Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Bende Dun ıtıbarı ıle bı adet Solo7 edındım.Cok şık bır goruntusu var odama cok yakıstıgını dusunmekteyım.Ama cok bısı beklemıyordum alırken sonuc olarak suan mutluyum.Solo7 ımı Creatıve i-trigue 3300 ıle bırlıkte Asus P5kc anakartımda bulunan onboard ses kartı ıle kullanmaktayım cok guzel uyum sagladılar.Ikısıde bırbırının eksıklıklerını dolduruyorlar sankı dun aksam kurdugumdan berı muzık dınlemekteyım cıdden zevkte almaya basladım dınledıgım muzıkten(Yakın tarıhte salonda kullandıgım Logı Z5500 u de baglamayı dusunuyorum)Solo7 nın tızlerınden onboard ses kartı nedenıyle memnun degılım uygun fıyatlı max 100lıra olabılecek ses kartı dusunmekteyım onerılerınız nelerdır?Solo7'lerımle ılgılı testlerımı resımlerımı yakın tarıhte eklıcem herkeze hayırlı gunler

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

Cıhazın detaylı resımlerını sonra eklıcem sımdılık genel goruntusunu ekledım

Bir kaç video kayıt kotu bıraz mazur gorun
    http://www.youtube.com/watch?v=fglZSoaEF9U
    http://www.youtube.com/watch?v=F5blex-ss3w

sistemin hayırlı olsun solo7 leri salona götürüp z5500 ün subwooferiyle ayananda açarmısın ve yorumlarını bekliyorum bu arada video güzel olmuş

• @dost..:) Sağolasın dostum daha ıyısı sızlerın olsun..Logı'lerle baglamayı onumuzdekı pazar denıyecem Suan kı halıyle 3saat ıcınde 3farklı komsudan 4sıkayet geldı 5.de gelırse artık komsusunu doven genc dıye gazetelerden okursunuz benı
    iki satır muzık keyfımın ıcıne ettıler Solo7'lerın sağ kolonda (orjınal halı sağ bana gore Sol) ufak bır cızırdama var aralıksız bulamadım nedenı arastırmaktayım.İncelemelerım devam edecek..

• Bahsettıgım cızırtı artık yok ama hıc bır mudehale yapmıs degılım kendılıgınden kesıldı ses.Ses kartı ıle ufak sorunlar yasamaktayım wındows acılırken acılıs sesı cok acayıp cıkmakta sankı eskı radyolardan cıkıyormus gıbı ama acıldıktan sonra dıger seslerde sorun yokı nedenını anlamıs degılım.Bılen varsa paylasırsa sevınırım
  • up..!
  • kardeş cızırtının kaynağı solo7 den olma ihtimali düşük hiçbir yere bağlı değilken son ses açtığımda hiç belirgin bir cızırtı yok ses kartından mikrofon vs. kapat bende almıştım audigy value sonra memnun kalmadım geri iade ettim aklım başka kartlarda kaldı ..

solo7 ile z5500 ün subwooferini aynanda aç ve sesi yarıya kadar getir bass lı şarkı aç ve youtubeye ver eğer bunu yaparsan beni çok mutlu edersin

bu arada solo7 nin tiz ve midleri z5500 den daha kaliteli diyorum kimse inanmak istemiyor lütfen bu iki sistemi kullanan birisi olarak birde sen söyle solo7 nin z5500 den daha iyi ses kalitesi verdiğini
  • Dostum "solo7 nin tiz ve midleri z5500 den daha kaliteli" bu gun gıbı aşikar.Ama unutmamak lazım Stereo Muzik kalitesi için Z5500'ler 5 para etmez ama sinema sistemi olarak dusunursen fıyatını hakedıyor.Buarada Solo7'lerle Z5500u aynı anda bagladım kullandım Solo7'ler Z5500'un Boguk sesı ıcınde kayboluyor tam ıstedıgım seyı Solo7 nın tızı sona getırınce aldım ama bu seferde ses kalıtesı gıttı.Dostum buarada Cızırtıda gıttı.Sebebınıde buldum odada klıma var klıma devreye gırdıgınde cızırtı yapıyor baska prıze taktım Solo7 yı gectı
  • Yeni resimler ve bir video daha Audigy Value ıle baglanmıs halı

