Şimdi Ara

Microlab solo7 mi Behringer ms40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki ürün arasında kaldım bütçem biraz sınırlı, özellikle behringer i pek dinleme şansım olmadığı için varsa dinleyen arkadaslar ne tavsiye ederler simdiden tskler
    kaynağım pc creative audigy sb live ses kartı ve genellikle flac format ta metal dinliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meluq -- 7 Kasım 2009; 7:57:24 >

• kardeş Behringer ms40 'ı nereden buldun ya bunu kullanan olacağını sanmıyorum
  • Behringer ms40; biraz daha profesyonel kullanım için yapılmış bir üründür küçük çapta müzik production ları için make music yapısına sahip bir hoparlör behringer bizim camiyada en ucuz ve vasat sistemleri üretir ama yinede bir iki aleti vardır beğendiğim
    şunu belirtmek isterim behringerin içinde 24bit192khz DA converter var yani digital coax. girişte mevcut kullandığımız ses kartının converterini kullanmak istemiyorsan bu grişi kullanarak behringerin kendi DA sını kullanma imkanı sunuyor..

sana tavsiyem daha hi-fi dinleme daha dinamik alt ve üst frekans için mic. solo7 tavsiye derim. behringer biraz daha flat kalacaktır seni tatmin etmeyebilir ama ben kendi çapımda aranje yapıyorum mastering yapıyorum amatör müzik recordingle uğraşıyorum diyorsan behringer senin için aha iyi olacaktır
  • behringer e yönelme sebebin coax girişini ps3 ile bağlantı için kullanmaktı. dac inn da ses kartımdan ve ps3 ün ses çıkışından iyi olabileceğini düşündüm, bu sekilde baglantının sonucuda solo7 yi dövermi :) cevaplarınız içn tsk ederm
  • iyikia alıp hayal kırıklığına uğramamışsın ,ps3 deki digital çıkış formatı optical bundaki coax. ama optical bile olsa netice vereceğini sanmıyorum formatları çok farklı
  • Satoyama senin kullandığın sistem sanırım gerçek bir hi-fi sistem oluyor. Solo 7 sanırım bu sistemle karşılaştırılamaz ama sence parasının hakkını veren bir sistem midir? Yoksa daha iyi alternatifleri bulunabilir mi? Mesela bir miktar daha harcama yaparak amfisi ve hoparlörleri ayrı bir sistem oluşturabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.