Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AH.C

Xbox'a yaklaşık bir sene sonra gelecek.

Alıntıları Göster
    Series X'in çıkışında gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sızdırlmış bir video
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    300 küsür knot ile touch and go yapmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maurizio Sarri kullanıcısına yanıt
    adam çılgın.
    speed breaker ları açık unutmasıda cabası.
    flaplara hic dokunmadı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

Sızdırlmış bir video
    kaldirilmis bu baska bir video var mi acaba

• loses kullanıcısına yanıt
    Zaten sızdırılmış videoyu izlesen muhtemelen oyundan soğurdun, elemanın biri arcade modunda takılıyordu öyle

Oyunun çıkış tarihini beklemekte fayda var, pek bir şey kalmadı zaten. Belki 1-2 hafta sonra daha ciddi videolar gelmeye başlar.

B787’yi ne kadar gerçekçi modellediklerini merak ediyorum. Premium sürümü sattıracak seçeneklerden biri o olacak çünkü. Kabul edilebilir seviyede bir uçak gelirse insanlar PMDG uçaklarına kolaylıkla 100$ gibi paralar ödüyorken Premium Deluxe mantıklı bir seçenek haline gelir. Acaba PMDG yine uçak üretebilecek mi FS2020 için

Oyunu PC’ye çıkarmaları umut verici olsa da Xbox için ne kadar törpüleyeceklerini de merak ediyorum. Umarım tamamen bağımsız 2 proje olarak yürütüyorlardır geliştirmeyi, yoksa konsol kullanıcılarını memnun etmek için basit bir çocuk oyununa döner güzelim simülatör.

Bir Steam versiyonu gelse tadından yenmezdi ama muhtemelen bu sefer Microsoft kendi platformunu kullandırmaya zorlamak için fırsatı kullanacak. Tahmin ediyorum tek tek ya da paketler halinde detaylı havalimanları ve uçakları en az 10 sene satacaklar. O durumda belli bir platformda başlayıp devam etmek çok avantajlı hale gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

Microsoft Flight Simulator'da Üç sürüm yer alacak:

Microsoft Flight Simulator Standard Edition ($ 59.99 USD) Özgün uçuş modelleri ile 20 derece ayrıntılı uçak ve 30 el yapımı havaalanlarını kapsamaktadır. Standart Sürüm, ilk gün PC için Xbox Game Pass (Beta) ile sunulacak.
    Deluxe Edition (89,99 $ USD), Microsoft Flight Simulator’un standart sürümündekiher şeyi, ayrıca benzersiz uçuş modelleri ve 5 ek el işi uluslararası havaalanıyla son derece hassas 5 uçak içerir.
    Premium Deluxe Edition (119,99 $ USD), Microsoft Flight Simulator Standard Edition'dakiher şeyi ve benzersiz uçuş modellerine ve 10 ek el işi uluslararası havaalanına sahip 10 ek son derece hassas uçağı içerir.

Hava alanları

Liste bize yüksek detaylı el yapımı havaalanları sunuyor, hala dünyada 37.000 diğer havalimanının hepsi var ama standart kalitede

Uçaklar
    Uçuş modellerinden kasıt nedir tam anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Maurizio Sarri

Alıntıları Göster
    Ne yalan söyliyeyim bende anlamadım.
  • loses kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı hiç

• Sırf simulatör çıkınca elimde A320 dışında elle tutulur commercial bir uçak olsun diye 787 öğreniyorum😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ah silinmiş 4 tanesi bile..
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    Kanala girin bir kaç video daha var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichGamerTR

Kanala girin bir kaç video daha var.
    Gördüm gördüm evet.. Videoların görüntü kaliteleri çok iyi değil yinede güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 21 Temmuz 2020; 12:11:41 >
  • Hala kokpit kamera sarsıntısı yok. Uçuş hissindeki gerçekçiliği aşırı şekilde baltalayan bir durum. Adam piste iniyor ama indiğinde gram sallanma yok. Normalde bir uçak piste yumuşak iniş yapsa bile uçak beşik gibi sallanır. O yüzden piste iniş hissiyatında da oldukça düşüş söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maurizio Sarri

Alıntıları Göster
    Her uçağın kendi aerodinamikleri sebebiyle kendine özgü bir uçuş modeli vardır. bazı oyunlar, bir tane uçuş modeli yapıp oyundaki her uçağa kopyalar. Uçaklar için ayrı ayrı uçuş modeli yapmak çok fazla zaman ve emek isteyen araştırma gerektiren konulardır.
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Evet sarsıntı hiç ama hiç yok.Belki ayarlardan yapılabilir ama biraz arcade yönü ağır basıyor gibi geldi.İlerde eklenti olarak ta gelebilir.İniş kalkiş efekti.Mesela x plane 11 için eklenti vardı sarsıntı getiriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 22 Temmuz 2020; 0:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Evet sarsıntı hiç ama hiç yok.Belki ayarlardan yapılabilir ama biraz arcade yönü ağır basıyor gibi geldi.İlerde eklenti olarak ta gelebilir.İniş kalkiş efekti.Mesela x plane 11 için eklenti vardı sarsıntı getiriyordu.
    Xbox'a da çıkarılacak bir simulasyonun arcade yönünün ağır basmaması çok zor zaten.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Oyun arcade olmak zorunda herkese hitap etmeli yoksa satamaz.
  • Bence yanlış düşünüyorsunuz. Simulator adı altında bi oyun tamamıyla arcade çıkmaz, microsoft bu hatayı yapmaz. Arcade-simulasyon arası seçim yapabileceğimiz bir oyun ayarı olacaktır. En azından pcde böyle düşünüyorum, xboxta sadece arcade modu olarak çıkar belki.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.