**video**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 16 Şubat 2008; 21:32:53 >

• tebrikler mertyeldan

burn in sormuşsun zamanım yok kısaca sistemi 2-3 ay daha yüksek ses te ve bass da dinle sesteki toklaşmayı kalite artışını sende anlayacaksın seslerin oturması durumu
  • SAğol Dostum..Gecen gun QuakeM dostumdan esınlenerek bass reflexx borusu aldım ama uzuncana bırseydı bu takmadan once resım cekmek aklıma gelmedı ıyıce yerlestırdım hava ckısılarna sılıkon fılan sıktım cok saglam oldular ses sankı bıraz degısıklık oldu gıbıme geldı baslar uzadı sankı hafıfce bılmıyorum boyle bır degısıklık gerceklesebılırmı ama bı degısıklık var gıbı
  • quote:

Dostum "solo7 nin tiz ve midleri z5500 den daha kaliteli" bu gun gıbı aşikar.Ama unutmamak lazım Stereo Muzik kalitesi için Z5500'ler 5 para etmez ama sinema sistemi olarak dusunursen fıyatını hakedıyor.Buarada Solo7'lerle Z5500u aynı anda bagladım kullandım Solo7'ler Z5500'un Boguk sesı ıcınde kayboluyor tam ıstedıgım seyı Solo7 nın tızı sona getırınce aldım ama bu seferde ses kalıtesı gıttı.Dostum buarada Cızırtıda gıttı.Sebebınıde buldum odada klıma var klıma devreye gırdıgınde cızırtı yapıyor baska prıze taktım Solo7 yı gectı

Süper bir yorum olmuş.. 5 para etmez bence de.. sizler olmasanız biz 5 para eder setleri nerden öğrenecez arkadaşım hakkaten?
    zaten stereo olarak kullandığınız bu 2.0 setle multimedya 5.1 sinema sistemini kıyaslamakla neyi ne kadar tecrübe ettiğiniz de belli oluyor arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 23 Şubat 2008; 2:14:18 >

• Dostum anlamakta zorluk mu cekıyorsun o vurgu yaptıgın seyı bırdaha oku lutfen anlamadın tekrar acıklayım Stero muzık kalıtesı Z5500ler ıcın 5 para etmez bunu ıkı sıstemı de kullandıgım ıcın rahatlıkla soyluyorum.Ayrıca forumdakı tum yorumlarımı oku ben z5500 ıle asla Solo7yı kıyaslamıyorum.Anlatmak ıstedıgım sey muzık ıcın SOlo7 fılm ıcın Z5500 asla bır kıyaslama yapmıyorum.Basketbol ıcın BAsket ayakkabısı futbol ıcın krampon bu bu kadar basıt neden hala anlamamakta yanlıs yerlere cekmekte ısrar edıyorsunuz
  • Tecrube demıssın ama bende olmayan o tecrube sende derya denız kı fılm oyun canavarı bır 5.1 sıstemı stereo muzık ıcın 2.0 sısteme tercıh edıyosun neyse zevkler renkler tartısılmaz ama kıme sorarsan sor muzık(stereo) Z5500 ıle dınlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 23 Şubat 2008; 9:22:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

Dostum "solo7 nin tiz ve midleri z5500 den daha kaliteli" bu gun gıbı aşikar.Ama unutmamak lazım Stereo Muzik kalitesi için Z5500'ler 5 para etmez ama sinema sistemi olarak dusunursen fıyatını hakedıyor.Buarada Solo7'lerle Z5500u aynı anda bagladım kullandım Solo7'ler Z5500'un Boguk sesı ıcınde kayboluyor tam ıstedıgım seyı Solo7 nın tızı sona getırınce aldım ama bu seferde ses kalıtesı gıttı.Dostum buarada Cızırtıda gıttı.Sebebınıde buldum odada klıma var klıma devreye gırdıgınde cızırtı yapıyor baska prıze taktım Solo7 yı gectı

Süper bir yorum olmuş.. 5 para etmez bence de.. sizler olmasanız biz 5 para eder setleri nerden öğrenecez arkadaşım hakkaten?
    zaten stereo olarak kullandığınız bu 2.0 setle multimedya 5.1 sinema sistemini kıyaslamakla neyi ne kadar tecrübe ettiğiniz de belli oluyor arkadaşım..

Yaa siz iice abarttınız artık he forumdakı butun konuları dolasıp z5500 hakkında yazlan herseye karsılık vermek zorundamısınız ????????? bende bunu defalarca vurguladııım SOLO 7 eger muzık dınlıyorsan Z5500 e 152908592185901290512 BASARRR.. kabullenın artık bunu ama ısrar edıyorsunuz kabullenmemekte nedenide 200 ytl olması MICROLAB olması öle diil mi ? ama coook yanılıyorunuz gidin bi dinleyin solo 7 yi ! istanbulda oturan varsa gelsin evime dinletiym bakalmmmmmm..

