Şimdi Ara

Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı Windows özelliğini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı Windows özelliğini kullanıma sundu
    Windows 11'in Ekim güncellemesinde Microsoft, tıpkı tarayıcılarda olduğu gibi yeni dosya gezginine sekme desteği ekledi. İşin ilginç tarafı ise şirketin böyle bir özelliği neredeyse 30 yıl önce düşünmüş olması.

Ayrıca Bkz.Google dijital sekreter hizmeti Duplex'in web sürümünü kapattı

Microsoft, Windows 11'in en kullanışlı özelliklerinden biri olan dosya gezginindeki sekmeleri geliştirmek için yaklaşık 30 yıl harcadı. Şirket 90'ların başında bu özellik üzerinde çalışıyordu ve Windows 95'te kullanıma sunmayı planlamıştı.

Windows 95'e eklenmesi planlanmıştı

Orijinal Windows 95, 1995 yazında gün ışığına çıktı ve Microsoft sekmeleri bir veya daha fazla geliştirici yapısında test etti. Ancak yazılım devi henüz "net olarak bilinmeyen" sebepler nedeniyle bu işlevi işletim sisteminin son sürümüne entegre etmekten vazgeçti. Böylece, sekmelere geçiş yapan ilk yardımcı programlar da internet tarayıcıları oldu.

Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı Windows özelliğini kullanıma sundu
    Windows 11'de artık dosya gezginiyle çalışmak, bir sürü farklı pencere açmanıza gerek kalmadan çok daha kolay hale geldi. Şirketin bu özelliği Windows 10'a getirip getirmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/microsoft-first-tested-a-tabbed-file-explorer-in-windows-95-beta/

• 27 yıldır bunun mu üzerinde çalışıyomuş? Bildirim gelince aşırı farklı bişey beklemiştim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haberi okumadan yazıyorum.. kesin boş beleş bir şeydir.

• Şimdi kontrol ettim, gerçekten de gelmiş :)

Çok ilginç ya, değişik bir tecrübe.

• Gibicibicis marka windows.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Haberi okuduktan sonra yazıyorum. Boş beleş değil ama 25 sene buna gitmiş :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan geçen farkettim bunu, dedim ne güzelmiş ben niye farketmedim bugüne kadar, meğer yeniymiş :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha düşünseymiş....

• Linux Liteda bile bu özelliği ne zamandır kullanıyordum. Büyük şirketler gerçekten çok yavaş.

• Şimdi anlaşıldı 25 yıldır buna kafa yordukları için düzgün bir işletim sistemi yapamamışlar yani. 😂 (Windows 7 hariç)

• Yeniliğe karşı çıkan birileri mutlaka çıkmış o zamanlar demekki...

• Hee aynen 27 yıldır bununla uğraşıyorlar aynen. Apple da 3310 dan beri her zaman açık ekranla uğraşıyor mesela. Saçma sapan başlıklar

• crackli win 7 ye devam

• tamam bu da bi haberdir de 4 öne çıkarmaya değecek kadar mühim mi

edit: 5 olmuşs🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 6 Aralık 2022; 18:40:53 >
  • Şahsen ben ek pencere olmasını daha çok seviyorum

• Saka gibi ama degil, komik ama degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarsalarmış ellerine kelepçe mi vurmuşlar ne büyük özellik. Sekme benzerini zaten yıllardır görev çubuğunda kullanıyoruz

• Win 11 kullanıyorum, sekme özelliği gelmiş olsa da yılların alışkanlığı yine ayrı penceleri açıyorum. Alışılsa faydalı bir özellik, daha derli toplu çalışma ortamı yaratabilir.

• Macos te yıllardır vsr bu Windows hala dandik

• Şirkete stajyer olarak giren mühendis emekli olunca işini tamamlamış. Tam yatış yeri Microsoft

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.