Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

Aklıma takılan bazı konular var.

Bu gün standart sürümünü alsam ilerde bunu premiuma yükselte bilrimiyim. Yada Premiumdaki havaalanlarını veya ucaklarını tek tek satın alabilirmiyiz ?

Oyunu multi oynamak için aylık bir ücret ödeyecekmiyiz. bu gamepass denilen olay tam olarak nedir bilmiyorum. Naasıl çalışır.

Birde standart ile premium arasındaki ucak ve hava alanlarını inceledikten sonra çok fazla şey kayıp etmiyormuşum gibi duruyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz. artı ve eksileri neler olur sizce ?
    Standart sürümü al geç hocam uçaklar için tamam da hava alanları için o para verilmez daha sonra yükseltebilirsin zaten blackfreeday de indirim olur en üst paketi alırız.

Gamepass üye olursan üyeliğin boyunca standart sürümü istediğin gibi satın almadan kullanabilirsin .

Multiplayer için ücret ödemezsin 50mb internet hızını uçuş yaptığın yerin haritasını indirmek için istiyor önceden de uçucağın bölgenin haritasını indirip oynayabilirsin.

Bana göre en mantıklısı 4 ay boyunca gamepass ile takılıp 60 tl ile 4 ay 100 oyunla beraber oynamak Blackfreeday de oyunu ucuza kapatmak çok mantıklı.

Birde
    Xbox Store Checker
    Buy Microsoft Flight Simulator: Premium Deluxe - Preorder
    https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Microsoft-Flight-Simulator-Premium-Deluxe-Preorder/9pmdbl7963ld
    bu var bunu bilen varsa Birazilya'dan alıp Türkiye'deki hesaba aktarabiliyorsak hiç uğraşmadan alıp oynamalı en üst paket 63 usd iyi fiyat ama nasıl alınır sonucunda ne olur bilmiyorum, Bilen biri izah ederse süper olur.

• İlk başta direk satın almanıza gerek yok bence. Benim tavsiyem xbox game pass almanız olur simülasyon çıkınca, hem sisteminizi hem de simülasyonu denersiniz. Gamepass sistemi oyunların Netflix'i gibi bir sistem. Aylık 15 TL karşılığında Gamepass'te olan tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. Yani bir sürü oyunu satın almıyorsunuz da aylık ucuz bir fiyata kiralıyorsunuz gibi düşünün. Gamepass microsoft ürünü olduğu için son sürüm ve orjinal windows10 şart. Xbox game pass diye aratıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz googledan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 13 Temmuz 2020; 19:31:11 >
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz kulağa mantıklı geliyor.

Dediğiniz gibi önce game pass ile takılıp hem oyunu denemek. daha sonra indirimli bir zamanda üst seviyede orjinaline sahip olmak.

O zaman oyunun cıkmasını bekliyelim. bakalım neler olacak.
  • Haberini gördüğüm gibi standart sürümün ön siparişini verdim. Yalnız oyunun şimdilik sadece Microsoft Store'da yayınlanıyor oluşu çok kötü. Bildiğim kadarıyla Microsoft Store'dan satın alınan oıyun ve uygulamalar kurulum yeri sormuyor, sistemde uygulama kurulum yeri hangi sürücü tanımlıysa otomatik olarak oraya kuruyor. Benim gibi SSD'de sadece C: sistemi ve programları kurup oyunları diğer HDD'lere kuranlar için oldukça karışık bir işlem olacak.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    hocam win 10 orjinal değil yalnız bu durumda önerdiğiniz gibi bir yol izleyemiyorum o zaman değilmi ?
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Xbox game pass oyunlarını istediğim yere kuruyordum hocam. Windows store'da bilemeyeceğim fakat mutlaka seçtiriyordur o da, sonuçta aynı sistem sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Haberini gördüğüm gibi standart sürümün ön siparişini verdim. Yalnız oyunun şimdilik sadece Microsoft Store'da yayınlanıyor oluşu çok kötü. Bildiğim kadarıyla Microsoft Store'dan satın alınan oıyun ve uygulamalar kurulum yeri sormuyor, sistemde uygulama kurulum yeri hangi sürücü tanımlıysa otomatik olarak oraya kuruyor. Benim gibi SSD'de sadece C: sistemi ve programları kurup oyunları diğer HDD'lere kuranlar için oldukça karışık bir işlem olacak.
    yoo ben microsoft store dan indiriceğim oyunun yerini seçebiliyorum ilk indirirken soruyor sadece çok sık oynadığım oyunlar ssd de duruyor FS2020 için 150gb harici ssd boş şekilde bekliyor onu yeni ssd me yüklicem hızlıca açılsın.
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Normal CD'den oyun kurarkenki gibi bu oyunu nereye kurayım diye soruyor mu? Öyleyse sistem güzelmiş ama şimdi resmi sayfasına da şöyle bir gözattım, sadece AB ülkelerinde ayrıca kutulu olarak da satılacakmış, ülkemizde de bu şekilde satılacağını bilsem ön siparişi direkt iptal edip onu beklerim ama kesin hiçbir bilgi verilmemiş.

