Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu solo7'yi satın alabileceğim herhangi bir site mevcut mu?nereye baksam stokta yok solo6 stoklarda var ama bazı arkadaşlar solo6'nın midlerinin solo7'ye oranla zayıf olduğundan bahsetmiş.2 seti de kullanan ve karşılaştırma yapabilecek olan var mı?aralarında çok bir fark yoksa solo6 sipariş etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamen -- 1 Kasım 2010; 19:47:38 >
  • parcapincik , bende audigy 2 zs kullanıyorum.Hem xp de hemde win 7 de güncel sürücülerle denedim.Xp'de ses win7 ye göre daha kaliteli çıkıyor.Basslar ve tizler çok daha iyi,resmen müzik dinlemekten zevk alıyorum. İmkanın varsa xp yükleyip x-fini onun üzerinden test et

Fazladan eax efekleri açabilmeside cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 1 Kasım 2010; 22:03:08 >
  • @FRAPS Önerin için çok teşekkür ederim birkaç gün içerisinde xp'de deneme yapmaya karar verdim.
    Win7 normal kullanımda ve birden çok ses kartı kullanımına izin vermesi sebebiyle xp'ye göre çok iyi gözüküyor ama Asio ve Ks kullanılmaması Win 7'nin üzücü tarafı.
    Yalnız şunu da belirtmek isterim Win7 kullanıyorum foobarda müzik dinlerken windowsun kendi ses filterlerini kapatıp wasapi'ye geçiyorum ses değişiyor ama tatminkar değil.
    Ses eski ses kartıma göre çok tatminkar ama şöyle ki xp'de normalden asio'ya geçince veren tadı vermiyor wasapi Win7'de(Eski ses kartım üzerinden konuşuyorum Audgiy vaule için)
    X-Fi in aiso sürücülerinde bahsedilmiş bir çok yerde. Maalesef asio win7'de kullanılmıyor. Asioyu denemek için zaten xp kurmak istiyordum senin söylemen üstüne tuz biber

• quote:

Orijinalden alıntı: imamen

arkadaşlar bu solo7'yi satın alabileceğim herhangi bir site mevcut mu?nereye baksam stokta yok solo6 stoklarda var ama bazı arkadaşlar solo6'nın midlerinin solo7'ye oranla zayıf olduğundan bahsetmiş.2 seti de kullanan ve karşılaştırma yapabilecek olan var mı?aralarında çok bir fark yoksa solo6 sipariş etmeyi düşünüyorum.

Burda var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/microlab-stereo-amplifikatorlu-20-ahsap-ev-sinema-hoparlorleri/ProductDetails.aspx?productId=evmicrolabsolo7&categoryId=152491

• quote:

Orijinalden alıntı: fkamanli

quote:

arkadaşlar bu solo7'yi satın alabileceğim herhangi bir site mevcut mu?nereye baksam stokta yok solo6 stoklarda var ama bazı arkadaşlar solo6'nın midlerinin solo7'ye oranla zayıf olduğundan bahsetmiş.2 seti de kullanan ve karşılaştırma yapabilecek olan var mı?aralarında çok bir fark yoksa solo6 sipariş etmeyi düşünüyorum.

Burda var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/microlab-stereo-amplifikatorlu-20-ahsap-ev-sinema-hoparlorleri/ProductDetails.aspx?productId=evmicrolabsolo7&categoryId=152491

link için teşekkürlerürünün satışına başlanması güzel ama solo6 185 tl'ye alınabiliyorken bence solo7 için 100 tl daha vermek anlamsız.ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamen -- 5 Kasım 2010; 19:26:14 >

• quote:

link içi teşekkürlerürünün satışına başlanması güzel ama solo6 185 tl'ye alınabiliyorken bence solo7 için 100 tl daha vermek anlamsız.ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum?

Solo6'yı dinleme şansım olmadı fakat solo7 ve solo6 da kullanılan hoparlörler aynı diye biliyorum. Solo7 de artı olarak alttaki sürücüler midbass görevi görüyor. Sistemi aktif bass ile beraber kullanmak istersen solo6 da işini görecektir diye düşünüyorum. Yok ben sadece sololardan ses almak istiyorum diyorsan solo7 daha mantıklı duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

Burda var.

link için teşekkürlerürünün satışına başlanması güzel ama solo6 185 tl'ye alınabiliyorken bence solo7 için 100 tl daha vermek anlamsız.ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum?

