Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Sonunda bende 7c aldım. Birçok arkadaşın da dediği gibi bu fiyata çok çok iyi bir sistem. Sesiyle ilgili yorum yapmıycam ama ben gayet memnunum. Apartman dairesinde oturduğum için zaten üst kademeleri açamadım ama düşük ve orta kademede bence gayet başarılı. Harici creative ses kartı+flac ile denememde en kaliteli sese ulaştım diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcbilir

solo 7c'yihttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682 adresinde buldum, bu site güvenilir midir?

aynen arkadaşlar bu site güvenilirmi acaba ? daha önce alışveriş yapmış birisi varmı içimizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

quote:

Orijinalden alıntı: kcbilir

solo 7c'yihttp://www.anadolutoti.com/default.asp?git=9&urun=4682 adresinde buldum, bu site güvenilir midir?

aynen arkadaşlar bu site güvenilirmi acaba ? daha önce alışveriş yapmış birisi varmı içimizde ?

gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz tekzen avm içinde olan bir firma istabulda olan bizzat gidip yerinden alabilir hatta.

• solo 7 almaya karar verdim ama laptopta kullanıcam (toshiba satellite a300) direk baglaya biliyoyumuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LVolkan

solo 7 almaya karar verdim ama laptopta kullanıcam (toshiba satellite a300) direk baglaya biliyoyumuz arkadaşlar?

Evet doğrudan bağlayabilirsiniz kulaklık çıkışına.
    İçinden çıkan bağlantı kablosu pek kaliteli sayılmaz gidip biraz daha kaliteli bir kablo almanızı tavsiye ederim.
  • aynı fikirdeyim,darty de philips marka güzel kablolar var.
  • cevap icin teşekkürler. siparişi verdim haydi hayırlısı.
  • Sonunda bende solo7c almış bulunmaktayım (hepsiburada.com 305 tl)
    ilk izlenimlerim sistem gayet dengeli ses veriyor fakat basslar fazla sert midlerde öyle çok sert çıkıyor.
    Forumda söylendiği gibi 2-3 ay içinde ses oturursa bass ve midler yumuşarsa on numara olur
    Tizler ise tam istediğim gibi yumuşak son seslerde bile bassın altında ezilmiyor kendini hissettiriyor bu benim için çok önemliydi tizler işte budur dedirtti
    Sistem bana göre düşük ses seviyesinde pasif kalırken sesi açtıkça bass,mid ve tizler belirginleşiyor daha doyurucu oluyor
    Kısık seste müzik dinlemekten hoşlanırdım ama bu sistemde öyle olmayacak gibi yüksek seste müzik dinlemenin keyfine vardım diyebilirim
    Bugüne kadar 5.1 sistemlerde müzik dinleyen biri olarak 2.0 sisteme geçmekte çok geç kaldığımı anladım

buda hoparlörlerin yerleşimi
     ..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

arkadaşlar bir de sorum olacak hoparlörlerin ön panellerini söktüm böyle daha şık duruyor ama zamanla toz vs. gibi etkenler hoparlörün performansını etkiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: piramid

Sonunda bende solo7c almış bulunmaktayım (hepsiburada.com 305 tl)
    ilk izlenimlerim sistem gayet dengeli ses veriyor fakat basslar fazla sert midlerde öyle çok sert çıkıyor.
    Forumda söylendiği gibi 2-3 ay içinde ses oturursa bass ve midler yumuşarsa on numara olur
    Tizler ise tam istediğim gibi yumuşak son seslerde bile bassın altında ezilmiyor kendini hissettiriyor bu benim için çok önemliydi tizler işte budur dedirtti
    Sistem bana göre düşük ses seviyesinde pasif kalırken sesi açtıkça bass,mid ve tizler belirginleşiyor daha doyurucu oluyor
    Kısık seste müzik dinlemekten hoşlanırdım ama bu sistemde öyle olmayacak gibi yüksek seste müzik dinlemenin keyfine vardım diyebilirim
    Bugüne kadar 5.1 sistemlerde müzik dinleyen biri olarak 2.0 sisteme geçmekte çok geç kaldığımı anladım

buda hoparlörlerin yerleşimi
     ..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

arkadaşlar bir de sorum olacak hoparlörlerin ön panellerini söktüm böyle daha şık duruyor ama zamanla toz vs. gibi etkenler hoparlörün performansını etkiler mi?

