Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhabbetle pek alakalı değil fakat şiddetle tavsiye ediyorum solo 6 dinleyin dinlettirin müzikte kaliteyi arıyorsanız eminim solo 7 den çok daha fazla memnun edecektir ..

Mümkünse onboard kullanmayın bu tür stereo aletleri ve m-audionun ses kartlarını tercih edin creative yanında çöp tenekesi gibi kalır müzik önceliğiniz ise tabii..

Saygılar..
  • Microlab neden bunlari icin bir woofer uretmiyor anlamiyorum.

Millet baska bir markanin wooferini almak icin komple set aliyorken yap birtane woofer iste, hicmi dusunemiyorlar gercekten anlamiyorum.
  • bende solo 6 mı alsam ne yapsam ya peşin 196 TL ye geliyor uygun mudur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 23 Mart 2011; 1:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

bende solo 6 mı alsam ne yapsam ya peşin 196 TL ye geliyor uygun mudur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 24 Mart 2011; 1:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Muhabbetle pek alakalı değil fakat şiddetle tavsiye ediyorum solo 6 dinleyin dinlettirin müzikte kaliteyi arıyorsanız eminim solo 7 den çok daha fazla memnun edecektir ..

Mümkünse onboard kullanmayın bu tür stereo aletleri ve m-audionun ses kartlarını tercih edin creative yanında çöp tenekesi gibi kalır müzik önceliğiniz ise tabii..

Saygılar..

Bunu çok kişiden duydum,solo 6'nın daha doğal ses verdiği,solo 7'nin iki sürücülü olmasının mid basları boğduğu söyleniyor,hem birbirlerinin frekanslarına da fazla giriyorlar alt ve üst sürücüler sanırım.

Yalnız işte şu solo 6'da tek tereddütüm derin bas,yeterince derin baslar veremiyorlar sanırım,ya da çok iyi yerleşim istiyorlar.Tamam z2300 kadar tak tuk bas istemiyorum ama baslı şarkılarda da o derin vuruşları almak istiyorum.Bunu sağlayabiliyor mu solo 6?

• http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682

bugün 20 adet stoklara girmiştir bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 5 Nisan 2011; 12:42:03 >
  • arkadaşlar ürün tamamen stoklara girdi 150 adet microlab solo 7c modeli mevcut ilgilenen arkadaşlar olursahttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682 adresinden ürünü temin edebilir ya da iletişim numaralarından ürünün bedeli 349 TL 12 taksit ve ücretsiz kargo imkanı ile yardımcı olmaya çalışıyım kişisel olarak
  • Bir ucu Solo7'nin ana hoparlörüne takılan diğer ucu ise PC'deki ses girişine takılan kabloyu kaybettim.
    Aşağıdaki linktekiler bu kablodan mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ttaf-35mm-stereo-ses-kablosu-5m-99012/ProductDetails.aspx?productId=evttaf99012&categoryId=157410
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=157410&Productid=evttaf97148#Gorseller

Daha uygun fiyatlısı olsa daha iyi olur.

• 1 ucu 3.5 jack diğer 2 ucu rca erkek stereo kablo olacak,
    yani linkteki 2 kablo da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

1 ucu 3.5 jack diğer 2 ucu rca erkek stereo kablo olacak,
    yani linkteki 2 kablo da olur.

Aşağıdaki ürün 5 TL. Diğerlerinden çok daha ucuz. Kargo ücretini hesaplattırıyorum, alıcı öder, O TL yazıyor. Ancak geçenlerde 30 TLlik kabloya istenen 10 TLlik kargo ücretinden sonra alıp almamakta emin değilim. Elektirikçilerde bakmak lazım.
    http://www.kablocenter.com/v2/35mmstereorcakablo5mt-p-78.nhs
  • Solo7c'nin sol hoparlörü z-5500'e ön uydu olarak bağlıyorum. Ancak sağ hoparlörü (üzerinde girişlerin olduğu) bir türlü bağlayamadım.
    Hangi aparatla bağlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Solo7c'nin sol hoparlörü z-5500'e ön uydu olarak bağlıyorum. Ancak sağ hoparlörü (üzerinde girişlerin olduğu) bir türlü bağlayamadım.
    Hangi aparatla bağlayabilirim?

