Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik için xmod mu daha iyi xtreme gamer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 30 Ocak 2008; 17:28:27 >
  • Zaten piyasada en rahat bulabileceğin Creative' dir. Bu tekelleşmeyi hiç sevmiyorum. Dostum bende laptop olunca haliyle Xmod aldım. Sende masaüstü varsa x-fi dahili bir ses kartı da seçebilirsin. Bazı forumcular Audigy 2 modellerin müzikte daha iyi sonuç verdiğini söylüyorlar. Ben denemedim. Forumu bir karıştır incelemesi vardır bunların. Ben xmod dan memnunum. Sesi yükselttikçe dengeyi fazla bozmuyor ve sürücü gerekmiyor sisteme takınca. Tak çalıştır yani...
  • benim asus marka anakartımda HD Audio diye bir ses çıkışı var. Bunu kullanarak solo 7 de iyi bir ses yakalayamaz mıyım?
  • tebrikler güzel çalışma
  • @cngzcngz kardeş o çıkış zaten normal ses çıkışı. Hd yazmasının sebebi yüksek tanımlı ses ve görüntü formatı olan hd yayınlara uygun demek. Ben Asus bir anakartta seti denemiştim. Sadece basslarda biraz sönük kaldı. Yani xmod un bassları yumuşak ve sesi yükseltince fazla bozulma yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

@cngzcngz kardeş o çıkış zaten normal ses çıkışı. Hd yazmasının sebebi yüksek tanımlı ses ve görüntü formatı olan hd yayınlara uygun demek. Ben Asus bir anakartta seti denemiştim. Sadece basslarda biraz sönük kaldı. Yani xmod un bassları yumuşak ve sesi yükseltince fazla bozulma yapmıyor.

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
    Şimdilik yalnızca solo 7 almayı düşünüyorum. Standart ses kartım ile birlikte kullanıcam. İmkanım olduğu zaman iyi bir ses kartı alabilirim. Standart ses kartları ile solo7'ye haksızlık etmiş olmam değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngzcngz

quote:

@cngzcngz kardeş o çıkış zaten normal ses çıkışı. Hd yazmasının sebebi yüksek tanımlı ses ve görüntü formatı olan hd yayınlara uygun demek. Ben Asus bir anakartta seti denemiştim. Sadece basslarda biraz sönük kaldı. Yani xmod un bassları yumuşak ve sesi yükseltince fazla bozulma yapmıyor.

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
    Şimdilik yalnızca solo 7 almayı düşünüyorum. Standart ses kartım ile birlikte kullanıcam. İmkanım olduğu zaman iyi bir ses kartı alabilirim. Standart ses kartları ile solo7'ye haksızlık etmiş olmam değil mi ?

ben solo7 yi pc nin onboard ses kartında kullanıyordum özellikle tiz ve mid seslerde çok kaliteli değildi bunu solo7 yi takınca farkettim bass larda ise zda olsa dengesizlik var onboard da audıgy value de kullandım onboarda göre çok daha iyiydi ama beni tatmin etmedi geri verdim oyüzden daha iyi bir ses kaerı arıyorum müzik için max 150 ytl

• @dost..:) kardeş ben x-fi xmod almadan önce Sound Blaster Digital Music SX modelini

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

almak istemiştim lakin yetişemedim. Kumandası olması beni cezbetmişti. Bulabilirsen 120.00 ytl gibi bir fiyatı vardı.Yok bulamazsan x-fi xmod tabiki..
  • quote:

@dost..:) kardeş ben x-fi xmod almadan önce Sound Blaster Digital Music SX modelini

almak istemiştim lakin yetişemedim. Kumandası olması beni cezbetmişti. Bulabilirsen 120.00 ytl gibi bir fiyatı vardı.Yok bulamazsan x-fi xmod tabiki..

şimdi sana sorum bu ses kartı x-fi xtreme gamer kadar kaliteli ses verirmi müzik dinlerken ikinci olarak bu ses kartı pc dışında dvd ye mp3 player e bağlanabiliyormu masaüstü pc de kullanmak için en iyi müzik performansını hangi ses kartı verir sizce

