Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
4
Favori
138.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x07x

demek oluyor ki solo 7 çok lu kullanım için almam mantıksız olacak ozman pc için solo 7 alırım pcde müizk dinlemek amacıyla

film izlemek içinde microlab ürünlerinden x15 x23 fc861 den bi tanesini alırım az masrafla iyi bi şekilde faydalanabilirim diye düşünüyorum..

cevapladığın için teşekkürler.

fiyat o zamanda ortalama 600 liralarda geziniyo simdi bu durumdayken z5500de alinabilinir yani
  • haklısın haklısında pc ile tv odası ayrı yerde müzik dinlemek için pc ye takcam film izlemek için tv yemi taç çıkar hesabı ben genede solo 7 + x15 23 filan alırım z5500 hastası birisi değilimki solo 7 yerine z2300 tavsiyesi istemiyorum

ek olarka logitech sevmiyorum nedense z5500 yerine x27 alırım her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x07x -- 29 Eylül 2010; 13:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x07x

haklısın haklısında pc ile tv odası ayrı yerde müzik dinlemek için pc ye takcam film izlemek için tv yemi taç çıkar hesabı ben genede solo 7 + x15 23 filan alırım z5500 hastası birisi değilimki solo 7 yerine z2300 tavsiyesi istemiyorum

ek olarka logitech sevmiyorum nedense z5500 yerine x27 alırım her türlü

farkli yerlerdeyse bu durumda tek bir sistem alinamaz oyleyse dedigin gibi yapabilirsin, solo6 ve 7den memnun kalacaginin garantisini veririm ama x15 yada 27 dinlemedim, onun hakkinda bir sey diyemem, ama acikcasi bendede logiteche karsitligi var, z5500 de bi optik cikis var diye kapis kapis gidiyo, o alette optik olmasaydi kimse yuzune bakmazdi heleki fiyatlari 800 civarindayken

• Solo7 C alarak aranıza katıldım, ancak kutuyu açar açmaz hayal kırıklığı yaşadım. Hopların her ikisinde de kozmetik bozukluk var Kahverengi kaplamasını tam presleyememişler/yapıştıramamışlar ahşap'a, kaplama kalkık vaziyette çok çirkin bi görüntü var. Yarın değişime gideceğim yada iade....

-Ses'e diyecek bir şey, beni tatmin etti.

-Merak ettiğim bir konu ise, bu hoplar ev sinema anfisine bağlanabiliyormu, pasif olarak kullanabiliyormuyuz. 5+1 sisteme Sorround olarak kullanmayı düşünüyorum.
  • solo 7 ve diğer microlab ürünlerini uygun ücrete almak isteyenler bana ulaşsın özelden
  • sayin D&T&S :
    mikrolab hakkinda yorum yapan arkadaslarimiz urunun fiziksel haline degilde, genelde islevine yorum yapiyorlar. O urunde bir imalat hatasi olmus olabilir. islevi konusunda zaten sizde sesine bir sozum yok beni tatmin etti demissiniz..Yorumcu arkadaslarimizin buyuk cogunlugu gibi urunu olumlu olarak degerlendirmissiniz, hemfikirsiniz.

5.1 sistemde pasif olarak elbette kullanilabilir. ama bence surround olarak degilde front olarak kullansaniz daha uygun olacaktir. Ama sizin sisteminizde frontlarda cok daha kaliteli bir urun bagli ise o zaman bir sey diyemiyorum. deneyin bakalim . hatta deneme sonunda forumda bizleri de bilgilendirirseniz tum forumdaslar icin iyi olacaktir..

saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turakmug -- 1 Ekim 2010; 3:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

Solo7 C alarak aranıza katıldım, ancak kutuyu açar açmaz hayal kırıklığı yaşadım. Hopların her ikisinde de kozmetik bozukluk var Kahverengi kaplamasını tam presleyememişler/yapıştıramamışlar ahşap'a, kaplama kalkık vaziyette çok çirkin bi görüntü var. Yarın değişime gideceğim yada iade....

-Ses'e diyecek bir şey, beni tatmin etti.

-Merak ettiğim bir konu ise, bu hoplar ev sinema anfisine bağlanabiliyormu, pasif olarak kullanabiliyormuyuz. 5+1 sisteme Sorround olarak kullanmayı düşünüyorum.

Demek ki size hatalı ürün denk gelmiş benim evde kullandığım elime şıkır-şıkır geçti.

