gelıyo artık

bı hoparlorun tarzıma bu kadar yon verebıleceğını hıc dusunmemıstım cok ılgınc bı durum

mı desem gulsemmı ağlasammı

• solo 7 fotoğrafları

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

solo 7 frekans testleri

•  ..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

kulaklarımın benı yanıltmadığını bellı oldu
    cunku solo7lerde 125 hz cıvarı sesler benı asırı rahıtsız edıyordu ve butun sesler flat ıken 125 hz lerden 5 - 6 db duserek kullanıyorum ve bu az bır rakam değil

resımdede gorulduğu gıbı solo7 nın 80 - 180 hz frekans aralığında bır patlama var
    125 lerı dustuğum zaman daha alt frekanslardakı baslar daha rahat ısıtılebılır hale gelıyor setın kuru bass gurultusu yerıne daha yumusak ve sıcak baslar gelıyor

ama su 2 khzlerdeki sertliği nasıl cozebıleceğimi bi turlu bulabılmıs değilim

• FRED BAKER Ses kartı kullanıyormusun ?
    İyi bir ses kartı alıca ,seste belki birçok kullanıcının farkedemeyeceği ama ses kalitesine önem veren kişilerin anlayabileceği bir değişme oluyor.
    AM2 anakartta audigy 2 zs taktım ,anakarttaki onboarda göre ses kalitesinde hatrı sayılır bir fark oldu
    Yüksek seslerde seste az bozulma, tiz ve midlerin ön plana çıkması,bassların daha tok gelmesi, müzik dinlemenin daha zevk vermesi gibi....

-------------------

Microlab AR-GE sistemlerinin en önemli amacı Avrupa müzik kültürünü miras almak ve bu müziği daha da ileri götürmektir. Bunun için, bütün dizaynlar müziğe yönelik olmalı ve kaynaklarını da müzikten ve sanattan almalıdırlar. Microlab ile, Avrupa müzik zevkinin tadına varacaksınız.

Solo 7 hakkikatten benim de müzik tarzımı değiştirdi.çoğunlukla pop ve bol basslı müzikler dinlerken, şimdi bunlardan uzaklaşıp çalgı seslerinin yoğun olduğu şarkılara yönelmeye başladım.
    Sistemi almadan önce satılan sitelerde bu yazıyı görüp büyük ihtimalle klasik pazarlama vaadlerinden biridir diye düşünüyordum.
    Oysa adamlar gerçekten dediklerini bu sistemde yerine getirmişler.Ama microlabın diğer modellerini dinlemediğim için onlar hakkında yorumda bulunamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 12 Şubat 2009; 0:51:47 >

• FRAPS

creative live value 24 bit ses kartım var ve su x-fi mod driver ile kullanıyorum

yakın zamanda m-adio revolution 5.1 almayı dusunuyorum

ama ne kadar farkedecek bı fıkrım yok sırf egoları tatmın etmek ıcın para harcıyoz ısde ınsallah aldığıma değecek bı kartır
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

doyamıyorum müzik dinlemeye

aynen valla dostum su aletlerı aldığımdan berı eskıden muzık dınledığım hersey gurultu gıbı gelmeye basladı

bugune kadar gurultu dınlıyormusuz da haberımız yokmuş
  • Bu başlık açıldığında forumda bazı arkadaşlar bı setın çok yapay bır sese sahıp oldugunu soyluyorlardı.

FRED BAKER ,DENIZ C, FRAPS

sız ne dıyorsunuz bizim solo7'ler için.İnsanlar markaya kanıp yanılıyorlarmı?

Buarada solo6 bulursam almayı dusunuyorum surround kullanacam monıtor yanına koyarak sızce nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Bu başlık açıldığında forumda bazı arkadaşlar bı setın çok yapay bır sese sahıp oldugunu soyluyorlardı.

FRED BAKER ,DENIZ C, FRAPS

sız ne dıyorsunuz bizim solo7'ler için.İnsanlar markaya kanıp yanılıyorlarmı?

Buarada solo6 bulursam almayı dusunuyorum surround kullanacam monıtor yanına koyarak sızce nasıl olur?

yapaydan zıyade setın bıraz fazlalıkları var sahsı fıkrım olrak mıdler bıraz sert ve yukardada yazdığım gıbı 80- 180 arası rahatsız edıcı oluyor ama eq bu gunler ıcın var eq yapıp ıstenılmeyenler kırpılıyor

ben bu setı alırken markayı felan hıc dusunmedım kullanıcı yorumları ve fıyat aralığında alternatıflerının az olması gorunumunun kalıtelı bısey olduğunu hıssettırmesı benı bu setı almaya yoneltti

surround konusu tamamen senın zevkıne kalmıs bı olay

• R`meRt
    Bu set beni tatmin etti diyebiliriz.Piyasada daha çok bilindiği için z2300 ile kıyaslıyayım ,ondan çok daha ucuz olmasına rağmen müzik kalitesi çok daha üstün
    ama benim hala kaliteli ses arayışımı bitirecek bir düzeyde değil bunuda açıkca söyleyeyim
    Yakın zamanda audioengine 5 alıp bu işlerde son noktaların bu seviyeler mi olup olmadığını öğreneceğim.Ona göre ses sistemleri merakım ya son bulacak yada devam edecek.Gerçi bilgisayarda ortalama 160 kbps olan mp3ler dinliyorum ,bu sıkıştırılmış ses kaynağını kullandıktan sonra höparlörü değiştirmek ses kalitesinde ne kadar fark yaratır o konuda şüpheliyim.

Not: Şimdiye kadar solo7 de hiç CD formatında müzik dinlemedim ,en yakın zamanda dinleyip bu konuya höparlörün ses kalitesindeki farkları yazarım

• @fraps kardes bende suanda tıpatıp aynı senın gıbı dusunuyorum

@denız o zevkı bı ben yakalayamadım
  • MİCROLAB SOLO7 NİN SESİNİ MERAK EDENLER VARSA SESİNİ KAYDA ALDIM ÖZELLİKLE BASS KARAKTERİSTİĞİNİ MERAK EDEN VARSA 1. SAYFADAN SOLO7 NİN SES KAYITLARINI İNDİREBİLİRLER...
  • dost..:): Eline sağlık ama sonuçta indiren kişiler kendi ses sistemleri ile dinleyecekleri için tam olarak anlaşılamama gibi bir durum oluşabilir.
  • AUDIO ENGINE A5 ILE TAKASLIK MICROLAB SOLO7

http://forum.donanimhaber.com/m_29894982/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

dost..:): Eline sağlık ama sonuçta indiren kişiler kendi ses sistemleri ile dinleyecekleri için tam olarak anlaşılamama gibi bir durum oluşabilir.

özellikle kaliteli bir kulaklıkla ve iyi bir ses ayarıyla az çok solo7 nin sesine yaklaşık bir ses alabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

MİCROLAB SOLO7 NİN SESİNİ MERAK EDENLER VARSA SESİNİ KAYDA ALDIM ÖZELLİKLE BASS KARAKTERİSTİĞİNİ MERAK EDEN VARSA 1. SAYFADAN SOLO7 NİN SES KAYITLARINI İNDİREBİLİRLER...

ben x540 la dinledim güzel bass sesleri veriyormuş... bu arada money in the bank gibi müzik isimleri paylaşırsan sevinirim... kayıtlarda rast geldi beğendim indirdim...başka böle bildiğin şarkılar var mı???
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.