Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReflexAction

hocam youtube videolarını izleyebilirsiniz genelde bu sim in topluluğu birbirine yardım etmez öyle bir gelenek var o yüzden kaynak az

Alıntıları Göster
    Valla youtube da çok karışık,dediğin gibi kaynak az. Yabancı kaynaklara bakayım en iyisi,saolasın.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Detay çok ondandır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_nipo

Detay çok ondandır
    Bence daha çok ''ben biliyorum sadece ben bilmeliyim az sayıda özel kişiler olmalıyız'' kafası var bugüne kadar flight sim topluluğundan tanıştığım çoğu kişi bu kafadaydı
    Bu yanlış bir düşünce hocam. Youtube ve internette o kadar öğretici video vs. varken kim niye saatlerce anlatsın birine? Cold and dark, fmc doldurma, ifr uçuş bunlar bile saatler sürer ve tek seferde anlayamaz kimse. Zaten gerçekten ilgisi olan ve öğrenmek isteyen sormaz bile yazar google amcaya bir sürü kaynaktan öğrenir istediklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Bu yanlış bir düşünce hocam. Youtube ve internette o kadar öğretici video vs. varken kim niye saatlerce anlatsın birine? Cold and dark, fmc doldurma, ifr uçuş bunlar bile saatler sürer ve tek seferde anlayamaz kimse. Zaten gerçekten ilgisi olan ve öğrenmek isteyen sormaz bile yazar google amcaya bir sürü kaynaktan öğrenir istediklerini.
    kendi yaşadığım deneyimi yazıyorum baştan sona saatlerce anlatacak değil elbet ama basit bir sorunun cevabını ile ağzından cımbızla alıyorsun benim tanıştığım tüm insanlar bu kafadaydı.
    Doğrudur, vatsimde bir va da yöneticiyim, eski usülle düşünen abiler hep biz oradan buradan araştırdık sizde araştırın derlerdi. Şimdi temel bilgi haricinde her türlü yardımı whatsapp Facebook forum discorddan sağlıyoruz. Yine de temel bilgi şart

• 737 ve 777'yi öğrenmek için pmdg ile gelen pdf dökümanlarını oku, gayet yeterli ve uçakla ilgili temel her bilgi var.
    a320 için aerosoft ile gelen pdf dökümanlarını oku.

youtube videoları ile uçağı çok yüzeysel öğrenebilirsin. asıl bilgi o dökümanlarda.
  • https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-set-for-launch-on-august-18-for-pc-also-with-xbox-game-pass-for-pc-beta/

Beklenen haber geldi, 18 Ağustos'ta çıkıyor. Fiyatlandırmada hiç acımamışlar malesef tek tesellimiz standart sürümün xbox game pass'e dahil edilmesi. Steam sürümü çıkar mı acaba? Orada TR fiyatlı olarak çıkıyor Microsoft oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 13 Temmuz 2020; 16:19:12 >

• Oyun sürümleri arasında fark olması kadar normal bir şey yok elbette ama bu farkın içerisine neden Hava limanlarını dahil etmişler ki. Uçaklar tamam farklı olsunlar ama ben şimdi gökyüzünde iken standart sürümde olmayan bir Hava limanına iniş yapamayacak mıyım. Yahut o görseli nasıl gizleyecekler. Tam oturtamadım mantığı açıkçası. İlginç...
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Hocam listedeki havalimanları birebir el yapımı olacak yani dışardan parayla scenery almış gibi olacaksın. Standart sürümde ise tabiki inebileceksin oraya fakat daha detaysız olacak, ai haritadan havalimanını nasıl çıkarttıysa öyle göreceksin muhtemelen.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam ama detaylar, modelleme ve erişilebilirlik kısmı halen muamma benim için. Muhtemelen eskiden geçirdiğimiz o güzel günlerin hatırına üst sürüm aldıracak bu oyun. Teşekkürler bilgi için.
  • Arkadaşlar bu oyun ile uçak simulasyonculuğuna giriş yapacağım. Öncelikle planör gibi bir uçakla uçmayı mı öğrenmeliyim yoksa direk A320 gibi bir uçakla mı başlayayım. Küçükten başlamanın bir faydası olur mu, ne önerirsiniz? Logitech joystick sahibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 13 Temmuz 2020; 17:14:7 >
  • yürümeyi öğrenmeden koşamazsın, daha çıkmasına 1 ay var, fsx steam editiondaki eğitim görevlerini yapabilirsin çıkana kadar.
  • Microsoft Flight Simulator'da Üç sürüm yer alacak:

Microsoft Flight Simulator Standard Edition ($ 59.99 USD) Özgün uçuş modelleri ile 20 derece ayrıntılı uçak ve 30 el yapımı havaalanlarını kapsamaktadır. Standart Sürüm, ilk gün PC için Xbox Game Pass (Beta) ile sunulacak.
    Deluxe Edition (89,99 $ USD), Microsoft Flight Simulator’un standart sürümündekiher şeyi, ayrıca benzersiz uçuş modelleri ve 5 ek el işi uluslararası havaalanıyla son derece hassas 5 uçak içerir.
    Premium Deluxe Edition (119,99 $ USD), Microsoft Flight Simulator Standard Edition'dakiher şeyi ve benzersiz uçuş modellerine ve 10 ek el işi uluslararası havaalanına sahip 10 ek son derece hassas uçağı içerir.

Hava alanları
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Liste bize yüksek detaylı el yapımı havaalanları sunuyor, hala dünyada 37.000 diğer havalimanının hepsi var ama standart kalitede

Uçaklar
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 13 Temmuz 2020; 18:14:46 >

• Premium fiyatı nedir öyle maşallah !!
  • Gamepass ile takılırım, zaten türkiyeden detaylı havalimanı yok.. 1 ay kaldı şaka maka.. Hangi joysticki almak lazım bilemedim.. Logitech extreme 3d pro yada Thrustmaster T.Flight Stick X arasında kaldım.. Bu fiyat bandında öneri varsa alabilirim.. Daha önce hiç FS serisi oynamadım.. Oynadımda oynayamadım :) En azından öğretici olarak tüm tutorialları yapmayı düşünüyom, tabi basit bi modu yoksa xbox daki gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 13 Temmuz 2020; 18:43:10 >
  • Bu oyun için 10 senelik bilgisayarımı değiştirdim . Paraya kıydım güçlü sistem topladım ama bir oyuna 725 tl vermek nedir abi !!!!!
  • Beklediğimden çok daha erken çıkıyor müthiş. Betayı şu an indirebiliyor muyuz? Biliyor musunuz

• Aklıma takılan bazı konular var.

Bu gün standart sürümünü alsam ilerde bunu premiuma yükselte bilrimiyim. Yada Premiumdaki havaalanlarını veya ucaklarını tek tek satın alabilirmiyiz ?

Oyunu multi oynamak için aylık bir ücret ödeyecekmiyiz. bu gamepass denilen olay tam olarak nedir bilmiyorum. Naasıl çalışır.

Birde standart ile premium arasındaki ucak ve hava alanlarını inceledikten sonra çok fazla şey kayıp etmiyormuşum gibi duruyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz. artı ve eksileri neler olur sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.