hayırlı olsun...evet solo 7 nin bana görede en büyük eksikliği woofer deki çok sert oluşu yani çok flat veriyor bası kullanan arkadaşlar zamanla yumuşuyor diyor ama istenilen düzeye gelcek kadarda yumuşamaz sanırım çünki teşirde çoktandır duran cihazı çokca dinlemiştim ve bu yüzden vazgeçmiştim onun dışında gayet iyi cihaz tabi o sertlikteki baslardan hoşlanan arkadaşlar dahada memnundur cihazdan...

• yüksek sesle onlar pek toz tutmaz zaten,tozlukların çıkarılmış olmasının bir sakıncası olur,şöyle ki gelen giden sürücülere parmak atarsa,deforme olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

hayırlı olsun...evet solo 7 nin bana görede en büyük eksikliği woofer deki çok sert oluşu yani çok flat veriyor bası kullanan arkadaşlar zamanla yumuşuyor diyor ama istenilen düzeye gelcek kadarda yumuşamaz sanırım çünki teşirde çoktandır duran cihazı çokca dinlemiştim ve bu yüzden vazgeçmiştim onun dışında gayet iyi cihaz tabi o sertlikteki baslardan hoşlanan arkadaşlar dahada memnundur cihazdan...

Sağolasın
    Yumuşamasını beklemekten başka çare yok gibi görünüyor zaten yumuşamazsa bile başka bir hoparköre geçiş yapmayı düşünmüyorum(tizler yeter) belki de hep 5.1 lerde müzik dinlediğimden kaynaklanıyordur zamanla kulağım alışacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

yüksek sesle onlar pek toz tutmaz zaten,tozlukların çıkarılmış olmasının bir sakıncası olur,şöyle ki gelen giden sürücülere parmak atarsa,deforme olabilir

bak gıcık kaptım şimdi
    hadi deforme olması uzun sürerde bi çocuk gelip delik açarsa... Allahım düşünmek bile istemiyorum diz çöküp ağlarım
    En iyisi takmak yemişim görselliğini

• eee nasil gidiyo solo7ciler
  • optik bağlantı yok değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

optik bağlantı yok değilmi?

Yok.
  • Arkadaşlar solo7 almak isteyen ancak piyasada bulamayanlar için fırsat sıfırdan farkı olmayan solo7mi satmaya karar verdim iki yıla yakın garantisi faturası ve kullanım klavuzu ile birlikte.İlgilenenler için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45639755/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Arkadaşlar solo7 almak isteyen ancak piyasada bulamayanlar için fırsat sıfırdan farkı olmayan solo7mi satmaya karar verdim iki yıla yakın garantisi faturası ve kullanım klavuzu ile birlikte.İlgilenenler için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45639755/mpage_1/f_/key_//tm.htm

yilin ilk solo7 mesaji
  • Buradaki yorumların hepsini okudum ve bir SOLO 7 C almaya karar verdim ve gittim aldım (istanbul).

Öncelikle buradaki arkadaşlar Hi-Fi ile eşdeğer tutmuşlar ama uzaktan yakından alakası yok! Deve ile cüce arasındaki fark kadar arasında mesafe var.

Ses sistemleri özellikle TEMİZ,NET SES konusunda titiz davranan biriyim, Audgy Ze ses kartı - Altec Lansing Fx5021 2.1 ses sistemine sahip, kulak aşinalığı olan biri için açıkcası solo7 beni pek tatmin etmedi diyebilirim.

Bana göre;

• 2.1 , 4.1 çevresel sese kulak aşinalığı, Subwoofer ile derin bassa kulak aşinalığı olan kimseye 2.0 sistem önermiyorum, Alışma süreciniz boyunca stress yapabilirsiniz, alışana kadar da daha önce çok hoş gelen müzik tınılarının sizlere sönük ya da kulak tırmalıyormuşcasına bi ses aldığınız etkisine kapılabilirsiniz.

