Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce de solo 7 yi satmaya niyetlenmiş ama vazgeçmiştim,
    bir de logi z2300 ı denemek istedim ve yakında gelecek,bu yüzden solo 7 yi satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_46166159/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar daha önce de solo 7 yi satmaya niyetlenmiş ama vazgeçmiştim,
    bir de logi z2300 ı denemek istedim ve yakında gelecek,bu yüzden solo 7 yi satıyorum.

Çok büyük pişöamşıl duyarsın solo7 yi satıp uydulrı berbat bir sistem alıyorsun.Tavsiyem kesinlikle almaman ;)
  • z2300 ı aldım artık,
    ya zaten microlabı doğru düzgün kullanmadım,odanın birinde öylece duruyor,
    genellikle salondaki hifi sistemi kullanıyorum,
    z2300 ı da arada bir kullanıcam,odanın birinde de ses çıkaran bir şey bulunsun maksat ve de merak gidermek.
  • acil satılık solo7c. ilan linki imzamda mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

Çok büyük pişöamşıl duyarsın solo7 yi satıp uydulrı berbat bir sistem alıyorsun.Tavsiyem kesinlikle almaman ;)

bugün tekrar biraz solo 7yi dinleyeyim dedim,ipoda taktım,özlemişim midini tizini,
    z2300da ise mid tiz gibi birşeyler çıkıyor,biraz hayal gücünüzü de kullanırsanız,yeterli olabilir

solo7yi satmaktan vazgeçtim,bu sesi bir daha kaç liraya alabilirim ki?hem ilerde başka bir oda için kullanabilirim.

ayrıca bugün 2 tane 3.5luk çıkışı olan aparattan aldım.

z2300 ın uydularını çıkardım, solo7nin bas ayarını minumum yaptım.

iki cihazı ipoda bağladım ve sonuç;

logitech z2300 ın bası+ solo 7nin mid ve tizi = müzik keyfi

solo7 için kaliteli bir aktif sub olsa çok daha iyi sonuç alınabilir,ancak onun için de mesala 25cmlik bir sub için en az 800lira harcamak gerek,sinema sistemimi tamamladıktan sonra solo 7 için aktif sub düşünmüyor değilim,
    ancak yine de solo 7nin basını kısınca z2300un subı ile çok çok iyi olmasa da tatmin edici sonuç aldım diyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

bugün tekrar biraz solo 7yi dinleyeyim dedim,ipoda taktım,özlemişim midini tizini,
    z2300da ise mid tiz gibi birşeyler çıkıyor,biraz hayal gücünüzü de kullanırsanız,yeterli olabilir

solo7yi satmaktan vazgeçtim,bu sesi bir daha kaç liraya alabilirim ki?hem ilerde başka bir oda için kullanabilirim.

ayrıca bugün 2 tane 3.5luk çıkışı olan aparattan aldım.

z2300 ın uydularını çıkardım, solo7nin bas ayarını minumum yaptım.

iki cihazı ipoda bağladım ve sonuç;

logitech z2300 ın bası+ solo 7nin mid ve tizi = müzik keyfi

solo7 için kaliteli bir aktif sub olsa çok daha iyi sonuç alınabilir,ancak onun için de mesala 25cmlik bir sub için en az 800lira harcamak gerek,sinema sistemimi tamamladıktan sonra solo 7 için aktif sub düşünmüyor değilim,
    ancak yine de solo 7nin basını kısınca z2300un subı ile çok çok iyi olmasa da tatmin edici sonuç aldım diyebilirim.

Aslında z2300 ün bası gayet tatmin edici. Kullanılan kaynağın ayarlarına bağlı olarak ondanda çok doyurucu baslar alabilirsin aslında. X-Fi ile onuda çözdüm ben.
    Basın hertz ayarları var uzun kısa çalması için ve ben bu şekilde kullanıyorum gayette iyi çalıyor aslında.