6 ile 7 arasında ses çıkışı olarak dağlar kadar fark var, üstelik kumandası da var. O sitede 285TL civarına satılıyor, ikinci elleri de 200 civarı gidiyor (daha doğrusu 200' e satmaya çalışıyorlar) fakat ben geçen hafta Vatan bilgisayardan Solo 7C' yi 218TL' ye 6 taksitle aldım, araştırırsanız siz de böyle birşey denk getirebilirsiniz.

• quote:

6 ile 7 arasında ses çıkışı olarak dağlar kadar fark var,

Mesela ne gibi dağ gibi farkları var merak ettim ben?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burda var.

6 ile 7 arasında ses çıkışı olarak dağlar kadar fark var, üstelik kumandası da var. O sitede 285TL civarına satılıyor, ikinci elleri de 200 civarı gidiyor (daha doğrusu 200' e satmaya çalışıyorlar) fakat ben geçen hafta Vatan bilgisayardan Solo 7C' yi 218TL' ye 6 taksitle aldım, araştırırsanız siz de böyle birşey denk getirebilirsiniz.

solo6 ve solo7 kumandasiz, solo6c ve solo7c kumandali modellerdir, ani her ikisininde kumandali modelleri mevcuttur, bulabilirmisiniz o ayri durum. kimi arkadaslar solo6 nin solo7den daha iyi oldugunu savunmus, dinlemedim belki dogrudur belki yanlistir, ama bu yorum yapilabiliyorsa solo7 ile 6nin arasinda daglar kadar fark oldugu yargisi yanlistir, ben lcdnin yanina koydugumdan buyuk olani tercih ettim, gayet memnunum 2 sinden birini al uzulmezsin

• arkadaşlar bu konu biraz yavaş gidiyor ama son günlerde bekleriz artık cvb için. 2 sorum var birincisi hb,a.totti ve vatan dışında alınabilecek daha ucuz bi yer varmı.ikincisi vatanda solo 7 var kumandasız, hb ve tottide ise 7c var aradaki fiyat farkı 80 lirayı buluyor buna rağmen kumandalı modelmi yoksa ucuz olan kumandasız modelimi almalıyım? kullanırken kumandasının eksikliğini hissedermiyiz.saygılar.hayırlı bayramlar tüm dh üyelerine
  • Ben aynı fiyatta dahi olsalar kumandasızı tercih ederdim. Çünkü öndeki ses seviyesini gösteren ekran pek hoş durmuyor.Ayrıca kumadandadan yaptığınız ses , tiz ve bass ayarları sistemin fişini çekince sıfırlanıyor, Elektirik gelmediği zaman hafızasında tutma diye birşey yok.

Ayrıca kumanda bozulursa veya kaybettiğiniz zaman sistemi kullanamazsınız

Bu sorunların hiçbiri standart solo7 de yok , ayrıca ses seviyesini elle çevirerek yükseltmek ise ayrı bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Ben aynı fiyatta dahi olsalar kumandasızı tercih ederdim. Çünkü öndeki ses seviyesini gösteren ekran pek hoş durmuyor.Ayrıca kumadandadan yaptığınız ses , tiz ve bass ayarları sistemin fişini çekince sıfırlanıyor, Elektirik gelmediği zaman hafızasında tutma diye birşey yok.

Ayrıca kumanda bozulursa veya kaybettiğiniz zaman sistemi kullanamazsınız

Bu sorunların hiçbiri standart solo7 de yok , ayrıca ses seviyesini elle çevirerek yükseltmek ise ayrı bir duygu

ahsap kasa ustunde o kirmizi led bencede pek hos durmamis, kumanda tabiki iyidir kullanislidir ama, basina bi is gelirse ne yapicaksin sorun olabilir. arada o kadar fark varsa duz solo7 al