Hoprarlörler ev sinema amfinsine bağlanabiliyor mu demişsiniz. Üstünde amfisi olmayanı pasif olanı direk bağlayabilrsiniz. Üstünde amfi olanı, yani aktif olanı ev amfisine bağlamak için aktif olan solo7 hoparlörün içini açıp solo7'nin amfisinden kolonlara giden kabloyu iptal edip ev sinema amfisinden kablo çekerek bağlamanz gerekmekte(Bu işlem solo7'nizi garanti dışı bırakacaktır). Ayrıca unutmayın ki ev sinema amfisi ile solo 7 lerin ohm ları ve watt değerleri tutuyormu yoksa amfiyi ve solo7 yi yakmanız ihtimaller dahilinde.

• acil olarak fikir verebilir misiniz. SOLO7 ile Creative ITrigue L3800 arasında kaldım. Onun her acıdan mükemmel sese sahip oldugunu söylüyor kullananları fakat plastik uydulu 2.1 .Bu da galiba acıkları olan bir orta üstü 2.0 . İkisini de kullanan varsa ya da dinlediyse yorum yapabilir mi. tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 3 Ekim 2010; 3:10:20 >
  • BENDE SOLO 7 C Mİ ALDIM VEDE AŞIRI DERECE MEMNUNUM COK GÜZEL BASSLARI VALLA MONİTÖRÜM Bİ SAĞA Bİ SOLA GİDİYO:d MİD VE TİZLERİ NUMBER ONE HERŞEYİYLE 4 4 LÜK Bİ 2.0 AMA BNM Bİ DORUM OLUCAK BNDE 5+1 VAR FFAKAT ONUN BASSINI BUNA BAĞLAMAK İSTİYORUM ONU NASIL YAPABİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVNİRİM :d
  • abi bu makina dehşet bişey microlab solo7C 2.0 sistemlerde kimse yanına yaklaşamaz:D şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zb_1234

BENDE SOLO 7 C Mİ ALDIM VEDE AŞIRI DERECE MEMNUNUM COK GÜZEL BASSLARI VALLA MONİTÖRÜM Bİ SAĞA Bİ SOLA GİDİYO:d MİD VE TİZLERİ NUMBER ONE HERŞEYİYLE 4 4 LÜK Bİ 2.0 AMA BNM Bİ DORUM OLUCAK BNDE 5+1 VAR FFAKAT ONUN BASSINI BUNA BAĞLAMAK İSTİYORUM ONU NASIL YAPABİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVNİRİM :d

abi bu makina dehşet bişey microlab solo7C 2.0 sistemlerde kimse yanına yaklaşamaz:D şiddetle tavsiye ediyorum

Fazla abartmasak diyorum iyi çalıyor ama monitörü sağa sola götürecek kadar değil basları.
    Dehşet ses suymak istersen paraya kıyman lazım. BU paraya alınacak en iyi hoparlör dersen hemfikir olabiliriz. 250 liralık hoparlör işte ne çok şey beklemek lazım nede küçümsemek lazım diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

quote:

Orijinalden alıntı: zb_1234

BENDE SOLO 7 C Mİ ALDIM VEDE AŞIRI DERECE MEMNUNUM COK GÜZEL BASSLARI VALLA MONİTÖRÜM Bİ SAĞA Bİ SOLA GİDİYO:d MİD VE TİZLERİ NUMBER ONE HERŞEYİYLE 4 4 LÜK Bİ 2.0 AMA BNM Bİ DORUM OLUCAK BNDE 5+1 VAR FFAKAT ONUN BASSINI BUNA BAĞLAMAK İSTİYORUM ONU NASIL YAPABİLİRM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVNİRİM :d

abi bu makina dehşet bişey microlab solo7C 2.0 sistemlerde kimse yanına yaklaşamaz:D şiddetle tavsiye ediyorum

Fazla abartmasak diyorum iyi çalıyor ama monitörü sağa sola götürecek kadar değil basları.
    Dehşet ses suymak istersen paraya kıyman lazım. BU paraya alınacak en iyi hoparlör dersen hemfikir olabiliriz. 250 liralık hoparlör işte ne çok şey beklemek lazım nede küçümsemek lazım diyorum ben.

@parcapincik sana katılıyorum

• Monitörü sağa sola götürmez ama bassları iyidir. Abartmadan anlatırsak, ürünü alacak olan kullanıcılar doğru bilgilerle karar verip ürünü satın alır.