• ben ipod ile kullanıyorum,pc ile çok daha iyi ayar yapılabilir tabi,

önce sinema sistemimi halledeyim, solo 7 için jamo sub 250 düşünüyorum,kimbilir ne zaman alırım artık
  • Arkadaslar solo7 icin kaliteli bir sub onerebilirmisiniz ?

Tek alternatif z2300 mu ? Turkiye'den alabilecegimiz daha iyi alternatifleri listelersek eminim benim gibi sub almak isteyen kisilere yarari olur.

Ayrica bu sub nasil baglaniyor, hangi aparatlar gerekiyor aciklayan olursa cok makbule gecer ?

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Arkadaslar solo7 icin kaliteli bir sub onerebilirmisiniz ?

Tek alternatif z2300 mu ? Turkiye'den alabilecegimiz daha iyi alternatifleri listelersek eminim benim gibi sub almak isteyen kisilere yarari olur.

Ayrica bu sub nasil baglaniyor, hangi aparatlar gerekiyor aciklayan olursa cok makbule gecer ?

Tesekkurler

z2300 ın uydularını çıkarıyorsun, sonra uygun bir aparatla kaynak cihazına hem z2300 hem de solo7 ye bağlantı yapıyorsun,ben mesala 3.5mm çoklayıcı ile ipodtan 2 cihaza da çıkış yaparak bağlantıyı yaptım.

ilerde jamo sub 200 gibi aktif subwoofer eklemeyi düşünüyorum. gerçi aktif sub ile nasıl olur bilmiyorum çünkü suba çıkışı hoparlör kabloları ile solo 7nin amfisinin olduğu sağ hoparlörden yapacağım, aslında bu terminalden sol hoparlöre giden sinyaller çıkıyor, sağ hoparlörün sinyalleri ise kendi içinde sürücülere ulaşıyor olmalı,bu durumda sanki aktif suba tüm sinyaller ulaşmaz gibi,sadece sol hoparlöre gidecek frekanslar ulaşır gibi,ne dersiniz?

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

solo7 nin amfisi olan sağ hoparlöründen sol hoparlöre çıkış yapılıyor,burdan aynı zamanda aktif sub a hoparlör kablosu ile çıkış olacak,subın sol üst tarafındaki left ya da right speaker girişine bağlantı yapılacak

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 2 Şubat 2011; 10:14:46 >

• İlerde jamo bass almak istediğinizi yazmışsınız ve solo7'nin çıkışını vermek istemişsiniz burada hata var. Z2300'ü nasıl bağladıysanız aynı şekilde bağlamanız gerek jamo'yu da.
    Yani bilgisayardan kullanacaksanız ya sub çıkışına bağlayacaksınız jamoyu yada 3.5 mm jack çoklayıcı ile ıphone tarzı aletlere bağlayacaksınız.
    Solo7'nin arkasındaki L Speaker çıkışı (yani sol kolon çıkışı) amfide işlenen sol hoparlörü çalıştıran güçtür. Yani kulaklık çıkışı gibi bir çıkış değildir.
    Solo7'nin sol çıkışını herhangi bir makinanın 'line in' girişine takarsanız iki makinayıda yakmanız an meselesidir.
  • quote:

Tesekkurler

Hocam solo7 için kaliteli bir sub önermeye gerek yok çünkü daha çok para harcamaya gerek yok.
    Z2300 iyidir idealdir solo7 için fazlası solo7 için fazla olur.
    Z2300 ün uydularını sökünce z2300 de aktif sub oluyor.
    Ayrıca nasıl bağlandığı konusuna gelirsek zaten bir önceki sayfalarda hallice anlattık tekrar tekrar yazmaya gerek yok diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

İlerde jamo bass almak istediğinizi yazmışsınız ve solo7'nin çıkışını vermek istemişsiniz burada hata var. Z2300'ü nasıl bağladıysanız aynı şekilde bağlamanız gerek jamo'yu da.
    Yani bilgisayardan kullanacaksanız ya sub çıkışına bağlayacaksınız jamoyu yada 3.5 mm jack çoklayıcı ile ıphone tarzı aletlere bağlayacaksınız.
    Solo7'nin arkasındaki L Speaker çıkışı (yani sol kolon çıkışı) amfide işlenen sol hoparlörü çalıştıran güçtür. Yani kulaklık çıkışı gibi bir çıkış değildir.
    Solo7'nin sol çıkışını herhangi bir makinanın 'line in' girişine takarsanız iki makinayıda yakmanız an meselesidir.

ben line in girişinden bahsetmedim ki jamonun sol üsttündeki vidalı hoparlör girişinden bahsettim,dikkat etmedin sanırım.

