Şimdi Ara

Microsoft Access

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    istanbuk'da bir arkadaşım yurtdışında staj yapma hakkı kazandı fakat aranılan özelliklerden biride birçok firma için access bilgisi,kısa zamanda access öğrenmek mümkünmüdür?mesela türkçe kitaplardan ne önerirsiniz? (çok kalın olmasın :)]
    ayrıca sadece microsoft access öğrenilebilecek bir bilgisayar kursu var mıdır?bilge adam gibi firmalar var fakat bilgiğim kadarıyla onlar paket program haline bütün ms office için sertifika programı veriyolar..sadece access için benzer sertifika programları varmıdır?

• şirketin access istemesi ilginç çünkü ms access giriş seviyeli bir veritabanı yönetim sistemidir.bence access için kursa para vermeye gerek yok.eğer veritabanı bilgisine sahipse access 2-3 günde öğrenilir...
  • veri tabanı bilgisini bişliyosan banada öğretirmisin
  • sana bi vcd yapıp yollarım ama 100 ytl ni alırım temel konuları hemen kaparsın!
  • kaç 100 ytl mi ayıpsın sana 1000 ytl verim ayıpsın manyakmısın be kardeşim 100 ytl olsa ram alırım adama bak ya bilginin parası olur cd masrafın olacak onuda helal et
  • ben 25 milyona gönüllüyüm hepsini anlatırım bilgilerim taze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewim -- 13 Temmuz 2005, 20:42:18 >
  • istediğin zaman da ne soronon olursa ilgilerinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microsoft office kuramıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben profesyonelim karar senin sende ise grip para kazanıcan yada tecrube bununda parası olmaz sadece yatırım yapıyorsun,,oyle dusunursen bana hak verirsin!Burda belli bir sorunun cozumu yok paket program anlatımı var bak bakalım googledan fiyatlar nasil...
  • ben sadece bilgilerim taze dedim bilmiyorum demedim son 1 yıl içinde fazlasıyla haşırneşir oldum.üstelik başımdan savmıyorum isteyene cd sini de hazırlayabilirim bilmesem kalkışmazdım zaten
    anlayamadığı konuda açıklar anlatırım

ben de öğrenciyim halden anlarım ha parayla istemem deyip de başlarsan takıldığın yerleri sorman yeterli
  • ayrıca ben sadece cd yapıp da al öğrenirsin demiyorum üstelik !!!
  • access ı kendin kurcala öğrenirsin önemli olan veri tabanı tasarlamayı bilmem access i öğrenmek için piyasadan kafana göre bir kitap al karıştır öğren benim fikrimce kolay önemli olan sql ve oracle bilmek arkadaşından access bilmesi şartına çok şaşırdım öle isteyen yerler varsa isimlerini sölede bizde staj baş vurusu yapalım....
  • acccess de bişr problem var..
    Bir dostyanın ( *.txt ) içindeki bilgilerden 5 adet dosya oluşturabilir miyiz .. İsdeğim bilgileri
    alaarak

tşk
  • eğer veritabanı hakkında bilgin varsa access öğrenmen için 3-4 gun kitaplarla beraber karıştırman yeterli
    ama access istemeleride çok ilginç sanırım çok buyuk yerler değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.