Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• FSEliteyoutube
    *NEW* Microsoft Flight Simulator - New 4K Footage (July 2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=0LHEu3WWFqM

4k 30 dklık video.. Müthiş gerçekten..

• Adamlar her şeyi aniden yapıyorlar, bir anda NDA (gizlilik) kalktı ve steam'e geleceği duyuruldu. Steam işi bize yarasa bari bölgesel fiyatlandırma olarak.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Umarım Microsoft uygun fiyatlandırma verir heyecanlıyız cüzdanımla bekliyorum (gamepass aboneliğim olmasına rağmen)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

https://www.youtube.com/watch?v=0LHEu3WWFqM

4k 30 dklık video.. Müthiş gerçekten..
    Gerçekten çok güzel video, bulutlar, hava geçişleri falan filan efsane.

Ancak uçakların kütlelerini pek yansıtamamışlar gibi. Aslında daha önceki videolarda hava olayları, rüzgar vb durumlarda kanatların yaylanmasına kadar detay göstermişlerdi ancak örneğin 747 videosunda azıcık kanat oynatsaydınız be kardeşim. Biraz daha o ağırlığı hissederdik.

Küçük uçaklarda bu sorun değil ama büyük uçakta şöyle istem dışı sallanmalar, gerilmeler, hava olayları ile böyle ağır ağır yaylanmalar falan daha güzel yansıtılsa iyi olacakmış.

Bir de kullanan elemana uyuz oldum, devamlı bi yüksekte kalıp son anda dikine ve hızlı inip burnu kaldırma çabası, her seferinde de DONK diye teker koyması... Veya sektirmesi... Suya iniş ve Boeing'i de öyle indirdi. Sinir etti beni Adam piste yaklaşıyor zaten, kafa aşağıda gaz veriyor hala voeeeeiiiiiiii diye...

Bizde Türk pilotlar anca bildiği piste böyle hızlı yaklaşıp çok da kafa kaldırmadan cozzzzzz diye iniyor, ki onda bile bu kadar yüksekten gelip teker koymuyorlar yav. Pilot veya tecrübeli arkadaşlar varsa daha da güzel yorumlar ama bana görsel olarak baya hatalı göründü inişler, yorumlarınızı merak ettim :)

15 Ağustos'ta izinden döneceğim. Dönüşümü keyiflendirecek tek şey bu oyun olacak...

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam airliner (büyük uçak) uçmak istiyorsanız stock uçaklardan çok bir şey beklememek lazım. Asıl olay add-on uçaklarda. Pmdg, FSLabs vs. uçaklarını çıkardığı zaman dediğiniz uçuş hissiyatlarını alabilirsiniz fakat 3. parti add-on olduğu için bir oyun parasını uçağa vermek durumundasınız malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 30 Temmuz 2020; 11:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Hocam airliner (büyük uçak) uçmak istiyorsanız stock uçaklardan çok bir şey beklememek lazım. Asıl olay add-on uçaklarda. Pmdg, FSLabs vs. uçaklarını çıkardığı zaman dediğiniz uçuş hissiyatlarını alabilirsiniz fakat 3. parti add-on olduğu için bir oyun parasını uçağa vermek durumundasınız malesef.
    Eyvallah ama tanıtım videolarından birinde bu kanat yaylanmasını falan da göstermişlerdi o yüzden yazdım. Videoda komple demirdöküm gibi hareket ediyor bütünleşik
  • Açıkçası ilk defa bu tarz bir oyunu detayla girişecem. Daha önce deneyip yapamamıştım bi 10 sene önce :) Ama içerik görüntü haritası grafikleri sesleri hatrına bu sefer 0 dan öğrenmeye çalışcam ama bu arkadaşın inişleri gerçekten çok kötü evet. Dikten bir anda alçalıyo ve donk diye iniyo ve ön burnunu pist bitmeye yakın indiriyo.. bu konuda bol bol antreman yapmak lazım..
  • Bu tarz oyunlara pek ilgim yok ama müthiş bir görsellik var, insanı heveslendiriyor fakat biliyorum ki oynamak için başına oturduğum zaman sıkılacağım :) Bu oyunun oynanış videolarını şirkette bir kaç kişiye gösterdim, neden uçakları izliyorsun diyorlardı :) Çok dikkatli bakılmadığı sürece bazı noktalarda aşırı gerçekçi duruyor.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti feci şekilde insanın uykusunu getiriyor, belli rutinde havada süzülürken oyuncuların çoğunu uyutur bu oyun :)
  • Steam fiyatlarını da koymuşlar, bölgesel fiyat yok malesef. Windows store ile aynı fiyatlar. Neyse bir süre game pass ile devam. Pmdg falan çıkınca duruma göre bakarız satın almak için.
  • adam kendi mağazasında kura göre satıyor steam'e gelince millet niye ucuza satarlar diye ümitleniyor ki steam günahını vermez sizlere fiyatı satıcı belirler
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Çünkü Gears 5, Sea of Thieves ve birçok microsoft oyunu Windows Store'da 270 lira iken Steam'de 61 lira olduğu için olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 30 Temmuz 2020; 18:22:8 >
  • Steame geldi beyler

Edit 350 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 30 Temmuz 2020; 20:0:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de kim alır bunu bilmiyorum sonuçta bu türün yarış oyunları gibi bir kitlesi bile yoktur. HOTAS lazım buna. Gamepadle 10-15 saat oynarsın grafikler sizi tatmin eder sonra bırakırsınız. Zaten HOTAS alan adam için paranın sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben zaten HOTAS alamıyordum o yüzden grafikler ve efektler dışında pek hoşuma gitmeyecektir.

• Yukarıdaki arkadaşın attığı videoda uçak piste değerken tuğla gibi gözüküyor bir yaylanma bir salınım göremedim. O nedenle hemen almayın çıktıktan sonra yorumlara bakarak alın. Bu oyunda grafik herşey demek değil.

Edit:
    13:12
    ve
    17:17
    dakikalarında görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 30 Temmuz 2020; 22:10:40 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    İlk başta dediğiniz şeyi görmemiştim ama haklısınız. Benim tahminim oyun betada olduğu için belki kaldırmaya karar vermişlerdir muhtemelen üstünde uğraşıyorlardır. Sonuçta önceki oyunlarda vardı. Değil mi Asobo? Öyle bir hataya düşmezsiniz değil mi?

• ets2 gibi sırf yolculuk yapmak için bile alacak bir sürü insan var emin ol. hele şu görselliği gördükten sonra.
  • nasaz N kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka vardır tabi. YouTube'da gördüğüm kadarıyla oyundaki community de çok iyi uçak konvoyu yapıp oynayanlar dahi olacaktır ama oyun ETS'ye göre daha detaylı sonuçta. Tır sürmek uçak sürmeye göre çocuk işi.

• İyi ki Microsoft Store'daki siparişimi iptal etmişim, Steam'de yayınlanır yaynlanmaz hemen siparişimi verdim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.