Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:27:14 >
  • her gün daha net ses alıyorum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:27:30 >
  • bu kolonlar tv veya dvd ye bağlanabiliyormu yoksa sadece pc içinmi üretilmiş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTRo-Asi

bu kolonlar tv veya dvd ye bağlanabiliyormu yoksa sadece pc içinmi üretilmiş ?

tv ye kulaklık cıkısından bağlayabılırsın dvd ye ise ufak bir aparat ile bağlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTRo-Asi

bu kolonlar tv veya dvd ye bağlanabiliyormu yoksa sadece pc içinmi üretilmiş ?

Cıhaz ustunde ıkı adet ses gırısı var bırı pc ıcın dıgerıde ne kullanacaksan ıste.Dvd kullanacaksan dvd'nın aux cıkısından cıhaza bağlacayaksın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:27:47 >
  • @justice_st

sanada elektronik dayanmıyor eline ne geçse bozuyorsun bir rahat dur sakin ol

bu arada ben galiba microlan solo7 lere gittikçe ısınıyorum güngeçtikçe bu sisteme aşkım artıyor geçende eşyaların yeri değişti iki kolonuda duvar dibine koydum ev zaten tavandan yere kadar parke evin içinde ses çok tok çıkıyor sonra microlab solo7 kolonların altına yükseltmek amacıyla hoparlör ayağı icabı yüksek sehpa koydum sanki ses daha temiz çıkışyor gibi geldi sonra ses çeyrekte evde kimse yok hoparlörlerin karşısına bir oturdum aman Allah'ım bu nasıl ses mükemmel bir tını yajalamıştım özellikle duvara yakın tam karşıya oturduğum zaman ses özellikle basslar okadar yumuşak derinden tatlı geliyordu ki şaşırdım bass kıvama girmişti sonra sesi %40 yaptım bu ses seviyesinde bile evin içi titriyordu öyle mest oldumki anlatamam tüylerim diken diyen oldu bundan sonra müzik dinlerken hoparlörlerin olduğu komumun tam karşısına geçeceğim tam duvar dibine sizede böyle yapmanızı tavsiye ederim sanki karşımda 30 cm lik subwoofer var gibi bu arada ben dvd ye bağlıyorum 24bitlik bass %90 tiz %75 memnuniyetim%100 yakında yanına birde z2300 almayı planlıyorum bakalım ozaman ne olacak heralde bayılır kalırım olduğum yerde

• Uzun zamandır kaliteli müzik dinleyebileceğim bir hi-fi sistem almayı planlıyordum. Ancak ekonomik durumum Pioneer, Jbl, wharfedale gibi sistemler için yetersizdi. dost arkadaşımın buradaki microlab solo 7 incelemesi dikkatimi çekti ve bu ürüne yöneldim. Eskişehirde vatan bilgisayar olmadığı için espark-bimeks'te ürünü incelemeyi düşünüyordum ancak orada kalmadığını söylediler. Belki biraz risk almak gibi oldu ama fiyatına oranla iyi bir ürün olduğu için hepsiburada'dan microlab solo 7'yi sipariş ettim. (260 ytl) Açıkçası bu kadar iyi bir ürün olabileceğini düşünmemiştim. Teyzemlerde Pioneer deck sistem vardı. Yıllardır sesine alışık olduğum ve istediğim bir sistemdi bu. İnanın solo 7, o pioneer sistemi aratmıyo arkadaşlar. Mp3 çalarıma, dvdye, bilgisayara bağladım.(Ses kartım: Sound Blaster Live 24 bit) sonuç mükemmel. Yalnız almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, bu ürünü kullanacağınız oda büyüklüğü önemli. Benim odam biraz küçük. Onun için istediğim performansı burada alamadım. Salonda ise duyduğunuz sese inanamazsınız. dost arkadaşımın dediği gibi sistemin tam karşısına geçtiğinizde bası resmen iç organlarınızda hissediyorsunuz. Sesi yarıdan fazla açıp, herhangi bir noktaya sabit olarak baktığınızda titrediğinizi görebiliyorsunuz. Uzun zamandır istediğim hi-fi sisteme kavuştum sonunda. Bu ürün incelemesi vesilesiyle böyle bir ürün almama vesile olduğu için başta dost olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

