Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar Solo7c yi nerden buldunuz siz

vatan bilgisayar :)

Arkadaşlar ek olarak Laptop ile solo7 ya da solo 7c kullanacağım. Önerebileceğiniz hesaplı bir ses kartı var mıdır? Henüz 7C yi de almış değilim.

2.düzeltme: External USB ses kartı olması gerekiyor. Laptop ile kullanacağım. Daha önce firewire m-audio audiophile kullanmıştım fakat sattım. Daha çok kayıt için üretilen aletler olduğunu düşünüyorum. Şu an edinmek istediğim ses kartı sadece 7C den maksimum performans alabileceğim nitelikte olsa kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orestesettin -- 1 Aralık 2009; 13:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Sevgili @QuakeM

Tebrik ederim, güzel bir çalışma ve yetenek sergilemişsiniz. Umarım benim kesilikle memnun kalmadığım ve ertesi gün iade ettiğim bu üründen yaptığınız mod sayesinde memnun kalabilirsiniz. Emeğinizi ve incelemenizi paylaştığınız için sanırım forum halkı da memnun olacaktır.

Sevgiler...

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar zaman zaman ziyaret ediyordum formu ama artık üyeyim... biraz gezindim yine ama ya göremedim yada öle bi başlık yok solo 7 ve premier pht 37500 karşılaştırmasına dair. mevcut sistemimi sattım ve şimdi yeni bitane alıcam ama özellikle bu ikisi arasında kaldım kullanan arkadaşların yorum ve önerilerini almak istiyorum. ve tabi v arsabunlara alternatif başka modellerde olabilr.

• quote:

Orijinalden alıntı: hipolat

mrb arkadaşlar zaman zaman ziyaret ediyordum formu ama artık üyeyim... biraz gezindim yine ama ya göremedim yada öle bi başlık yok solo 7 ve premier pht 37500 karşılaştırmasına dair. mevcut sistemimi sattım ve şimdi yeni bitane alıcam ama özellikle bu ikisi arasında kaldım kullanan arkadaşların yorum ve önerilerini almak istiyorum. ve tabi v arsabunlara alternatif başka modellerde olabilr.

dostum bahsettığın urunler farklı katagorıdekı urunler

amacın muzık dınlemek ıse solo7 ıle premıer karsılastırılamaz bıle ama dvd felan ızleyecem dersen premıer tarzı 5+1 cıhazları deneyerek hosuna gıdenı al

ben hıc 5+1 cıhaz kullanma gereğı duymadığım ıcın o tarz sıstemlerden pek anlamıyorum , arastırman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

Orijinalden alıntı: hipolat

dostum bahsettığın urunler farklı katagorıdekı urunler

amacın muzık dınlemek ıse solo7 ıle premıer karsılastırılamaz bıle ama dvd felan ızleyecem dersen premıer tarzı 5+1 cıhazları deneyerek hosuna gıdenı al

ben hıc 5+1 cıhaz kullanma gereğı duymadığım ıcın o tarz sıstemlerden pek anlamıyorum , arastırman lazım

Alıntıları Göster
    ben Türkiye' ye Solo7c gelmedi die biliodum o yüzden ilk karşıma çıkan yerden Solo7 almıştım.. Solo7c' nin Türkiye' de olduunu bilseydim onu alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

ben Türkiye' ye Solo7c gelmedi die biliodum o yüzden ilk karşıma çıkan yerden Solo7 almıştım.. Solo7c' nin Türkiye' de olduunu bilseydim onu alırdım

Alıntıları Göster
    halk oyunları çalışmalarımız için almayı düşünüyoruz bir sistem. bu cihazın çok iyi olduğu söylendi. 300 liralık bir para koparabilirsek bundan alacağım. fakat resmini verdiğim küçük müzik setine bağlasam verim alabilir myim? davullu zurnalı çalışıyoruz. yüksek ses ve net davul sesleri alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 7 Aralık 2009; 22:47:21 >

• arkadaşlar bu sorum önemli. bir bakar mısınız? cihazı aşağıda verdiğim portatif sete bağlasam yüksek ses alabilir myim? ayrıca bu cihazı ankarada bulamadım. sadece vatan'a bakmadım. bildiğiniz gördüğünüz bir yer var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

halk oyunları çalışmalarımız için almayı düşünüyoruz bir sistem. bu cihazın çok iyi olduğu söylendi. 300 liralık bir para koparabilirsek bundan alacağım. fakat resmini verdiğim küçük müzik setine bağlasam verim alabilir myim? davullu zurnalı çalışıyoruz. yüksek ses ve net davul sesleri alabilir miyiz?