• @dost..:) kardeşim kaliteli derken bunun bir ölçüsü yok. Yani kimisi X-fi' yi gerçekten seste bir devrim olarak görürken kimileri tam bir fiyasko diyor. Zevkler farklı tabi. Sonuçta farklı kulvarda ürünler. Bunlar music serisi ve en iyi stereo performansını vermek için üretilmiş. Yani aynı ses çipini kullanıp donanım eksiltmesine gidilerek ucuza mal edilmiş. Extreme serisine ayıracak bütçen varsa tabiki onu alman mantıklı. Lakin bence fiyatına göre çok iyi bir ürün. Ve gerekli usb adaptörüyle harici ses kaynaklarını ürünün ses girişine bağlayarakta kullanabiliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuakeM -- 30 Ocak 2008; 23:02:50 >
  • yani xtreme gamer solo7 ile kullanmak için iyi bir kartmı
  • Muhakkak. İyi bir ses kartı elbette fark ettirecektir...
  • eline sağlık kardeşim süper bi iş cıkarmıssın allah güle güle kullanmayı nasip eder..saygılarımla
  • @by-onur
    teşekkürler daha iyi ses sistemleride var fakat bütçemiz bunlara yetiyor işte ama yinede çok memnunum zaten müzik 2.0 da dinlenir saygılar...
  • arkadaşlar solo 7 nin yanına x-fi gamer ses kartı almayı düşünüyorum sizce bu fiyata daha iyi ses kalitesi veren varmı
  • M-Audio Revolution 5.1'de iyi bir ses kartı.Fiyat ortalaması 140-150 civarında.M-Audio bilindiği gibi studio kalitesinde ürünler üretir.Analog çıkışlarının da bulunması stereo için bir avantaj.7.1 modeli de var, fiyatı 180 civarındaydı bir dönem.Sadece bilgilendirme, önermem için test edip dinlemem gerekir.İstersen biraz araştır.

Ayrıntı için:
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4600&gid=658
  • Bende Dun ıtıbarı ıle bı adet Solo7 edındım.Cok şık bır goruntusu var odama cok yakıstıgını dusunmekteyım.Ama cok bısı beklemıyordum alırken sonuc olarak suan mutluyum.Solo7 ımı Creatıve i-trigue 3300 ıle bırlıkte Asus P5kc anakartımda bulunan onboard ses kartı ıle kullanmaktayım cok guzel uyum sagladılar.Ikısıde bırbırının eksıklıklerını dolduruyorlar sankı dun aksam kurdugumdan berı muzık dınlemekteyım cıdden zevkte almaya basladım dınledıgım muzıkten(Yakın tarıhte salonda kullandıgım Logı Z5500 u de baglamayı dusunuyorum)Solo7 nın tızlerınden onboard ses kartı nedenıyle memnun degılım uygun fıyatlı max 100lıra olabılecek ses kartı dusunmekteyım onerılerınız nelerdır?Solo7'lerımle ılgılı testlerımı resımlerımı yakın tarıhte eklıcem herkeze hayırlı gunler

Cıhazın detaylı resımlerını sonra eklıcem sımdılık genel goruntusunu ekledım

Bir kaç video kayıt kotu bıraz mazur gorun
    http://www.youtube.com/watch?v=fglZSoaEF9U
    http://www.youtube.com/watch?v=F5blex-ss3w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 10 Şubat 2008; 16:26:57 >

• @mertyeldan kardeşim hayırlı olsun. Ses ayarı sağ kabinde değil miydi? Yanlış mı yerleştirdin acaba?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Bende Dun ıtıbarı ıle bı adet Solo7 edındım.Cok şık bır goruntusu var odama cok yakıstıgını dusunmekteyım.Ama cok bısı beklemıyordum alırken sonuc olarak suan mutluyum.Solo7 ımı Creatıve i-trigue 3300 ıle bırlıkte Asus P5kc anakartımda bulunan onboard ses kartı ıle kullanmaktayım cok guzel uyum sagladılar.Ikısıde bırbırının eksıklıklerını dolduruyorlar sankı dun aksam kurdugumdan berı muzık dınlemekteyım cıdden zevkte almaya basladım dınledıgım muzıkten(Yakın tarıhte salonda kullandıgım Logı Z5500 u de baglamayı dusunuyorum)Solo7 nın tızlerınden onboard ses kartı nedenıyle memnun degılım uygun fıyatlı max 100lıra olabılecek ses kartı dusunmekteyım onerılerınız nelerdır?Solo7'lerımle ılgılı testlerımı resımlerımı yakın tarıhte eklıcem herkeze hayırlı gunler

Cıhazın detaylı resımlerını sonra eklıcem sımdılık genel goruntusunu ekledım

Bir kaç video kayıt kotu bıraz mazur gorun
    http://www.youtube.com/watch?v=fglZSoaEF9U
    http://www.youtube.com/watch?v=F5blex-ss3w

işletim sisteminiz xp ise size audigy2 zs derim.hem fiyatı da çok uygun.2. el bölümüne bir bakın derim ,belki biri bi hata yapıp satıyordur.

• quote:

@mertyeldan kardeşim hayırlı olsun. Ses ayarı sağ kabinde değil miydi? Yanlış mı yerleştirdin acaba?...

Yok ozellıkle bu sekıl yerlestırdım ses kontorulune elım yetısmıyordu ters tarafta kalıyordu mecburıyetten ses gırıs ayarlarından yerlerını degıstırdım sag dakı right rear soldakı left rear masa ustundekılerde right front ve left front seklınde ayarladım.Bugun Creative SB Audigy Value aldım tızler ve mıdler dahada on plana cıktı suanlık memnunum (bu arada benım creatıvelerde hıc bu kadar ıyı olmamıstı (Creative i-trigue 3300))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.