Şimdi Ara

Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı Windows özelliğini kullanıma sundu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DR. Watson.. Yıllar sonra gördük. Vay bee.

• emrey.55 kullanıcısına yanıt
    Microsoft 27 yıl önce unuttuğu özelliği hayata geçirmeye karar vermiştir.
    Haber editörleri: Microsoft 27 yıldır üzerinde çalıştığı dev özelliği kullanıma sundu...

• Windows 7'den sonra batırdılar iyice. Gelmiş geçmiş en güzel işletim sistemiydi bana göre. Güncellemeler ile içinden geçerek bitirdiler güzelim işletim sistemini. Keşke bu tercihler kullanıcıya bırakılsaydı.

• Yazar arkadaşın okuduğunu anlama sorunu var galiba. He Microsoftun isi gucu yok 27 sene boyunca buna kafa yormus olacak. İçerikte de diyor: daha önce var olan ozellik kaldirilmis simdi yeniden gelmis. Tiklanma uğruna atilan başlığa bakın. İnsanları salak yerine koymayin artık

• RealOmer kullanıcısına yanıt

Ya he he 2 gb ram. fansız trişkadan bi işlemci bi render almada 10 kez hata. Oyun desen zaten yok. Kopyala yapıştır yapmak bile işkence. Kopyala yapıştır hızını bile göstermeyip te uygulama satmak isteyen işletim sistemi.

Yanlız biri leş gibi grafiklerle re8 oynuyodu 20 fpsde. Erdimiydi neydi yutubır. O da böyle başlık açmış apple da oyun açacak kadar güçlendi falan diye. Kaç para veriyo apple bunlara gerçekten çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sekmeden sekmeye tut bırak eklenmemiş daha, browser'lardaki gibi güzel olurdu aslında.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Hakkaten gelmiş 27 yıldır bunu bekliyordum iyi oldu 

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Evet 7 bir efsane ama hepsinin modası geçecek elbet Windows 10 7 ye benziyor epey 11 daha ağır daha doğrusu yüksek donanımda kaliteli bu yüzden günümüzde 10 kullanışlı bana göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unraiser kullanıcısına yanıt
    O özellik de 27 yıl sonra gelecek. Şimdiden geliştirmeye başlamışlardır. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Win 8.1 desteği bitiyor diye win10'a geçtim. Görüntü paleti daha iyi ama deneyim olarak rahat edemedim. Mesela pencereler arası geçişte masaüstünü kaldırmışlar oyundan masaüstüne direk geçemiyorum ve bazı geçişlerde bazı programlar altta kalıyor bazen geçmiyor. Ayarlar kullanışlı değil. Sandboxie iyi çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yılda atomu delersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt

headshot...  

• clickbait in bkunu çıkardınız iyice, herifler ihtiyaç ve yeterli talep yok diye getirmediler bu özelliği. İsteseler 3 aylık güncelleme ile windows xp'ye bile getirirlerdi

• hayret halbuki tanrının işini yapmaya başladığını söylüyordu.

bildiğin mokuyla oynuyor.

• Microsoft 27 yıldır bunun üzerinde çalıştığından Microsoft'tan kimsenin haberi var mıymış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu hatırlıyorum windows 95 sürümünün ingilizce beta versiyonununda görmüştüm eklememe sebepleri de fazlaca RAMı meşgul etmesi ve işlemciyi çalıştırması olarak gösterip windowsa eklemekten vazgeçmişlerdi

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Ürün geliştirme ekibi bu özelliği Gezgine eklemiş, pazarlamacılar da çıkartmıştır. Pazarlamacılar olmasa bence bir sürü müthiş ürün ortaya çıkardı. Az satardı, çok satardı, orası ayrı tabii.

Bunu otomotiv sektöründe de görüyoruz. Fuarlara baş döndüren tasarımlar getiriyorlar, çıkan ürüne bakıyorsun, fuarda gösterdikleriyle alakası yok. Ah pazarlamacılar ahh, yatacak yeriniz yok.

Yalnız haber editörünün "27 yıldır geliştirdiği..." diye başlık atması da ayrı bir alem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.