Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Anadolu bu küçük teybi alana kadar 150watt rms değeri olan phiips müzik seti almanızı öneririm, kipada 240 ila 260 tl arasında satılıyor...
  • tamam arkadaşlar sorun düzeldi. sesi biraz açınca diğer kolondan ses geliyor. kısıkkıne sadece asıl kolondan geliyor. yükseltince ikisinden de gleiyor. ilginç geldi bana.
  • arkadaslar merhaba ,

yaklasık 5 gundur bende solo7 c sistemi kullanıyorum ve gercekten cok memnunum, baska konularda da yazdığım gibi 5.1 lerin müzikteki suni performansı kesinlikle yok, çok dengeli, bazı arkadaslar basslar tahta gibi vs demiş, tabii zevk meslesi bu herkes sevecek diye bir şey yok ancak klasik müzikten flamenkoya kadar pek çok müzik dalında min 192 kbs parçalar ile dinledim ve kristal berraklığın ne demek olduğunu gördüm, bu arada on board a bağlı sistem yakında audigy 2nx e geçebilirim...

ben cok memnunum, ancak kumanda üzerinden kapanma olayı var mı yok mu hala anlamış değilim ki bu cok gıcık bir şey, dolayısı ile arkada ki anahtardan kapatmak zorunda kalıyorum ama ilginçtir ki arkada ki anahtardan kapattığımda ayarlar gitmiyor.

ailemin evinde z5500 sistemimde var, yakında onu da getireceğim film ve oyun içinsanıyorum bundan sonra uzun bir süre sistem arayışına girmem...
    bu arada şimdiye değin, diana 4.1 , philips mms 260, sony rx7, z5500, g500, solo7 sistemleri geçti elimden ve müzik konusunda rx7 den bile daha hoşuma gitti solo7...

hatta yeri gelmişken şunu da sorayım, z5500 ün ön uydularu yerine solo7 bağlayan oldumu hiç ?
    bir zararı olur mu sete ?
    gerçi düşünüyorum gereksiz geliyor ama bir denemek de isterim açıkçası

bu arda kumanda nın her yerden çekmemesi, alıcının en altta oluşu, kumanda da var deyip kabinlerde bas tiz ayarı olmayışı sistemde en beğenmediğim noktalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

arkadaslar merhaba ,

yaklasık 5 gundur bende solo7 c sistemi kullanıyorum ve gercekten cok memnunum, baska konularda da yazdığım gibi 5.1 lerin müzikteki suni performansı kesinlikle yok, çok dengeli, bazı arkadaslar basslar tahta gibi vs demiş, tabii zevk meslesi bu herkes sevecek diye bir şey yok ancak klasik müzikten flamenkoya kadar pek çok müzik dalında min 192 kbs parçalar ile dinledim ve kristal berraklığın ne demek olduğunu gördüm, bu arada on board a bağlı sistem yakında audigy 2nx e geçebilirim...

ben cok memnunum, ancak kumanda üzerinden kapanma olayı var mı yok mu hala anlamış değilim ki bu cok gıcık bir şey, dolayısı ile arkada ki anahtardan kapatmak zorunda kalıyorum ama ilginçtir ki arkada ki anahtardan kapattığımda ayarlar gitmiyor.

ailemin evinde z5500 sistemimde var, yakında onu da getireceğim film ve oyun içinsanıyorum bundan sonra uzun bir süre sistem arayışına girmem...
    bu arada şimdiye değin, diana 4.1 , philips mms 260, sony rx7, z5500, g500, solo7 sistemleri geçti elimden ve müzik konusunda rx7 den bile daha hoşuma gitti solo7...

hatta yeri gelmişken şunu da sorayım, z5500 ün ön uydularu yerine solo7 bağlayan oldumu hiç ?
    bir zararı olur mu sete ?
    gerçi düşünüyorum gereksiz geliyor ama bir denemek de isterim açıkçası

bu arda kumanda nın her yerden çekmemesi, alıcının en altta oluşu, kumanda da var deyip kabinlerde bas tiz ayarı olmayışı sistemde en beğenmediğim noktalar...