Kim bana , 250 liraya hangi seti alsam diye sorsa, düşünmeden solo7 derim. Fakat 500-600 lira bütçem var derse, öneri için düşünmeye başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Monitörü sağa sola götürmez ama bassları iyidir. Abartmadan anlatırsak, ürünü alacak olan kullanıcılar doğru bilgilerle karar verip ürünü satın alır.

Kim bana , 250 liraya hangi seti alsam diye sorsa, düşünmeden solo7 derim. Fakat 500-600 lira bütçem var derse, öneri için düşünmeye başlarım

Banada sorsalar 250 liraya ne alalım diye bende solo7 derim. 500-600 lirası olana da solo7+z2300 derim.
    Şu an solo7 ve z2300ün uyduları olmadan sadece basını kullanıyorum gerçekten çok ama çok keyifli.
    Şu an z2300 250 lira civarına düşmüş durumda cebinde parası olupta almak isteyenler için solo7+z2300 çok güzel bir seçim diyebiliim.
    (artı parantez açmamda fayda var yukarıda yazdıklarımı kaliteli müzik dinlemeyi sevenler için yazdım çünkü z5500ü birçok firma 600 lira civarına çekti)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 20 Ekim 2010; 14:46:44 >
  • Gördüğüm kadarı ile microlab solo 7c' yi bilgisayarda kullananlar çoğunlukta, hiç deck pikapa bağlayıp kullanan var mı, varsa performansı konusunda bilgi verebilir misiniz. Bir de arka tarafındaki ses girişleri RCA (lale) jack mı, RCA takmak için dönüştürücü mü almak lazım.

Neti biraz araştırdım fakat bahsedildiği gibi 250TL civarına hiçbiryerde bulamadım, bir tek hepsiburada.com' da var onun fiyatı da 290TL civarı. Daha hesaplı bir fiyata sıfır ve garantili olarak alabileceğim biryer var mıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Monitörü sağa sola götürmez ama bassları iyidir. Abartmadan anlatırsak, ürünü alacak olan kullanıcılar doğru bilgilerle karar verip ürünü satın alır.

• fkamanli* Solo7'yi herkes genellikle bilgisayarında kullanmış çünkü üretim amacının bilgisayar için tasarlanmış olması.
    Benim şu an hem bilgisayarıma bağlı hemde dijital uydu alıcıma. Dijital uydu alıcıdan zevk alamıyorum çünkü solo7 gelen ses kaynağını çok seçiyor.
    (Uydu alıcı saniyede kaç kbps veri gönderiyor ki solo7'ye? Ayrıca uydu alıcıda eko ayarı olmadığı için soğudum ben uydu alıcının sesinden)
    Uydu alıcının sesinin çok güzel çıktığını söylüyor arkadaşlarım fakat bilgisayardan sesini dinledikten sonra kötü geliyor bana.
    Fiyatı 250TL denilmiş özelllikle solo7c için yapılmış bir genelleme değil kumandasız modeli olan solo7 için yazılmış bir genelleme.
    Kablo ile ne sormak istediğini tam anlayamadım ama girişleri bütün tv-ses-görüntüleme sistemlerinde kullanılan (kırmızı ve beyaz) rca girişleri var solo7 de. Bağlamak istedğin kaynağa uygun kabloyla bağlanam gerekiyor.

Yani solo7 yi bağlaman gereken kaynaktan sesi çok güzel, çok kaliteli, ayarları muntazam yaparak aktarman gerekiyor ki solo7den performans alabilesin. Mp3 player, uydu alıcı vs gibi şeylere bağlarsan normal bir hoparlörün ötesine geçemez solo7.
    Solo7c yi alıp o/b kart ile kullandım hiç zevk alamadım akabinde creative sb audigy vaule aldım ses çok değişti dün siparişini verdim creative x-fi titanium aldım kargonun elime geçmedini bekliyorum bakalım neler olacak.

• Microlab Solo 7C' yi bugün Vatan bilgisayarda görüp test etme imkanı buldum, oldukça şık bir ürün, sesi de fiyatı oranında mükemmele yakın. Fiyat olarak Bonus' a 250TL / 5 taksit dediler. Aynı yerde Mikado' nun V11B modeli de vardı, sesi 7C kadar doyurucu gelmedi, ayrıca her ne kadar ön tarafında usb girişi olsa da ve kumandası 7C' ye oranla daha işlevsel olsa da dış görüşünüşü hiç beni al demedi. Tabi asıl sorunum halen devam ediyor, 7C' yi bir pikapla birlikte kullanmayı düşündüğüm için alabileceğim ses tam bir muamma, çünkü gördüğüm kadarı ile ses kaynağı 7C' nin ses çıkışına çok etki ediyor. Alıp tam bir fiyasko yaşamak da var. Bu yüzden bulabilirsem 150TL civarına 2. el bir tane alıp en azından denemek istiyorum. Ankara içi satmayı düşünen olursa veya pikapla birlikte kullanım için görüş bildirmek isteyen olursa PM atabilirseniz sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

