Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolverine

bose ile z5500 kıyası yapan zaten çok saçmalamış olur ki tersini söyleyen de saçma bir karakterdir.. ama bunu da yapanlar oldu forumda.. z5500ün kıyaslanmadığı bir solo7 kalmıştı.. onu da gördük.. daha neler görecez merak ediyorum..

ohoo ben onkyo,marantz,bose ve hatta denonla bile karşılaştırılığını gördüm.biri öneri istiyordu onkyonun iki ayrı modeli için biri çıktı gitti z5500 al dedi. forumun şuanki durumu acınası bir durum.ancak ben biliyorumki sen ve atalayalper gibi kendini kanıtlamış insanlara ulaşmak çok da zor olmasa gerek

• bu arada Wolverine dnscn kesinlikle fake bu besbelli.küçük bir ihtimal eski banlanmış üyelerden biri olabilir.böyle kimselere laf anlatma zorunluluğu yok
  • Solo7 yı kullannalar ve almak ısteyenlerın her turlu sorusuna yorumuna cevap verecem artık konu cok dagıldı Artık Baslıgın acılma sebebıne uygun yorumlar yazılırsa sevınırım..
  • ben genelde metal dınleyen bırısıyım. Su anda kullandıgım audigy 2 zs+logitech x530. Ama memnun degılım,ses cok boguluyor. Bıraz arastırma yaptım. Muzik konusunda stereo on planda. Ama bu pop için mi gecerli. Metal,rock için de gecerlı mı acaba????Benim için sesin gücünden ziyade netliği ve derinliği önemli. Simdiki ses sistemımde ses cok boguluyor ve bır cok enstrumanın sesını dahı duyamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi

ben genelde metal dınleyen bırısıyım. Su anda kullandıgım audigy 2 zs+logitech x530. Ama memnun degılım,ses cok boguluyor. Bıraz arastırma yaptım. Muzik konusunda stereo on planda. Ama bu pop için mi gecerli. Metal,rock için de gecerlı mı acaba????Benim için sesin gücünden ziyade netliği ve derinliği önemli. Simdiki ses sistemımde ses cok boguluyor ve bır cok enstrumanın sesını dahı duyamıyorum.

Bende sizin gibi genelde rock, heavy metal ve trash metal dineyen birisiyimdir. Kullandığınız hoparlör film ve oyun alanında başarılı bir hoparlördür ama dinlediğiniz müzik türüne ayak uydurması hakikaten zor. Benim kullandığım z-5500 de bu konuda çok zorlanıyor o nedenle onunla rock müzik pek dinlemiyorum. Tavsiyem stereo bir hoparlör almanızdır eğer fazla para verecek durumda değilseniz Solo 7 gibi hoparlörlere bakabilirsiniz en azından şu anki sisteminizden daha iyi müzik performansı vardır ama para konusunda çok sıkıntılı değilseniz multimadia hoparlör yerine uygun bir stereo anfi+hoparlör kombinasyonu ile hi-fi sistem de kurmayı düşünebilirsiniz Ama her ne olursa olsun almayı düşündüğünüz sistemi önce dinleyin derim Şimdi bu forumda Solo 7 yi beğenenler kadar beğenmeyenler de var zevk meselesidir o nedenle buradaki yorumlara bakarak sistem almak çok da doğru değildir bana göre. Yani elbette buradaki tecrübeli kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurun tabiki ama herşeye rağmen önemli olan buradaki arkadaşların set hakkındaki yorumları değil sizin seti dinledikten sonra onun hakkında düşündükleriniz olacaktır Seti dinledikten sonra siz beğendiyseniz başkalarının sözlerinin sizin için bir önemi kalmayacaktır o nedenle alacağınız sistemi önceden dinleyin derim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

bu arada Wolverine dnscn kesinlikle fake bu besbelli.küçük bir ihtimal eski banlanmış üyelerden biri olabilir.böyle kimselere laf anlatma zorunluluğu yok

Yönetime bildirdim durumu, yakında belli olur ama üstteki mesajı zaten forum kuralları dışında .. neyse, biz işimize bakalım.. paylaşıma devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

ya kardeşim size ne ya sanki site sizin adam küfür etmiyo ki size sadece sizin gibi fikirlerini paylaşıyor ha gerçekten banlanmış bir üye ise bilemem

Saçmalamışsın @dost, burda yazmak istemedim, o nedenle pm gönderdim sana.. seni ilgilendiren işlere karışmamanı öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecemavisi

ben genelde metal dınleyen bırısıyım. Su anda kullandıgım audigy 2 zs+logitech x530. Ama memnun degılım,ses cok boguluyor. Bıraz arastırma yaptım. Muzik konusunda stereo on planda. Ama bu pop için mi gecerli. Metal,rock için de gecerlı mı acaba????Benim için sesin gücünden ziyade netliği ve derinliği önemli. Simdiki ses sistemımde ses cok boguluyor ve bır cok enstrumanın sesını dahı duyamıyorum.

subwoofer'lı sistemlerdeki bas efektleri sadece tekno vs. yani bas efekti olan müziklerle uyuşuyor bence o yüzden metal/rock için 2.0 kullanmak en iyisi diye düşünüyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21301818/tm.htm
    bu linkte sony 2.0 hakkında soru sormuştum bir bak istersen.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

ya kardeşim size ne ya sanki site sizin adam küfür etmiyo ki size sadece sizin gibi fikirlerini paylaşıyor ha gerçekten banlanmış bir üye ise bilemem

Saçmalamışsın @dost, burda yazmak istemedim, o nedenle pm gönderdim sana.. seni ilgilendiren işlere karışmamanı öneririm..