Hocam sanki bir yerden tanıdık geliyor sistem
    Hayırlı olsun tekrardaN

• muhahaha :)

hocam teşekkürler eyvallah, bu arada gerçeten çok temiz bir set verdiniz bana teşekkür ederim ayrıca...

bir de şu kapatma olayını çözsek , illa ki arkadan mı kapatmamız gerekiyor bu cihazı ? kumanda ile falan oluru yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

muhahaha :)

hocam teşekkürler eyvallah, bu arada gerçeten çok temiz bir set verdiniz bana teşekkür ederim ayrıca...

bir de şu kapatma olayını çözsek , illa ki arkadan mı kapatmamız gerekiyor bu cihazı ? kumanda ile falan oluru yok mu

Kumandadan malesef 1 yolu yok anca mute yapıp o şekilde kapalı tutabilirsiniz aksi takdire arka mandaldan yapmak durumundayız
  • hmm nese o zaman sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Sayın @dost..:)

Solo7 nizi iyi günlerde kullanmanı temenni ederim. Yazımı dikketle okudysanız pro1 in solo7 den iyi olduğu konusu sadece ses dengesi ve kalitesi açısındandır. Solo7 nin pro1 den farkını daha fazla ses gücü üretmesi olarak zaten berlirtmiştim. Anladığım kadarı ile fazla desibel üreten ses sistemleri sizin cephenizde iyi olarak adlandırılıyor, umarım bu düşünceleriniz zamanla değişir.

Kötü yorumlarınıza saygı duyma anlayışınız doktora gözükmemle değişecekse sizi kırmayıp bir doktora gözükeceğim. Sizde bu arada bir iyilik yapıp beğendiğiniz ürünleri kendi düşünceniz olarak lanse ederseniz çok sevinirim, çünkü Solo7 cidden 240-250 YTL lik fiyatını hakketmeyen kesinlikle müzikal sesten uzak tatmin etmeyici bir ürün. Kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim bırakın dinlesinler öle karar versinler.

Sevgiler...

ya arkadaşlar bu ürünü dvd playerımla kullanmak için alacağım yarına fln sorum var rock müzik veya chill out ağırlıklı dinliyorum ürünün sesi doğallıktan uzakmı cidden ???

• ben yukarıda ki yoruma katılmıyorum..

elbette her şey parası ile orantılı,

burada bilmem ne kadarlık marantz setlerden bahsetmiyoruz,

ben 180 lira verdim ve bu sete ve cok iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum...

ses konusunda kalite arayışının sınırı yok zaten arkadaşlar, parası olan insanlar evlerinde 1,5 - 2 metre kulelerden ses kalıyor, lambalı ampliler kullanıyorlar. bu cihazlar bu kalite arayışında ki geçiş adımlarından biridir, yarın paranız olur wharfdale alırsınız kaliteli bir amfi alırsınız sonra o da yetmez daha farklı arayışlara girersiniz...

ha derseniz , bu set 250 lirayı da hak etmiyor o zaman daha iyisini emsal gösterin, test edin yorumlayın insanlar da onlara yönelsin...
  • solo7 verılen parayı kurusu kurusuna hakeden bı hoparlor setıdır .
  • Microlob Çin markası mı???
  • @ethros

yeni topladigim sisteme adam akilli kaliteli müzik dinleyebileceğim bir ses sistemi alacağım fiyat olarak 500tlye yakin harcama yapabilirim fakat 5.1 sistem degilde 1+1 2+1 gibi sistemleri dusunuyorum. bu creative altec lansing logitech ve microlab yada sizlerin onerecegi farkli modellerde olabilir. microlab solo icin iyide kotude diyenler var imkan olsada sesini dinlyebilsek kucuk sehirde yasamanin dezavantajlari iste. sizlerin bu konuda fikir oneri ve goruslerinizi bekliyorum anakart asus p7p55d via chipsetli ses yongasi var yeterli gelmezse creative x-fi ses karti alicam.

birde aklimda iken altec lansingler var 4021bunlar hakkinda ne diyorsunuz fiyati uygun uzaktan kumandali ses kalitesini bilenler ne diyorlar acaba._?

sizden oneri ve yorumlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert_umit -- 26 Aralık 2009; 1:32:11 >
  • Solo 7 de George Dalaras - Latin Albümünü Bulup İndirin Dinleyin Harika, Bulamazsanız Bana Pm Atın Link Atayım Size
  • George Dalaras indirdim. İyi

GUITTAR ON FIRE . BEn de bunu dinlemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NVN

George Dalaras indirdim. İyi

GUITTAR ON FIRE . BEn de bunu dinlemenizi öneririm.