• Microlab ses sistemlerine diğer çin malı ses sistemlerinden bir adım önde tutarım 2002 yılından bu yana bu markaya oldum olası bi sempatim vardır. Gerçi SES STANDARTLARININ ÇOĞUNU DESTEKLEMESE bile.

• Kumandası basit,on-off durumlarında bass ile tizz ayarları resetleniyor. Bunun çaresini bulan varsa banada haber versin.

Eğer yüksek Watt çıkışlı bir oynatıcınız ya da 24 Bit destekli bir ses kartınız varsa cihaz göründüğünden fazla şahlanıyor :) Ama DeepBass ile SubWoofer insan arıyor.

SOLO 7C yi 300 liraya (peşin) mal oldu, içime sinmediği için 1 günlük bu sistemi satmaya karar verdim eğer ilgilenen arkadaşlar varsa 280 liraya bırakabilirim.

SATIŞ İLANIM:

quote:

Arkadaşlar 11 Ocak itibari ile Garantili ve Kutulu olarak almış olduğum SolO 7 C versiyonlu 2.0 SES SİSTEMİMİ diğer kullanmış olduğum 2.1 ses sistemlerim gibi verim alamadığım için satmaya karar verdim.

Cihaz konusunda forumda Ana Başlık mevcuttur, ürün son versiyon olup, kumandalıdır.

Paket içeriği;

Orjinal Box (köpüklü)
    Garanti belgeleri,kullanım klavuzu
    Solo 7 C 2.0
    Kumanda + pil
    Bağlantı Kabloları

Ürünü 300 liraya nakit olarak aldım, bu ürünü alıpta bulamayanlara biraz olsun yardımcı olsun diye 280 liradan satışa çıkardım. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Not: Birden fazla değişik ses sistemlerine sahip olduğum için,satılmasa da arşivimde durur. Bu yüzden Tok satıcıyım,gerekli indirimi yapmış olduğuma inanıyorum. "Lütfen şu kadar indir, şu kadar verim" gibisinden mesajlar atılmamasını rica ediyorum. herşeyi bu konuda belirttim, almak isteyenler özelden iletişime geçerlerse yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19tumen -- 12 Ocak 2011; 4:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19tumen

Buradaki yorumların hepsini okudum ve bir SOLO 7 C almaya karar verdim ve gittim aldım (istanbul).

Öncelikle buradaki arkadaşlar Hi-Fi ile eşdeğer tutmuşlar ama uzaktan yakından alakası yok! Deve ile cüce arasındaki fark kadar arasında mesafe var.

Ses sistemleri özellikle TEMİZ,NET SES konusunda titiz davranan biriyim, Audgy Ze ses kartı - Altec Lansing Fx5021 2.1 ses sistemine sahip, kulak aşinalığı olan biri için açıkcası solo7 beni pek tatmin etmedi diyebilirim.

Bana göre;

• 2.1 , 4.1 çevresel sese kulak aşinalığı, Subwoofer ile derin bassa kulak aşinalığı olan kimseye 2.0 sistem önermiyorum, Alışma süreciniz boyunca stress yapabilirsiniz, alışana kadar da daha önce çok hoş gelen müzik tınılarının sizlere sönük ya da kulak tırmalıyormuşcasına bi ses aldığınız etkisine kapılabilirsiniz.

• Microlab ses sistemlerine diğer çin malı ses sistemlerinden bir adım önde tutarım 2002 yılından bu yana bu markaya oldum olası bi sempatim vardır. Gerçi SES STANDARTLARININ ÇOĞUNU DESTEKLEMESE bile.

• Kumandası basit,on-off durumlarında bass ile tizz ayarları resetleniyor. Bunun çaresini bulan varsa banada haber versin.

Eğer yüksek Watt çıkışlı bir oynatıcınız ya da 24 Bit destekli bir ses kartınız varsa cihaz göründüğünden fazla şahlanıyor :) Ama DeepBass ile SubWoofer insan arıyor.

SOLO 7C yi 300 liraya (peşin) mal oldu, içime sinmediği için 1 günlük bu sistemi satmaya karar verdim eğer ilgilenen arkadaşlar varsa 280 liraya bırakabilirim.