Edit: Kurulum yerini sadece sürücü olarak mı soruyor yoksa sürücü içinde ayrıca klasör de seçebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 13 Temmuz 2020; 19:48:20 >
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Benim pc de öyle. Gamepass alıp forzayı oynadık. Sıkıntı olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Windows mutlaka güncel ve orjinal olmalı. Çok ucuza windows 10 pro retail key satıyorlar hocam internetten araştırabilirsiniz. Anakart değişmedikçe orjinal windowsunuz olur.

Edit: Yukarıdaki arkadaş sıkıntı olmadığını söylüyor, benim duyduğum laftaymış demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 13 Temmuz 2020; 19:52:27 >
  • İdeal sisteme bak 🤪 Benim 1660ti düşük ayarlarda oynatır mı? 🤪

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Direk Deluxe sürümü alsam mi diye düşündüm ama başlangıç için game pass alıp bir süre denemek en mantıklısı gibi.

Microsoft bu sefer ineği son damlaya kadar sağmadan bırakmaz bence. ETS’de bile adamların senelerdir ufak tefek eklemelerle yolunu buluyor, böyle dev bir prodüksiyonda sürekli yeni paketler, eklemelerle tahminim 2030’a kadar devam eder geliştirme süreci.

Her türlü heyecan verici efsaneye 1 ay sonra kavuşacağımızı bilmek.

• Aşırı heyecanlandım bu kadar erken cıkacagını beklemiyordum. Kasıma kadar game passim var direkt oyuna devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

İlk başta direk satın almanıza gerek yok bence. Benim tavsiyem xbox game pass almanız olur simülasyon çıkınca, hem sisteminizi hem de simülasyonu denersiniz. Gamepass sistemi oyunların Netflix'i gibi bir sistem. Aylık 15 TL karşılığında Gamepass'te olan tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. Yani bir sürü oyunu satın almıyorsunuz da aylık ucuz bir fiyata kiralıyorsunuz gibi düşünün. Gamepass microsoft ürünü olduğu için son sürüm ve orjinal windows10 şart. Xbox game pass diye aratıp daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz googledan.
    Windows’un Orijinal olmasına gerek yok. İllegal yöntemlerle orijinal yapılıp kullanılabiliyor

• Game passten devam edeceğim ama steame gelirse direkt steamden alırım oyunu. 18 Ağustos çok iyi bi tarih herkes ekim-kasım bekliyordu.
  • Türkçe altyazı varmı

• İstanbul

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Çok cansız gözüküyor van var mı?

• Dünyanın bütün havalimanları var diye biliyorum. Standart sürümdeki 30 ve premiumdaki ilave 15 havaalanı çok özel detaylandırılmış olanlar sanırım.
  • grafik ayarı en diplerde muhtemelen burda.. 1 2 sayfa geride çok daha iyisi mevcut
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.