Bende tam buna yakın bir şey soracaktım, Muzik tarihi boyunca Ses sistemlerini Test etmek için Ses Üreticilerin Kullandıkları Bass Tiz Test sesleri degilde Genel kullanıcıların Kabul ettiği En Kaliteli Muzik veya Muzikler hangisi acaba?, Ben Elektronik muzik dinlediğim için buna getireceğim kişisel kanaatim Elektronik muzik yapanlardır diyorum. Çünkü dijital çağda teknolojide kullandıkları sistem ve kendi yaptıkları muzikleri birebir kendilerinin mastering yapmaları çok büyük bir avantaj kullandıkları soundları en mukemmel tonlama ile kullandıklarını ayarladıkları, düşünüyorum. Sizin fikirleriniz?

Bu arada Solo7 forumu olsada Solo6 kullanan hiç yok mu? Onun hakkında fikir görüşte almak isterim. Bende Solo7 ve Solo6 arasında kararsız kaldım, sebebi masaüstü kullanacağımdan dolayı Solo6 da karar kıldım. Solo7 yi masaüstü için biraz kaba yere koyduğumuzda da kulak seviyesi altında olduğu için tam sesi alamama gibi bir durum oluşuyor.

• Arkadaşlar bu hoparlörleri RCA çıkışı üzerinden TV ye bağladığımız zaman ses performansı nasıldır. Hoparlörlerin verimli çalışması için mutlaka ses kartına gerek varmıdır. Eğer var ise hoparlörleri TV de verimli olarak kullanmak için ne gerekir.
  • arkadaslar solo7 si olup da anfisini yakmis vs. kullanamayan var ise ben salt kabin ve hoperlorleri icin almaya talibim. elimdeki microlab fc 730 da front olarak kullanmak istedigim icin. satmak isteyen olur ise mesaj yazabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

Arkadaşlar bu hoparlörleri RCA çıkışı üzerinden TV ye bağladığımız zaman ses performansı nasıldır. Hoparlörlerin verimli çalışması için mutlaka ses kartına gerek varmıdır. Eğer var ise hoparlörleri TV de verimli olarak kullanmak için ne gerekir.

Ben aslında TV'ye bağlamak için aldım. Ancak bağlantı işlerinden zerre kadar anlamadığım için kulaklık girişinden bağladım. VE berbat bir ses geldi.

Forumda TV'ye, DVD'ye, Dijitürk'e bağlayanlar olmuş. Sesten memnunlar. Ama iyi bir ses kartı ile alınan performans alınamaz.
  • solo 7 nin ses kalitesine hayranım
  • Bu kadar övgünün üzerine bu aleti almaya karar verip dinlemek üzere Vatana gittim. Önce PC'den dinledim, benim tarzım olmayan şeyler çaldığı için Ipod Touch'ımı bağlayıp kendi müziklerimden dinledim. Edindiğim izlenim şu ki,; basları çok önde ve müzikteki ayrıntıları boğuyo, bas ve tiz ayarlarıyla şarkı şarkı oynamadan bu sette rock, metal türü müzik dinlemek keyifsiz. 110 watt'lık bi hoparlör için sesi pek fazla çıkmıyordu ayrıca. Eleman 70 kademe sesi var dedi, 55lerde bile öyle ahım şahım bi ses çıkmıyodu. Ancak 55 in üzerine çıkınca ses birden büyük aralıklarla artıyo. Tabi Vatan'ın uğultulu ve fazlaca büyük bi mekan olması ve direk ipoddan dinlemiş olmam sonuçları etkilemiş olabilir. Herşeye rağmen fiyatına göre alınabilecek bi set ama ben alır mıyım bilemem. Yıllar önce giriş seviyesi bi amfiye bağlı dinlediğim giriş seviyesi bi hi-fi hoparlörden aldığım ses kalitesi (*Pioneer amfi ve Eltax 5.1 in front hoparlörleri), bununla mukayese dahi edilemeyecek kadar fazlaydı. O dinlediğim sistemi Solo7'nin 2 katı bi paraya oluşturmak mı daha mantıklı yoksa Solo 7 alıp idare etmek mi karar veremedim açıkçası ama Solo7 nin bu kadar övgüyü haketmeyecek bi müzik performansı olduğunu görmek beni üzdü doğrusu, çünkü epey beğenmiştim ve almama ramak kalmıştı. Tüm bunlara rağmen belki gene Solo7'yi alırım ama kısa bi süre sonra memnuniyetsizliğimin çok daha büyük olmasından korkmuyo değilim. Siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertogenwald13 -- 17 Şubat 2010; 9:03:11 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.