• Arkadaşlar merhaba. Bende solo7 almayı düşünenlerdenim ancak size şöyle bir sorum olacak. Forumu okuduğumda daha üst kalite cihazların olduğunu yazan arkadaşlar olmuş. Sesini çok beğenen ya da hiç beğenmeyenler de olmuş. Ben solo 7 yi dinledim açıkçası fiyatına göre gayet başarılı buldum ama herşeyin daha iyisinin olduğunu bilen biriyim. Soracağım şey şu ki kaliteli müzik dinlemek için solo 7 değilde şunu almanı tevsiye ederim diyebileceğiniz cihazlar hangileridir? Fiyat 2 katı da olabilir yarı fiyatı da olabilir ben sadece bilgi edinmek maksatlı soruyorum. Fiyat 2-3 kat olsa bile imkan bulabilirsem dinleyip arada okadar kalite farkı olup olmadığına karar vermek isterim. Odam 12 m2 lik bir yer. Öyle yeri göğü inletsin tarzı bir beklentimde yok. Diz üstü bilgisayar+harici ses kartıyla beraber kullanacağım. Hifi sistem olmadan kısacası beğenen arkadaşlara değilde daha çok beğenmeyen arkadaşların mutlaka daha iyilerini dinlediklerini varsayarak tavsiye istiyorum. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dylan150

Arkadaşlar merhaba. Bende solo7 almayı düşünenlerdenim ancak size şöyle bir sorum olacak. Forumu okuduğumda daha üst kalite cihazların olduğunu yazan arkadaşlar olmuş. Sesini çok beğenen ya da hiç beğenmeyenler de olmuş. Ben solo 7 yi dinledim açıkçası fiyatına göre gayet başarılı buldum ama herşeyin daha iyisinin olduğunu bilen biriyim. Soracağım şey şu ki kaliteli müzik dinlemek için solo 7 değilde şunu almanı tevsiye ederim diyebileceğiniz cihazlar hangileridir? Fiyat 2 katı da olabilir yarı fiyatı da olabilir ben sadece bilgi edinmek maksatlı soruyorum. Fiyat 2-3 kat olsa bile imkan bulabilirsem dinleyip arada okadar kalite farkı olup olmadığına karar vermek isterim. Odam 12 m2 lik bir yer. Öyle yeri göğü inletsin tarzı bir beklentimde yok. Diz üstü bilgisayar+harici ses kartıyla beraber kullanacağım. Hifi sistem olmadan kısacası beğenen arkadaşlara değilde daha çok beğenmeyen arkadaşların mutlaka daha iyilerini dinlediklerini varsayarak tavsiye istiyorum. Teşekkür ederim.

hocam merak etme yeterince yeri gogu inleten bi sistem kendileri, bizzat polis butun mahalleden ses duyuluyo demisti muzik icin 2 katina kadar bile daha iyisini bulamiyabilirsin zira, z5500 le bu arasinda muzik acisindan solo7 daha onde(kullanan arkadaslar soyluyo ben bilmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: Dylan150

Arkadaşlar merhaba. Bende solo7 almayı düşünenlerdenim ancak size şöyle bir sorum olacak. Forumu okuduğumda daha üst kalite cihazların olduğunu yazan arkadaşlar olmuş. Sesini çok beğenen ya da hiç beğenmeyenler de olmuş. Ben solo 7 yi dinledim açıkçası fiyatına göre gayet başarılı buldum ama herşeyin daha iyisinin olduğunu bilen biriyim. Soracağım şey şu ki kaliteli müzik dinlemek için solo 7 değilde şunu almanı tevsiye ederim diyebileceğiniz cihazlar hangileridir? Fiyat 2 katı da olabilir yarı fiyatı da olabilir ben sadece bilgi edinmek maksatlı soruyorum. Fiyat 2-3 kat olsa bile imkan bulabilirsem dinleyip arada okadar kalite farkı olup olmadığına karar vermek isterim. Odam 12 m2 lik bir yer. Öyle yeri göğü inletsin tarzı bir beklentimde yok. Diz üstü bilgisayar+harici ses kartıyla beraber kullanacağım. Hifi sistem olmadan kısacası beğenen arkadaşlara değilde daha çok beğenmeyen arkadaşların mutlaka daha iyilerini dinlediklerini varsayarak tavsiye istiyorum. Teşekkür ederim.