aparata gerek yok,fişi çek solu bağladığın gibi bağla
  • güvenilir bir site üstelik en iyi fiyatı burası veriyor telefonla konuştuktan sonra anlarsın bende ilk senin gibi düşünmüştüm.:)) kısa süreliğine 299 vereceklermiş fiyatı artımayı düşünoyolarmış. fiyatını artımadan almanızı tavsiye ederim...

http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682
  • @myk0683, zaten baya kisi anadolutotiden aldi, sorun cikmadi kimsede suana kadar, ama tuhaftirki baska hicbir site solo serisi satamiyo
  • arkadaşlar bu topici epeydir takip etmemiştim, solo 7 için sub takviyesi ihtiyacı duyulduğu şeklinde ortak bir kanaate varılmış ki bu beni baya şaşırttı. özellikle yeni aldığım creative Audigy 2 ZS Notebook ses kartıyla beraber kullandığımda çok çok yeterli bas alıyorum. yan odada dahi basları karın boşluğumda hissedebiliyorum.
    asıl soracağım şey şu, bu ses kartını solo7 ile kullanan başka arkadaş varsa ses berraklığı için nasıl bir ayar tercih etmeyi tavsiye eder? sadece müzik için soruyorum, zira artık bu solo 7 beni hiç tatmin etmiyor. büyük ihtimalle bunu iptal edip audioengine 5'e terfi edicem. beni masraftan kurtaracak bir çıkış yok mu arkadaşlar
  • Solo 7'yi bilmem ama solo 6'da kesinlikle sub takviyesine gerek var,ama ben o kadar para verip eşşek kadar 16 cm sürücülü hoparlörle sub kullanacaksam ne anlamı kaldı?Solo 6 da titretiyor evet ama bütün iş bass reflexe bağlı,yani konumu çok iyi ayarlayacaksın,sonra da asıl önemlisi kendi konumunu ayarlayacaksın,yarım metre kımıldasan olan bas da yitip gidiyor.Hoparlörler porta bu kadar bağımlı olmadan daha iyi bas verebilmeliydiler.Ki solo 7'de de aynı hoparlörlerden iki tane kullanıldığını düşünürsek çok da farklı değildir.Peki niye hoparlörler?

Bugün merak ettim ve sol hoparlörü arabamdaki kanal başı 22 watt rms veren 50 watt max mosfetli teybe bağladım ve inanın verdiği ses çok zayıf kaldı.Bağlı olan oval pioneer kolonlar daha sağlam ses veriyorlar arabada.Yani benim anladığım solo 6'nın amfisi hakkaten sağlam ama peter larsen amca yeterince iyi tasarlayamamış kolonları.

Aslında o ovallerden de birini söküp bu sefer solonun amfisine bağlayacağım ama iş edinip yapmadım ki zaten hoparlör açıkta duracağı için net fikir vermez ama en azından derin baslarda hoparlör nasıl bir karakterde olacak onu görebilirim.

• 11/2010' da alınmış garantisi devam eden faturalı Microlab Solo 7C' mi satıyorum. Çok az ve temiz kullanılmıştır. Tüm kutu içeriği ve orjinal kutusu mevcuttur, sıfırdan farksızdır. Fiyatı 250TL. Sadece Ankara içi elden teslim edilir.

quote:

• Pm.
    quote:

Orijinalden alıntı: fkamanli

11/2010' da alınmış garantisi devam eden faturalı Microlab Solo 7C' mi satıyorum. Çok az ve temiz kullanılmıştır. Tüm kutu içeriği ve orjinal kutusu mevcuttur, sıfırdan farksızdır. Fiyatı 250TL. Sadece Ankara içi elden teslim edilir.

quote:

• bende hi-fi sisteme geçiş yaptığım için solo 7 c mi satıyorum ilgilenenler buradan takip edebilir.http://forum.donanimhaber.com/m_49425626/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.