çok haklısın bundan sonra senin dediğin kriterlere uygun mesaj yazarım kusura bakma konu kapanmıştır geri cevap verme pm yide fazla okumadım sildim önemli olan bilgi paylaşımı diye düşünüyorum hatamı ediyorum küçük ayrıntılara pek takmam o yüzden

• Peki @dost, burda benim değil forum kriterleri var, hatırlatırım.. bu herkes için geçerli.. pm okuma, cevap vermemi isteme, pm yi sil, sonuç... arpa yolu mesafe ilerleme yok.. neyse, forum kuralları herşeyin üstündedir kardeşim.. iyi forumlar..
  • çok haklısın
  • çok tşkr ederim bu solo7 hakkında bizleri aydınlattığınız için yalnız bi sorum olucak spaker çıkışına(aktif suwwofer bağlıya bilirmiyiz.?araç woofer i tşk ler.:D
  • extra dan bir bass solo7 ye nasıl bağlıya biliriz bir fazlalık çıkışı falan varmı yoksa içerden kablo ilemi oluyor tşk.:)
  • bağlayabilirsin bir subwoofer aktif subwoofer bağlayacaksın mesela kaynak ise pc ses kartın iki çıkışlıysa solo7 yi taktığın yere aktif subwooferide bağlayacaksın bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: efixclup

extra dan bir bass solo7 ye nasıl bağlıya biliriz bir fazlalık çıkışı falan varmı yoksa içerden kablo ilemi oluyor tşk.:)

Dostum bu ıstedıgın ıcın oncelıkle ses kaynagının yanı ses kartının 4.1 5.1 yada en azından surround yada coklu kanal cıkısına sahıp olması gerekır baglarkende orn. on speaker cıkısına solo7yı arka speaker cıkısınada aktıf bı sub baglarsın ıstedıgın sey gerceklesmıs olur yada coklu kanalı olan bı ses kartın yoksa pıyasada max10 lıra olan bı cıkısı 2lı yapan aparatlar mevcut bırıne solo7 dıgerıne aktıf sub baglayabılırsın

@Dost...;) nasılsın dost bayadır rastlasamıyorduk ya benım solo7lerde problem cıktı,odamı tasıyordum 2,5 metreden sag kolunu ses ayar dugmesnın ustune dogru dusurdm o ses ayarı ıcerı kactı sıkıstı kaldı ne ses acabılıom nede kısabılıorm aldıgım yer vatan comp. gotursem acaba kandırabılırmıyım kendıne kendıne oldu dıye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 14 Mart 2008; 22:57:55 >

• ya abi microlab solo7 benim için bass çok önemli titrete biliyomu camları solo7 acil cvbn nı beklicem en iyi kullananlardan sın galiba sen solo7 yi bu gü ya onu alıcam yada x23 ü acilllllllllllllllllllllllllllll cvb nı bekliyorumm....tşkr
  • quote:

Orjinalden alıntı: efixclup

ya abi microlab solo7 benim için bass çok önemli titrete biliyomu camları solo7 acil cvbn nı beklicem en iyi kullananlardan sın galiba sen solo7 yi bu gü ya onu alıcam yada x23 ü acilllllllllllllllllllllllllllll cvb nı bekliyorumm....tşkr

solo7'nin yanına bir z2300 al sonra gör bassı
  • dost=) inşl bass ların hakkını vere biliyodur bu forumda sana güvenerek aldım ..yüzümü kara çıkartmaaa!!!
  • zaten bende logıtech z4 vardı onu sattım ama tekrar bası kuvvetli olan bişey alıcam galiba.sadece solo7 bası gzl vuramıyomu ? yaaaa
  • walla efixclup basları tam benım hoslandıgım tarzda yumusak ve ugultusuz derınden kı ben trigue3300 ıle bırlıkte kullanıyorum ama triguenın bassını kapatıyorum muzıkten cok gurultuye donuyor bence sen bı magazada bul dınle oyle al solo7ı bu arada ses kaynagı da onemlı bu ıste ben basıt bı kart olan value yı kullanıyorum ama yaza prof. bısı getırecem sımdılık bana yetıyor.Solo7 nın basları bana yetıyor ben memnunum hatta fazla geldıgı bıle oluyor bas %35-40 cıvarı kullanıyorum yyanı sozun ozu sen once bır gor sıstemı dınle ole karar ver
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.