hocam merak etme yeterince yeri gogu inleten bi sistem kendileri, bizzat polis butun mahalleden ses duyuluyo demisti muzik icin 2 katina kadar bile daha iyisini bulamiyabilirsin zira, z5500 le bu arasinda muzik acisindan solo7 daha onde(kullanan arkadaslar soyluyo ben bilmiyorum)

Z5500 5+1 bi sistemdir yapılış amacında müzik dinlemekten çok film oyun vb benzer olgular daha ön plandadır ee bu yuzdende 2 + 1 yada 2 + 0 bi sistemin müzik dinlemek açısından daha ön planda olması kaçınılmazdır.Alıcak olan kişi neye ihtiyaç duyduğunu bilen bi kimseyse zaten aldıgı üründen pişman olmas.Şahsen ben bilgisayrda çok nadir film izlerim oyun hiç oynamıyorum zaten..Şimdi gidip o kadar para verip z5500 almam afedersiniz ama biraz aptallık olur.Tek uyarı yapıcağım kısım ise solo7 yi iyi bi ses kartı ile kullanmanızdır.Yoksa dinlediğiniz sesten keyif almassınız normal bi hoporlerden farkı kalmas...Solo7 ile 7c arasında bende tereddütte kalmıştım ancak solo7 almaya karar vermiştim şuanda da çok mutluyum sonuna kadar da tavsiye ederim...

Not:Sesin yüksekliği kısmında aklında bi şüphe varsa merak etme ses seviyesinin yarısına dahi getiremiyorum ben :) Heleki apartman dairesinde oturuyorsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 20 Kasım 2010; 11:55:33 >

• öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun.geçen hafta maçkolikten solo6'yı sipariş etmiştim,20 tl çekle birlikte kargo dahil 164 tl'ye geldi.ilk izlenimlerim gayet iyi.gerçekten güçlü bir sistem.genelde müzik dinliyorum.evde bir de z2300 mevcut,ne dersiniz müzik için z2300'le bunu çiftleştirmeli mi yoksa ikisi de yalnızları mı oynasın 2 sistemi birbirine nasıl bağlayabilirim
  • quote:

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun.geçen hafta maçkolikten solo6'yı sipariş etmiştim,20 tl çekle birlikte kargo dahil 164 tl'ye geldi.ilk izlenimlerim gayet iyi.gerçekten güçlü bir sistem.genelde müzik dinliyorum.evde bir de z2300 mevcut,ne dersiniz müzik için z2300'le bunu çiftleştirmeli mi yoksa ikisi de yalnızları mı oynasın 2 sistemi birbirine nasıl bağlayabilirim

Z2300 un subwoofer'ini solo7 ile kullanan birsuru kullanici var burada, ben sadece solo7 kullanicisiyim, ilerde firsatim olursa z2300 subwoofer'i eklemeyi dusunuyorum.

Okudugum yorumlara gore 2300 un uydulari solo7 nin bass ve tizleri yaninda sonuk kaldigi. Yani uydulara ihtiyaciniz olacagini sanmam, ama dedigim gibi elinizde o wooferin olmasi basslar acisindan buyuk avantaj. Deneyin derim.

Nasil baglanacagini eminim burada o sekilde kullanan arkadaslar aciklayacaklardir, bende merak ediyorum dogrusu.

• quote:

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun.geçen hafta maçkolikten solo6'yı sipariş etmiştim,20 tl çekle birlikte kargo dahil 164 tl'ye geldi.ilk izlenimlerim gayet iyi.gerçekten güçlü bir sistem.genelde müzik dinliyorum.evde bir de z2300 mevcut,ne dersiniz müzik için z2300'le bunu çiftleştirmeli mi yoksa ikisi de yalnızları mı oynasın 2 sistemi birbirine nasıl bağlayabilirim

Böyle bir 3.5 mm jack çoklayıcı ile iki sistemi bilgisayara tek çıkıştan bağlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

quote:

Böyle bir 3.5 mm jack çoklayıcı ile iki sistemi bilgisayara tek çıkıştan bağlayabilirsin.

teşekkürler,fırsat bulunca deneyeceğim

• solo 7c'yihttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682 adresinde buldum, bu site güvenilir midir?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.