• uzaktan kumandası olsa kesin alırdım..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:28:07 >
  • iyi günler. microlab solo 7 yi nette araştırdım ve buradaki yorumlardan da yararlanarak ürünü satın aldım. ilk aldığımda çok beğenmiştim yani hem estetik açıdan hemde ses açısından yanlız sonradan şöyle bir sorun ortaya çıktı öncelikle şunu sormalıyım masaüstü pc ve laptop ım var masaüstündeki seskartı creative live 4+1 laptop ın modelide hp pavilion dv6189eu kolonlar ilk başlarda full bass ve son ses verdiğimde boğma yapmıyordu fakat şimdi şarkılarda boğma yapıyor 2 bilgisayardada denedim sorun sizce ne olabilir? ürünü nasıl test edebilirim test eden arkadaşlar son ses ve son bass da deneyip bana yorumlarını atabilirlerse sevinirim.
  • arkdsm hayırlı olsun. oncelıkle sunu soylıym ben solo7ler de sunu gordum ılk gunku sesıyle 1 2 ay sonrakı sesı arasında farklılıklar oluyo mesela ses daha tok cıkmaya baslıyor. sendede kullandıktan sonra bır farklılık olmus ama sanırım snı rahatsız eden bır farklılık olmus. benım bahsettıgım ınsanın kulagına daha hoş gelen bır deısıklık. için rahat etmıyosa ve cok rahatsız edıyorsa servıse ver derım. maximum 3 gun tutuyorlar direk segment ile görüş aldııgn yere verırsen 10 15 gun uzar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

arkdsm hayırlı olsun. oncelıkle sunu soylıym ben solo7ler de sunu gordum ılk gunku sesıyle 1 2 ay sonrakı sesı arasında farklılıklar oluyo mesela ses daha tok cıkmaya baslıyor. sendede kullandıktan sonra bır farklılık olmus ama sanırım snı rahatsız eden bır farklılık olmus. benım bahsettıgım ınsanın kulagına daha hoş gelen bır deısıklık. için rahat etmıyosa ve cok rahatsız edıyorsa servıse ver derım. maximum 3 gun tutuyorlar direk segment ile görüş aldııgn yere verırsen 10 15 gun uzar.

valla kardeşim dediğim gibi ben rahatsız oldum açıkcası servise vereceğim ama internet üzrinden aldım ve izmirde servisi yokmuş servis konusundada yardımcı olabilcek bir arkadaşım varsa sevinirim. birde sen solo yu nerde kullanıyorsun pc de kullandığın ses kartının markası nedir? ayrıca harici echo programı kullanıyormusun?

• bn bılgısayarda kullanıyorum gigabyte p35 s3g anakartın ses kartında kullanıyorum ek olarak ses kartı almadım ama almayı dusunuyorum. DFX Audio programını kullanıyorum kardsm ben segmentı servıs ıcın aradım bana hafta ıcı aksam 5 e kadar teknık servıse urun kabul edıyorlarmıs bende işten 6 7 gıbı cıktıgımı soyledım kargo ıle gonderebılrsn dediler. bence sende bı ara kargo olayını konus oyle halledebılırsın

0212 266 62 90
  • saol valla kardeşim buarada sen izmirdemisin istanbuldamı? şu dfx programını banada yollarmısın link falan?

quote:

bn bılgısayarda kullanıyorum gigabyte p35 s3g anakartın ses kartında kullanıyorum ek olarak ses kartı almadım ama almayı dusunuyorum. DFX Audio programını kullanıyorum kardsm ben segmentı servıs ıcın aradım bana hafta ıcı aksam 5 e kadar teknık servıse urun kabul edıyorlarmıs bende işten 6 7 gıbı cıktıgımı soyledım kargo ıle gonderebılrsn dediler. bence sende bı ara kargo olayını konus oyle halledebılırsın

0212 266 62 90

• http://r apidshare.de/files/40138325/dfxInstall-Winamp.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:28:49 >
  • saol kardeşim valla bnde bi senn bu programla denicem bakalım nasıl olcak performansı buarada badsheitan@hotmail.com eklesene kardeş bi iki bişey olnca sorarım sna formla uğraşmyalım saolasın valla..

quote:

ben istanbuldayım kardes bugun gıttım vatanbılgısayara verdım kolonları devrelerı yanmıstı bakalm en az 10 gun beklıcem artık

bu arada buyur kardesım dfx

http://r apidshare.de/files/40138325/dfxInstall-Winamp.rar.html

• ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 14 Aralık 2008; 18:29:08 >
  • supr yaw
  • Tebrık ederım guzel bır calısma olmus... Sıstemınde guzell öle 5+1 lerdekı gıbı bır suru kolan yok 2 tane kolonla ıs halledılmıs ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.