• quote:

z2300 ın uydularını çıkarıyorsun, sonra uygun bir aparatla kaynak cihazına hem z2300 hem de solo7 ye bağlantı yapıyorsun,ben mesala 3.5mm çoklayıcı ile ipodtan 2 cihaza da çıkış yaparak bağlantıyı yaptım.

ilerde jamo sub 200 gibi aktif subwoofer eklemeyi düşünüyorum. gerçi aktif sub ile nasıl olur bilmiyorum çünkü suba çıkışı hoparlör kabloları ile solo 7nin amfisinin olduğu sağ hoparlörden yapacağım, aslında bu terminalden sol hoparlöre giden sinyaller çıkıyor, sağ hoparlörün sinyalleri ise kendi içinde sürücülere ulaşıyor olmalı,bu durumda sanki aktif suba tüm sinyaller ulaşmaz gibi,sadece sol hoparlöre gidecek frekanslar ulaşır gibi,ne dersiniz?

solo7 nin amfisi olan sağ hoparlöründen sol hoparlöre çıkış yapılıyor,burdan aynı zamanda aktif sub a hoparlör kablosu ile çıkış olacak,subın sol üst tarafındaki left ya da right speaker girişine bağlantı yapılacak

Ne anlatmak istedin burada peki hocam. ?

• quote:

quote:

Tesekkurler

Hocam solo7 için kaliteli bir sub önermeye gerek yok çünkü daha çok para harcamaya gerek yok.
    Z2300 iyidir idealdir solo7 için fazlası solo7 için fazla olur.
    Z2300 ün uydularını sökünce z2300 de aktif sub oluyor.
    Ayrıca nasıl bağlandığı konusuna gelirsek zaten bir önceki sayfalarda hallice anlattık tekrar tekrar yazmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Tesekkurler

• quote:

quote:

solo7nin sağ hoparlör terminalinden bildiğimiz tüm uçları çıplak hoparlör kablosu ile çıkış alarak jamonun sol üstünde yer alan hoparlör terminallerinden birine (left ya da right ) bağlantı yapılmasını anlattım, jamonun line in girişinden bahsetmedim.

• quote:

quote:

quote:

solo7nin sağ hoparlör terminalinden bildiğimiz tüm uçları çıplak hoparlör kablosu ile çıkış alarak jamonun sol üstünde yer alan hoparlör terminallerinden birine (left ya da right ) bağlantı yapılmasını anlattım, jamonun line in girişinden bahsetmedim.

Ben yine aynı şeyi anladım ama olsun doğru olduğuna inanıyorsan benim için pek önemli değil

• speaker level ve line in girişleri farklı ki, birine hoparlör kablosu ile diğerine jacklı kablo ile giriş yapılıyor,

ben speaker level bağlantısından bahsediyorum, sen line in girişinden,2si farklı.
  • Burası yeri olmayabilir ama satmak isteyenler genelde buraya geliyor.

Solo 7 almak istiyorum satmayı düşünen varsa 160TL kadar veririm temiz ise eğer kargo da bana ait olmak üzere.
  • sinema amfisi gelene kadar tvnin yanına solo 7 yi kurdum,plazma tvyi açtım,renkler sanki tvnin önüne yeşil jelatin çekilmiş gibi oldu,solo 7 yi kaldırdım sonra, tvnin rengi düzeldi, solo 7 de manyetik koruma yok galiba,
    tvnin sağında solunda klipsch kuleler var,renkler bozulmuyor.
  • bende oyle bi sorun olusmadi, tuhaf
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.