• bu arada dost sana kesınlıkle katılıyorum 3 ay oldu sistemı aldıgım kullandıkca guzelleşti suan ses cok tok cok mukemmel gelıyo ciidddi bir gelişme varrr :D:D

günde en azz minimummmm 2 saat son ses muzık dınlerım komsularım sabırlı ben piskopat 2 çift solo 7 yinede son ses :D suanda yıldız tilbe emi calıyo :D allaaah biraz dertler derya modelindeyim benle bearber butun apartman aynı model hadi baaaaaaaaalım
  • @dnscn, öncelikle sen fake bir üyeysen bunlar son mesajların olacak, bunu hatırlatmak isterim. Değilsen de bunlar benim sana son mesajlarım çünkü sende beni anlayacak gibi bir niyet hiç ve kapasite yok.. Senin yazdıklarını sana onaylasam bile şu anda tek yapacağın şey bana muhalefet olacak, niyeyse anlamadım ama bu belli..

@mertyeldan, hiçbir set hakkında bu kadar iddialı yorum yapmayınız ve hiçbir seti diğerine göre böyle "benim babam senin babanı döver tarzda" ifadeler kullanmayınız.. Bakın ben hiçbir yorumumda z5500 ile solo7 kıyası yapmadım çünkü yapamam.. çünkü mantığım el vermiyor.. çünkü kulvarları çok farklı, müzik performanslarını hiç kıyaslamam çünkü sadece müzik dinlemek için solo 7 alan birinin z5500le set kıyaslamasını okuduğum zaman bile yüzümde tebessüm oluşuyor.. çünkü biri stereo formatında adı geçen bir set, diğeriyse en üst düzey home cinema multimedya seti.. ama şahsen z5500ün bose ile bile kıyaslanmasını görmüş biri olarak solo 7 bana çok basit gelir.. ki o zaman bile çok gülmüştüm.. bu arada ben z5500ü müzik dinlemek için almadım ama müzik dinlerken de kullanıyorum, bundan bu kadar rahatsız olmayın bence..

Stereo setler stereo formatlarla kıyaslanır..
    Sizin şu an yapmanız gereken, solo 7 ayarında başka bir set bulup fiyatı ve ses çıkış gücü yaklaşık olan başka bir setle onu kıyaslayın.. ama 2.1 bile olmaması gerekir.. çünkü setiniz 2.0 stereo..
    Aslında neden kıyas yapma gereği görüyorsunuz onu da anlamak zor..

Setin incelemesiyle ilgili olaraksa;
    Bir seti inceleme yapıp anlatmak isteyen birinin mutlaka kendi düşüncelerini bir kenara itip tarafsız yorum yapması gerekir, en sona da kişisel bir-iki cümle olabilir.. ama sete aşık oldum gibi bir ifade incelemede olursa olay kişiselliğe bürünür.. sonrasındaysa o kişiden tarafsız yorum beklemek olanaksızdır.. daha fazla bişey demek istemiyorum çünkü boş yere gerginlik olacak.. iyi günler..

• ya bide ben laptopta kullanıyorum sistemi bana uygun bı ses kartı sölermısnz ????

ses kartıyla solo 7 kullananj arkdslar yorum yaparsanız sevnırım ne kdr fark edıyo ? ses kalitesinde ne kdr deısıklıkler oluyor ? yanı son seste bozulmalar oluyor mu ? yanı kısaca 120 150 ytl kadar bı parayı gozden cıkarmam gerekıyor ses kartı ıcın bu paraya değicekmi sonradan pişman olmayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@dnscn, öncelikle sen fake bir üyeysen bunlar son mesajların olacak, bunu hatırlatmak isterim. Değilsen de bunlar benim sana son mesajlarım çünkü sende beni anlayacak gibi bir niyet hiç ve kapasite yok.. Senin yazdıklarını sana onaylasam bile şu anda tek yapacağın şey bana muhalefet olacak, niyeyse anlamadım ama bu belli..

