Şimdi Ara

Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı Windows özelliğini kullanıma sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilik bulamayınca çok eski defterleri karıştırıyorlar yapacak bişey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 ve 11'in Linux Mint Xfce gibi hafif, stabil ve kararlı olmasını isterdim. Linux'un ise Windows gibi kolay kullanımlı olmasını isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 6 Aralık 2022; 19:57:49 >
  • sallamış olacağım ama muhtemelen gerçek nedenle üç aşağı beş yukarı tutuyordur da.

henüz daha emekleme safhasında olan ve adı da "Windows" olan bir işletim sistemi olduğu için dönemi itibariyle daha akılda kalıcı, doğrudan özelliğe vurgu yapan "Pencereler" dayatması daha baskın gelmiştir pazarlama ekibine. sonrasında da yıllar boyu aynı tas aynı hamam. zira bu özelliğin Windows 10'un erken dönem geliştirici sürümlerinde dahi olduğunu ancak yine de hala daha bile Windows 10'a sunulmadığını, sadece Windows 11'e verildiğini biliyoruz neticede.

neyse, buna da şükür!

• bunun için mi 27 yıldır uğraşıyolar :D

• İlk kullanımda mavi ekran gelse ne komedi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bu işi çözmek için iki kişi emekli olmuş yetiştirememişler şimdi gençler çözüme kavuşturmuş helal olsun koskoca 27 yıl habere bak dünyanın en saçma kıvıl kıvıl abartı ve yalan kokan bilişim haberi gibi geldi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 6 Aralık 2022; 21:40:7 >
  • iyi de, 2 ay önce kullanıma sunulan bir özelliği neden yeni sunulmuş gibi haber yaptınız ki...

• Vay be ekimden beri var mıymış bu? Hiç fark etmedim, her gün dosya gezgini açmama rağmen

• acelesi yok. ne olacak zaten başka alternatif yok. 27 değil 270 yıl bile beklerler.

zaten mac cihazlar premium, linux ise hekır boyların eğlencesi. geriye windows kalıyor. o da biz fakirlerin ekmek teknesi. önümüze ne zaman ne koyarlarsa şükür ederek idare etmesini bilecez.

• Aslında çok önemli bir özellik ben de windows 10'dayken hep düşünürdüm, çünkü dosya gezginini tekrar açmak isteyince başka bir işlem için aktif ekran kayboluyordu. Böylece kopyala yapıştır işleri daha kolay olacak. Windows 10'da da var mı acaba bu? Eve gidince denerim artık. Ofiste windows 11 var evde windows 10.

• Haberi okuyunca artık Windows dan , umudumu yitirdim :) bunlardan bi cacık olmaz. Sonları nokia gibi olacak gibi.

• Mac böyle bir şey yapsa "Ebıl yine kopyaliyur" diye ortalığı yıkarlardı :)

• Windows'un doğru düzgün bir rakibi olsa şimdiye esamesi okunmazdı. Microsoft'un diğer servislerine bakın, hepsinin birer alternatifi olduğu için yerlerde sürünüyor. Sony PS'yi bu kadar kötü yönetmese Xbox bile parlayamazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha pencereleri sekme olarak birlestirme sekmeleri ayirma bile yok. Bi 45 sene daha üstünde calismalari lazim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows 7 ve 10 en güzelleri kim ne derse desin XP ayrı o başka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lightning70 L kullanıcısına yanıt
    W 10 güzel mi? Yapmayın ya, neresi güzel; resmen ucube yarattılar 8-10-11 serisi ile? Güzelim W 7 heba oldu.

• Kimsede dememiski "hacı Linuxde bu ozellik yillardir var" Klasor actikca tabmenu olarak aciliyor sekme sekme.

• 27 yıldır bu teknoliji eklemek için uğraşmışlar hatta win10 da bile denemişler olmayınca win11 çıkartmak zorunda kalmışlar gibi birşey oldu sanki ??

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Bazı sürümlerinde kritik açıklar var hocam, dikkatli olun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.