• quote:

solo7 yi ilk aldığım zamanlarda sesının sert olduğu vs olumsuzluklarından bahsetmıstım ozamanlar audıgy value ses kartı kullanıyordum

daha sonra x-fi fatal1ty aldım suan solo 7 yı alalı 10 ay oldu ve ses ınanılmaz oturdu hersey ıstedığım gıbı oldu tabı suanda bu sesı alabılmemde x-fi ses kartımında buyuk katkısı var yalnız , topığın daha oncekı sayfalarında yazdığım seylerı bı kenara bırakalım solo 7 ye artık 10 uzerınden 11 verıyorum

bu paraya boyle bır sesı alabıleceğınız baska bır cıhazın var olabıleceğını sanmıyorum

Kullandığınız ses kartı solo7'den daha pahalı. 300 TL'yi geçiyor.
    http://www.hepsiburada.com/creative-x-fi-titanium-fatal1ty-pro-pci-e-7.1-ses-karti/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850950#tablnk

• quote:

Orijinalden alıntı: NVN

quote:

solo7 yi ilk aldığım zamanlarda sesının sert olduğu vs olumsuzluklarından bahsetmıstım ozamanlar audıgy value ses kartı kullanıyordum

daha sonra x-fi fatal1ty aldım suan solo 7 yı alalı 10 ay oldu ve ses ınanılmaz oturdu hersey ıstedığım gıbı oldu tabı suanda bu sesı alabılmemde x-fi ses kartımında buyuk katkısı var yalnız , topığın daha oncekı sayfalarında yazdığım seylerı bı kenara bırakalım solo 7 ye artık 10 uzerınden 11 verıyorum

bu paraya boyle bır sesı alabıleceğınız baska bır cıhazın var olabıleceğını sanmıyorum

Kullandığınız ses kartı solo7'den daha pahalı. 300 TL'yi geçiyor.
    http://www.hepsiburada.com/creative-x-fi-titanium-fatal1ty-pro-pci-e-7.1-ses-karti/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd850950#tablnk

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben bu solo7 c den almak istiyorum ama bunu direk pc ye baglayabilirmiyim? verim alabilir miyim?
    onboard ses kartım var sonra orta yollu bir ses kartı alıcam ama baglayabilir miyim ve bir sorun yasar miyim onu ogrenmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

arkadaslar ben bu solo7 c den almak istiyorum ama bunu direk pc ye baglayabilirmiyim? verim alabilir miyim?
    onboard ses kartım var sonra orta yollu bir ses kartı alıcam ama baglayabilir miyim ve bir sorun yasar miyim onu ogrenmek istiyorum.

Hiçbir sorun yaşamazsın direkt olarak kulaklık takar gibi rahat bir şekilde bağlantı yapabilirsin
  • quote:

arkadaşlar bu sorum önemli. bir bakar mısınız? cihazı aşağıda verdiğim portatif sete bağlasam yüksek ses alabilir myim? ayrıca bu cihazı ankarada bulamadım. sadece vatan'a bakmadım. bildiğiniz gördüğünüz bir yer var mı?

quote:

Bence aldığınız ses gayet yeterli olur zira telefonumdan bağladığımda aldığım sesden bile memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mare4kill

quote:

arkadaşlar bu sorum önemli. bir bakar mısınız? cihazı aşağıda verdiğim portatif sete bağlasam yüksek ses alabilir myim? ayrıca bu cihazı ankarada bulamadım. sadece vatan'a bakmadım. bildiğiniz gördüğünüz bir yer var mı?

quote:

Bence aldığınız ses gayet yeterli olur zira telefonumdan bağladığımda aldığım sesden bile memnunum

Alıntıları Göster
    şu ürünü ankara'daki büyüm marketlerin hiçbirinde bulamadım. bi sesini dinleyeyim istedim sipariş vermeden önce. sağda solda rastlayan gören var mı bu ürünü? bir video sitesinde ürünün yüksek seste basslarında bozulma olduğu gözleniyor da .

