Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC Bölümü ama sormak istediğim bir konu var. Kapalı Beta için başvurmak istiyorum (Xbox sürümü için) inside programına nasıl dahil oluyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Fikir vermesi açısından şimdiye kadarki en iyi video 👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ltba 35 pistleri kullanılabilecek mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şarapçı Orhan

Ltba 35 pistleri kullanılabilecek mi acaba
    muhtemelen güncel bilgi girildiği zaman kullanılamaz hale gelecek.
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 4 Temmuz 2020; 17:40:10 >

• 2.17 saniyede daha detaylı mevcut yalnız o 2 cami arasında öle yapılar yok, demekki direk gps den almıyorlar.

edit.. Adam anlatmış bu videoda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 5 Temmuz 2020; 18:1:14 >

• Başlık ve ilk mesaj güncellendi. Konu XBOX bölümüne de yansıtıldı.
  • E artık çıksın illa sonbaharı bekleyecekler

• DriveMaN kullanıcısına yanıt
    Muazzam...
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonunda betaya geçecekler daha. Kasım'dan önce çıkmaz.

• ilk duyurulduğundan beri listedeyim giremedik bir türlü alfaya
  • Bu oyuna ayni yaris simulasyonlarindaki gibi assit gelirmi konsolda fps icin aim assist gibi yoksa flight simulator ok gercekci bi oyun bu oyun hem gercekci hemde biraz arcede oynanmali yani yardim destegi fln yoksa youtubde izlemekle kalcam yapilabilir bence yani cok genis olcekli bi oyun yapiliyor diyer oyunlarina gore ona gorede secenek suncaklardir ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolda bu kadar detaylı olmayabilir. adam dualshockla airbus fmc nasıl planlayacak? mouse klavye şart bu iş için. ayrıca bir flight stick.
  • Bu tarz oyunlara merak sardım.Xplane11 de kıvanıyorum şuan. Sizce joystick vs. almalı mıyım ? Tvasiyeleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

Bu oyuna ayni yaris simulasyonlarindaki gibi assit gelirmi konsolda fps icin aim assist gibi yoksa flight simulator ok gercekci bi oyun bu oyun hem gercekci hemde biraz arcede oynanmali yani yardim destegi fln yoksa youtubde izlemekle kalcam yapilabilir bence yani cok genis olcekli bi oyun yapiliyor diyer oyunlarina gore ona gorede secenek suncaklardir ins
    Xbox'a geleceği için ben öyle bir modun olacağını düşünüyorum aksi taktirde joystick ve klavye olmadan idare etmesi çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Bu tarz oyunlara merak sardım.Xplane11 de kıvanıyorum şuan. Sizce joystick vs. almalı mıyım ? Tvasiyeleriniz nelerdir ?
    Hocam sky is the limit bu işinde sonu yok yani anlayacağınız ama giriş seviye olarak Logitech Extreme 3D Pro önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Hocam sky is the limit bu işinde sonu yok yani anlayacağınız ama giriş seviye olarak Logitech Extreme 3D Pro önerebilirim.

Alıntıları Göster
    Tavsiye edebileceğiniz rehber var mıdır ? Şuan hiç zevk almıyorum oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Tavsiye edebileceğiniz rehber var mıdır ? Şuan hiç zevk almıyorum oyundan.

Alıntıları Göster
    hocam youtube videolarını izleyebilirsiniz genelde bu sim in topluluğu birbirine yardım etmez öyle bir gelenek var o yüzden kaynak az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Temmuz 2020; 23:40:0 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.