SATIŞ İLANIM:

quote:

Arkadaşlar 11 Ocak itibari ile Garantili ve Kutulu olarak almış olduğum SolO 7 C versiyonlu 2.0 SES SİSTEMİMİ diğer kullanmış olduğum 2.1 ses sistemlerim gibi verim alamadığım için satmaya karar verdim.

Cihaz konusunda forumda Ana Başlık mevcuttur, ürün son versiyon olup, kumandalıdır.

Paket içeriği;

Orjinal Box (köpüklü)
    Garanti belgeleri,kullanım klavuzu
    Solo 7 C 2.0
    Kumanda + pil
    Bağlantı Kabloları

Ürünü 300 liraya nakit olarak aldım, bu ürünü alıpta bulamayanlara biraz olsun yardımcı olsun diye 280 liradan satışa çıkardım. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Not: Birden fazla değişik ses sistemlerine sahip olduğum için,satılmasa da arşivimde durur. Bu yüzden Tok satıcıyım,gerekli indirimi yapmış olduğuma inanıyorum. "Lütfen şu kadar indir, şu kadar verim" gibisinden mesajlar atılmamasını rica ediyorum. herşeyi bu konuda belirttim, almak isteyenler özelden iletişime geçerlerse yardımcı olurum.

Şimdi bu yoruma bir-iki birşeyler yazmak istiyorum. Microlab fan değilim onu önce belirtmek isterim.
    Buradaki bazı arkadaşlar hi-fi ile eş tutmuşlar, alakası yok demişsiniz, zaten mantıklı düşünüldüğünde 250 300 liralık hoparlörden hi-fi kalitesi beklemek biraz mantıksız.
    Burda solo7 için parasına göre güzel çalan, verdiğiniz paranın hakkını veren hoparlör olarak söz edilmiş genellikle. Bir laf vardır ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye saygı duyuyorum beğenmemenize.
    Bende solo7 nin ilk başta baslarını beğenmiyordum doğallıktan çok uzaktı, çok dengesiz çalıyordu sonra yavaş yavaş oturdu galiba hoparlörler, birazda kulaklar alıştı ve şimdi de pek tatmin edici değil baslar ama ilk aldığım günkü gibi tahta biçiminde vurmuyor.
    Zaten z2300le kullandığım için pekte önemi yok basların nasıl çaldığının. Bence hoparlörlerin biraz oturmasını bekleyin ( biraz garip bir terim ama gerçekten bir-iki ay içerisinde sesin oturduğunu fark edeceksiniz)
    Evimde arçeliğin gerçekten kaliteli sayılabilecek 2*100 rms lik bir müzik seti var, samsung 5.1 sinema sistemi var, z2300 var ve solo7 var ve bence solo7 bambaşka biraz kullanmanızı tavsiye ediyorum

• Hi-fi ile kıyaslamak mı şaka olsa gerek.Bende solo7 kullanıcısydım ancak hiçbir zaman solo7 yi muhteşem bi sistem olarak görmedim.Yukardaki arkadaşında dediği gibi fiyat kılasmanında alınabilinicek muhteşem ürünlerden biri belkide tektir.Ancak 500 tl nin üstüne çıktığınız anda solo7den kat kat daha iyi sistemler işin içine giriyor.Ayrıca subı olmayan 2.0 bir sistemden bahsediyoruz.Bırakında bassları iyi olmasın.
  • Uzun suredir bakmiyorum bu basliga, hi-fi durumu guldurdu acikcasi. Kiyaslama yaparken kulvar denilen kavrami unutmamak lazim.

Bende itiraf edeyim, solo 7 hi-fi degil, muhtesemde degil. Ama seviyorum, memnunum, verdigim paranin karsiligini "fazlasi ile" aldigimi dusunuyorum, huzurluyum.

Ohh ..

Unutmadan, onceki sayfalarda kablo muhabbeti donmus. Stok kablonun kalitesizliginden yakinanlar icin bu kablo iyi bir alternatif olabilir, kullanmaktayim, oldukca kaliteli ;

http://www.sanalmarketim.com/urun/6766877bfe58aee56077ab2bb423a9e3/GRIFFIN-3.5-mm---RCA-3.5-mm-Y-Ses-Kablosu-(Gri)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.