• quote:

şu ürünü ankara'daki büyüm marketlerin hiçbirinde bulamadım. bi sesini dinleyeyim istedim sipariş vermeden önce. sağda solda rastlayan gören var mı bu ürünü? bir video sitesinde ürünün yüksek seste basslarında bozulma olduğu gözleniyor da .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlardan bazıları bu set için ses kartı tavsiyesi istemiş. Özellikle laptop gibi taşınabilir pc ler için Creative X-mod hi-fi ses kartını tavsiye ederim. Tam stereo ses için çok iyi bir seçim. Kumandalı olanları da mevcut. Solo7c yerine solo7 alanlara çok iyi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuakeM

Arkadaşlardan bazıları bu set için ses kartı tavsiyesi istemiş. Özellikle laptop gibi taşınabilir pc ler için Creative X-mod hi-fi ses kartını tavsiye ederim. Tam stereo ses için çok iyi bir seçim. Kumandalı olanları da mevcut. Solo7c yerine solo7 alanlara çok iyi gelir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saçma gelebilmesi boyutunuda göz önüne alarak edindiğim solo 7c hakkında birşeyi hem sormak hemde paylaşmak istiyorum.Hoparlörde bass ve tiz ayarları bir süre sonra mı diyim yoksa kapatıp açtığımda mı diyip çünkü henüz anlayamadım ayarların sıfırlandığını görüyorum.Yani bass ve tiz her nasıl oluyor bilmyorum fakat her nasılsa ben okuldan her geldiğimde 0 konumunda olmuş oluyor ve her seferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum.Bu normal midir yoksa bir anormallik var mı? Konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olacağım.Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

Arkadaşlar saçma gelebilmesi boyutunuda göz önüne alarak edindiğim solo 7c hakkında birşeyi hem sormak hemde paylaşmak istiyorum.Hoparlörde bass ve tiz ayarları bir süre sonra mı diyim yoksa kapatıp açtığımda mı diyip çünkü henüz anlayamadım ayarların sıfırlandığını görüyorum.Yani bass ve tiz her nasıl oluyor bilmyorum fakat her nasılsa ben okuldan her geldiğimde 0 konumunda olmuş oluyor ve her seferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum.Bu normal midir yoksa bir anormallik var mı? Konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok mutlu olacağım.Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam hiçbir anormallik yok ürünün kendisi elektriği kesildği veya arkasındaki şalterinden kapatıldığı zaman bas&tiz ayarlarını sıfırlar her açışımızda tekrar ayarlamamız gerekiyor

• quote:

quote:

Hocam hiçbir anormallik yok ürünün kendisi elektriği kesildği veya arkasındaki şalterinden kapatıldığı zaman bas&tiz ayarlarını sıfırlar her açışımızda tekrar ayarlamamız gerekiyor

Alıntıları Göster
    Bas tiz ayarı dediğin +8 ile -8 arasında... Kumandadan iki tık (solo7c için)

• quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Bas tiz ayarı dediğin +8 ile -8 arasında... Kumandadan iki tık (solo7c için)

Alıntıları Göster
    "mare4kill" açıklayıcı yorum için teşekkür ederim =) "NVN" hocam o kısımı biliyorum :) Sorunu teşkil eden şey neden sürekli resetlendiğini anlayamamış olmamdı.Her iki cevap içinde teşekkürü borç bilirim.
  • quote:

quote:

oOo bu berbat bı durummus ıyıkı ben aldığımda solo7c yoktu

• quote:

quote:

quote:

oOo bu berbat bı durummus ıyıkı ben aldığımda solo7c yoktu

Alıntıları Göster
    arkadalar ara kablo ile kolonları birbirine bağladım ve bağlantıyı da defalarca kontrol etmeme rahmen hoporlörlerin birinden ses gelmiyor. ne olacak şimdi?

• quote:

arkadalar ara kablo ile kolonları birbirine bağladım ve bağlantıyı da defalarca kontrol etmeme rahmen hoporlörlerin birinden ses gelmiyor. ne olacak şimdi?

Alıntıları Göster
    bağlantı resimlerini alabilir miyiz?
  • quote:

Evet. Eğer cihaz kapanıp açılırsa mute konumunda bas ve tiz ayarı sıfır olarak resetleniyor. Ben her müzik türüne göre farklı bir setup kullanıyorum. O yüzden bana bri handikap gibi gelmiyor. Aksine işimi kolaylaştırıyor. Flat EQ bir çok dijital mikserde de kullanılan bir özellik zaten.
    Bugün ses kartım da elime geçti. Aynı zamanda kayıt almak istediğim için de tekrar m-audio markasına yöneldim. M-Audio USB mobilepre kartla ses %70 oranında daha da berraklaştı. Bu yüzden de maksimum volüme aldığınızda desibel olarak artmasa da daha fazla ses hissettiriyor. Ses kartından önce de bu fiyata duyulabilecek en güzel sesi almıştım, ses kartından sonra buna iyice emin oldum. Microlab 800-900 Lira ya bir speaker daha çıkarsa BOSE alacağıma gider onu alırım çünkü markanın en büyük özelliği fiyat/kalite konusunda acaip iddalı oluşu. Kısacası her şekilde iyi ses alabileceğiniz dahili amplifikatörlü bir sistem SOLO 7C

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.