@mertyeldan, hiçbir set hakkında bu kadar iddialı yorum yapmayınız ve hiçbir seti diğerine göre böyle "benim babam senin babanı döver tarzda" ifadeler kullanmayınız.. Bakın ben hiçbir yorumumda z5500 ile solo7 kıyası yapmadım çünkü yapamam.. çünkü mantığım el vermiyor.. çünkü kulvarları çok farklı, müzik performanslarını hiç kıyaslamam çünkü sadece müzik dinlemek için solo 7 alan birinin z5500le set kıyaslamasını okuduğum zaman bile yüzümde tebessüm oluşuyor.. çünkü biri stereo formatında adı geçen bir set, diğeriyse en üst düzey home cinema multimedya seti.. ama şahsen z5500ün bose ile bile kıyaslanmasını görmüş biri olarak solo 7 bana çok basit gelir.. ki o zaman bile çok gülmüştüm.. bu arada ben z5500ü müzik dinlemek için almadım ama müzik dinlerken de kullanıyorum, bundan bu kadar rahatsız olmayın bence..

Stereo setler stereo formatlarla kıyaslanır..
    Sizin şu an yapmanız gereken, solo 7 ayarında başka bir set bulup fiyatı ve ses çıkış gücü yaklaşık olan başka bir setle onu kıyaslayın.. ama 2.1 bile olmaması gerekir.. çünkü setiniz 2.0 stereo..
    Aslında neden kıyas yapma gereği görüyorsunuz onu da anlamak zor..

Setin incelemesiyle ilgili olaraksa;
    Bir seti inceleme yapıp anlatmak isteyen birinin mutlaka kendi düşüncelerini bir kenara itip tarafsız yorum yapması gerekir, en sona da kişisel bir-iki cümle olabilir.. ama sete aşık oldum gibi bir ifade incelemede olursa olay kişiselliğe bürünür.. sonrasındaysa o kişiden tarafsız yorum beklemek olanaksızdır.. daha fazla bişey demek istemiyorum çünkü boş yere gerginlik olacak.. iyi günler..

Bak Wolverine dostum 3yada 4 baslıkta ben bu fıkrı savundum ve halada savunmaktayım basketbol ıcın basket ayakkabısı futbol ıcın krampon olayın en basıde ındırılmıs halı bu benım hıc bır yorumumda kıyaslama yoktur yorumlarımı bır butun olarak goz onune alırsan nedemek ıstedıgımı daha rahat anlayacaksın ve aynı seyı savundugumuzu farkedeceksın ( kı sende yazmızsın ıkı setınde kulvarları farklı dıye )

• @mertyeldan, zaten imzanda 3 farklı set kullandığını görüyorum.. ben de pc için z5500 meşgul olduğunda logitech s500 5.1 setimi ayrı olarak kullanıyorum.. yani aslında her amaç için farklı set kullanımı en güzeli.. müzik çok göreceli bir seçenek.. aynı tarzı sevmeyen biçok kişi farklı cihazlardan farklı derecede memnun olacaksa insanlara da zorla şu set en güzelidir demek de zaten doğru olmuyor.. evet, senle aslında aynı düşüncedeyiz ama belki yanlış anlamadan ötürü farklı anlattık.. o.k. benden yana sorun yok.. senden yana da olmadığını görüyorum.. görüşmek üzere..
  • bence çoğu kişi microlab denilen lanet olası markayı pek kale almıyor bu nedenden çıkıyor bu tartışmalar yeter artık ya solo7 için bukadar kavga etmeye değermi sanki 2000$ lık ses sistemi yaa ben kullanıyorum müzik dinlerken süper oluyor memnunum ha daha iyileri yokmu var ama forum genelinki insanların yaş aralıkları genelde 18-25(öğrenci) yaş arası bütçe sınırlı oyüzden biz nediyoruz bak kardeş madem 200 liran var müzik dinlicen bunu al 550 liran varsa film izliceksen bunu al olay budur

not:bu arada solo7 ile z5500 ün karşılaştırması nasıl saçma geliyorsa z5500 ile bosenin karşılaştırması da bir okadar saçma bence önemli olan karşılaştırmak değil hangisinin daha üstün olduğu ona bakarsan ben minton ile bose yi karşılaştırabilirim kimse bişey diyemez ama noolur sonuçta bose üstün çıkar

• bose ile z5500 kıyası yapan zaten çok saçmalamış olur ki tersini söyleyen de saçma bir karakterdir.. ama bunu da yapanlar oldu forumda.. z5500ün kıyaslanmadığı bir solo7 kalmıştı.. onu da gördük.. daha neler görecez merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.