Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 arayüzünde reklam göstermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, Windows 10 arayüzünde reklam göstermeye başladı 
    Hatırlayacağınız gibi Windows 10 piyasaya sürüldüğü ilk günlerde kullanıcılara sık sık ücretsiz yükseltme uyarılarında bulunan Microsoft, bu ısrarcı tutumu nediyle yoğun eleştirilere maruz kaldı. Daha sonra şirketin baş pazarlama yöneticisi Chris Capossela, katıldığı programda tanıtımı abarttıklarını ve gereğinden fazla güncelleme bildirimleri gönderdiklerini itiraf etmişti.

Ayrıca Bkz.Türk mühendisler İzmir’den dünyaya kablosuz teknolojiler üretecek
    Bu kez yayınlanan son güncelleme ile Windows 10'un dosya gezgini üzerinde reklam yayınlamaya başlayan Microsoft, yine tepkiyle karşılandı. Popüler bulut depolama servisi OneDrive için ücretli abonelik paketleri öneren tanıtım içeriği, dosya yöneticisinin hemen üst bölümünde yer alıyor. Sosyal medyada paylaşılan mesajlara bakılırsa birçok kullanıcı durumdan oldukça rahatsız.

Peki bunun için ne yapabilirsiniz? OneDrive ve olası diğer reklamları engellemek istiyorsanız dosya yöneticisinden "Görünüm > Seçenekler > Dosya değiştirme ve Arama > Gelişmiş Seçenekler" bölümü gidin. Ardından "Görünüm" sekmesi altında yer alan "Senkronizasyon sağlayıcı bildirimlerini göster" kutucuğunun işaretini kaldırmanız yeterli. Ek gelir sağlamak ve servislerini daha fazla kişiye ulaştırmak isteyen Microsoft’un işletim sistemi üzerindeki reklam politikasını elden geçirmesi gerekiyor.

• Günümüz teknolojileri geliştikçe insanların daha çok gözüne gözüne sokmaya başladılar reklamları .. Be insafsızlar bari WINDOWS'a reklam vermeyin .. Paranızmı yok arkadaş .

• Evet, "ücretsiz" sunduğu servisin "reklamını" yapıyor. Bir zahmet yapsın zaten ?

• Sonra niye elimi attığım hiçbir sektörde başarılı değilim. Nokia'ya attıkları trojan yanlışlıkla kendilerine de mi bulaştı nedir? Beklenmeyecek hatalar yapıyorlar. En azından sadece OneDrive reklamıymış.

• Olabilir çok da sorun teşkil etmiyor ki zaten kapatma opsiyonunu da sunmuşlar. Seçenek olmasa anlardım. Sonuçta zorla insanlara reklam gösteren platformlar da mevcut. Kullanıcıya bunu başka türlü nasıl iletecekler? Zaten W10'u bile ücretsiz verdi adamlar. Bilgisayarımın ömrü uzadı. W10 ile 5 yıllık bilgisayarımı ücretsiz olarak son sürümde kullanmak çok güzel. Crack diyenler gelecek ama orjinal kullanmak en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem böyle bir şey yapıyorsun

reklamlı microsoft sürümü çıkar ücretsiz

millet uğraşmasın satın almayla falan

hem para veriyorsun hem reklam izliyorsun
  • Start ekraninda zaten bir suru reklam cikior bir sey olmaz kullanin iste.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çaresi olduğuna sorun yok ama genel olarak Onedrive'dan gelecek tüm bildirimleri kapatıyorsa bu sorun. Gerçi Windows 10'da OneDrive uygulaması mevcut illaki dosya gezgininden ulaşmak şart değil.

• Korsan kullananlar reklam gorsun en mantiklisi bu xD

• w10 u severim ama bu olmadı microsoft

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırtına öncesi sessizlik bu, daha büyük şeyler olacak xDxDxD

• bu microsoft şaka gibi firma zaten server veya diğer servislerini kullandığında allaha emanetsin ya da 2 kere üst üste öncelemini alacaksın 1 kere yaptığında çaşışan kurulum aynı işlemleri tekrar yaptığında çalışmıyor birde reklam çıkartmışlar gerçekten unutulmalı artık bu firma bundan 20-30 sene sonra artık ismi anılmaz umarım apple her ne kadar sevmesem de sağlam ürün yapıyorlar al bir macbook kullan 10 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Evet, "ücretsiz" sunduğu servisin "reklamını" yapıyor. Bir zahmet yapsın zaten ?

resme iyi bakın... ayda 6.99$ diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Evet, "ücretsiz" sunduğu servisin "reklamını" yapıyor. Bir zahmet yapsın zaten ?

5GB'a kadar ücretsiz OneDrive servisleri. Demek istediğimi anlamamışsınız zaten, burada Opel'in, Peugeot'un arabasının, Coca-Cola'nın içeceğinin, kıl tüy eken şirketlerin reklamını yapmıyor Microsoft. Halihazırda bulunan bir "Windows"(haberde geçen işletim sistemi) fonksiyonunu belli($6,99) bir meblağ karşılığında genişletme seçeneğinin olduğunu gösteriyor kullanıcıya.

• bunu da gördük
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

5GB'a kadar ücretsiz OneDrive servisleri. Demek istediğimi anlamamışsınız zaten, burada Opel'in, Peugeot'un arabasının, Coca-Cola'nın içeceğinin, kıl tüy eken şirketlerin reklamını yapmıyor Microsoft. Halihazırda bulunan bir "Windows"(haberde geçen işletim sistemi) fonksiyonunu belli($6,99) bir meblağ karşılığında genişletme seçeneğinin olduğunu gösteriyor kullanıcıya.

iyi hiç olmazsa paralı bir servisin reklamını yaptığını anlamana sevindim.. bu da yeter... lafı dolandırmana gerek yoktu

• Sakin olun genclik donanım haberin gazına gelmeyin ahanda caresi... Hadi yine iyisiniz...

• Windows 10 sürümleri cok ucuz ya reklamdan kazanmaya calisiyorlar. Kutulu sürümler 700 den aşağı yok br

• Oyun icin kullandigim masaustu mecbur windows kullaniyorum. Kisisel islerim icin kullandigim notebook umda ise linux mint kullaniyorum. Hem daha guvenli hem cok daha stabil hem daha az pil vs vs.

• Şu Windows'a güzel bi alternatif çıksa da mobil cihazlarda olduğu gibi pc sektöründen de silinseler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.