fkamanli* Solo7'yi herkes genellikle bilgisayarında kullanmış çünkü üretim amacının bilgisayar için tasarlanmış olması.
    Benim şu an hem bilgisayarıma bağlı hemde dijital uydu alıcıma. Dijital uydu alıcıdan zevk alamıyorum çünkü solo7 gelen ses kaynağını çok seçiyor.
    (Uydu alıcı saniyede kaç kbps veri gönderiyor ki solo7'ye? Ayrıca uydu alıcıda eko ayarı olmadığı için soğudum ben uydu alıcının sesinden)
    Uydu alıcının sesinin çok güzel çıktığını söylüyor arkadaşlarım fakat bilgisayardan sesini dinledikten sonra kötü geliyor bana.
    Fiyatı 250TL denilmiş özelllikle solo7c için yapılmış bir genelleme değil kumandasız modeli olan solo7 için yazılmış bir genelleme.
    Kablo ile ne sormak istediğini tam anlayamadım ama girişleri bütün tv-ses-görüntüleme sistemlerinde kullanılan (kırmızı ve beyaz) rca girişleri var solo7 de. Bağlamak istedğin kaynağa uygun kabloyla bağlanam gerekiyor.

Yani solo7 yi bağlaman gereken kaynaktan sesi çok güzel, çok kaliteli, ayarları muntazam yaparak aktarman gerekiyor ki solo7den performans alabilesin. Mp3 player, uydu alıcı vs gibi şeylere bağlarsan normal bir hoparlörün ötesine geçemez solo7.
    Solo7c yi alıp o/b kart ile kullandım hiç zevk alamadım akabinde creative sb audigy vaule aldım ses çok değişti dün siparişini verdim creative x-fi titanium aldım kargonun elime geçmedini bekliyorum bakalım neler olacak.

• Bir önceki mesajımda yeni ses kartı aldığımı kargoyu beklediğimi yazmıştım.
    Yeni ses kartım elime geçeli 1-2 saat oldu arkadaşlar. Sb audigy vaulden / x-fi titanium'a terfi etmiş bulunuyorum.
    Kısaca bahsetmek istiyorum bu ses kartını almak isteyenlere yada fikir sahibi olmak isteyenlere. (Solo7 kullananlar için yazıyorum)
    Creative X-Fi Titanium Solo7 nin bütün karakterini değiştirdi eski ses kartıma oranla solo7 yi uçurdu.
    Sesler artık daha net daha canlı, tizler daha belirgin ve baslar daha oturaklı ve daha sert çalmaya başladı.
    Win7'nin sunduğu birden çok ses kartı desteği ile bir parçayı çalarken ''sb audigy vaule'den'' ''x-fi titanium'a'' geçerek aradaki ses farkınına baktım ve gerçekten x-fi solo7 yi coşturdu desem abartı olmaz.
    Onboard karttan audigy vaulye geçince afallamıştım sesler harika çıkıyor diye, şimdi aynısı x-fi titanium için geçerli diyebilirim.
    Tabi 180 lira bir ses kartına verilirmi? verilirse tam karşılığı alınır mı? kişiden kişiye değişir.
    Ses muazzam derecede değişti. 650-700 TL gibi bir rakama kaliteli müzik dinlemek isteyenlere X-fi titanium-solo7c-z2300'e kombinasyonu tavsiyemdir arkadaşlar.

• Arkadaslar, bazi arkadaslar dip ses falan var demisti, cihazin uydu baglantisini, elektronikciden aldigim rca kabloyla saglamistim, ses yuksek seviyedeyken ve uydu kapaliyken sesi bend ehissedebiliyodum, dun hama rca kablo aldim, hisirti dahai cikmiyo artik, belki diger arkadaslarin sorunuda bundan kaynaklaniyo olabilir, bu arada bir detay daha vereyim, cihazin guc kablolari ve rca kablolari yan yana geciyor, belki eski kullandigim kablonun yalitimi iyi degildi bundan dolayida cizirtilar cikmis olabilir.

Kullanan arkadaslarin, tarkanin adimi kalbine yaz sarkisinin flacini indirip kesinlikle idnlemesini tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 1 Kasım 2010; 17:52:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.