Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox'a çıkıyor diye niye arcade oluyor ki? Pc'de joystick olmadan x-plane, p3d kullanan arcade oyun mu oynamış oluyor? En fazla runwayde uçak uçmaya hazır halde başlarsın gaz verir takeoff yaparsın ama bu simulasyonu arcade yapmaz, yardımcı sistemler olur sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FSX de Mouse yoke seceneği vardı. en azından Joystick sahibi olmayanlar bu şekilde kullanabiliyordu pc de. Bu bile yeterli oluyordu.

Yabancı sitelerde bu özelliğin yeni oyunda olup olmayacağını sorduğumda benimle dalga geçtiler. Sebebini anlayamadım. Yanlış bir şey mi sordum ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

FSX de Mouse yoke seceneği vardı. en azından Joystick sahibi olmayanlar bu şekilde kullanabiliyordu pc de. Bu bile yeterli oluyordu.

Yabancı sitelerde bu özelliğin yeni oyunda olup olmayacağını sorduğumda benimle dalga geçtiler. Sebebini anlayamadım. Yanlış bir şey mi sordum ki ?
    yabancilarda ve bizim milletten bu FSX tarzi simulasyonlari cok ciddiye alan arkadaslar bu tür sorulari sanki ana avrat kaymisiz gibi algiliyorlar.

• loses kullanıcısına yanıt
    fare resmi paylaşanlar oldu neden böyle bir özellik olsunki diye soranlar oldu.

halbuki soru gayet acık ve net herkes joystick ile oynayacak diye kural yok. yada joystick alacak parası olmaya bilir. idareten bu şekilde kullana bilir.

Ozamanda diyeceklerki oyunu almaya paran var bu oyunu çalıştıracak pc yede sahipsin ama joystickmi alamıyorsun diye soracaklar. evet ben şu anda para veremiyeceğim.

fiyatlarıda birden arttı nedense.
  • Bence bu yeni çıkacak flight simulator acayip fos bişey olacak (en azından eskisine göre). Çünkü çıkmasına 1 ay kalmış, sözde sızıntı videolar dışında (o videoların kalitesi de çok düşük ve bazı şeyleri sansürlemişler) hala adam akıllı raw gameplay videosu yok. Belli ki çıkışından önce çoğu kötü detayın görünmesini istemiyorlar ki satışları etkilemesin. Onu geçtim 1 ay sonra çıkacak simulasyonda hala helikopterlerin h'sine bile değinilmemiş. Bence fsx'den bile kötü bir simulasyon geliyor demedi demeyin.
  • Hocam belli ki konuyla ve uçuş simulasyonu ile alakanız yok. Simulasyonda uçan gerçek pilotlar dahil herkes bunu beklerken ayrıca yaklaşık 10 tane tanıtım videosu varken çöp bu demek pek mantıklı değil. Çıkan videolar da adı üstünde sızıntı, gizlilik anlaşmasını ihlal edip yayınlıyorlar onu video kalitesi tabiki kötü olacak. Sansürlü alanlar da alpha kullanıcılarının nicknameleri, sızdıran kişi ban yemesin diye ekranda gözüken kullanıcı adını sansürlüyorlar. Helikopterler de önümüzdeki senelerde mutlaka gelecektir. Simulasyon çıktı diye hadi her şey bitti saldık artık demeyecekler yaklaşık 10 sene bu simulasyon kullanılacak üstüne katarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Bence bu yeni çıkacak flight simulator acayip fos bişey olacak (en azından eskisine göre). Çünkü çıkmasına 1 ay kalmış, sözde sızıntı videolar dışında (o videoların kalitesi de çok düşük ve bazı şeyleri sansürlemişler) hala adam akıllı raw gameplay videosu yok. Belli ki çıkışından önce çoğu kötü detayın görünmesini istemiyorlar ki satışları etkilemesin. Onu geçtim 1 ay sonra çıkacak simulasyonda hala helikopterlerin h'sine bile değinilmemiş. Bence fsx'den bile kötü bir simulasyon geliyor demedi demeyin.
    Satış korkuları olsa gamepass e koymazlar.. Çoğu insan gamepass ile oyuna bakacaktır öncelikle..
  • Artık biraz gameplay videosu koysunlar. Bir aydan az kaldı hala tek gördüğümüz korsan videolar. Neye bakip alalım bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı bir oyun olacağı kanaatindeyim.Bundan sonra yeni bir Combat Flight Simulator görmeyi çok isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Artık biraz gameplay videosu koysunlar. Bir aydan az kaldı hala tek gördüğümüz korsan videolar. Neye bakip alalım bunu?
    İşte demeye çalıştığım şey bu fakat anlatamıyorum kimseye. Çıkışa 1 ay kala yapımcı firmanın hala resmi gameplay videosu koymaması kimseye anormal gelmiyor mu? Hala sinematik videolardan başka birşey yok. Videolarda gösterildiği kadar mükemmel birşey çıkmayacak görürsünüz.
  • sızdırılan videolardaki kaliteye bakınca zaten bire bir aynısı olmadığı ortaya çıktı. tek teselli pmdg'nin bu platforma uçak üretecek olması. kendi oyun o kadar detaylı olmasa da pmdg ihtiyaca cevap verebilir belki. oyunun şimdiden ünlü simmer youtuberlara inceleme için dağıtılması lazımdı. sanki 20 günde ne değişecek de neyi gizliyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

sızdırılan videolardaki kaliteye bakınca zaten bire bir aynısı olmadığı ortaya çıktı. tek teselli pmdg'nin bu platforma uçak üretecek olması. kendi oyun o kadar detaylı olmasa da pmdg ihtiyaca cevap verebilir belki. oyunun şimdiden ünlü simmer youtuberlara inceleme için dağıtılması lazımdı. sanki 20 günde ne değişecek de neyi gizliyorlar?
    dünyanın önde gelen şehirleri dışında scenery'ler pek de iyi sayılmaz. kokpit sallanma olayını da hala getirmemişler hala odun gibi bir uçuş hissi bizleri bekliyor. yıl olmuş 2020 hala bunları görmezden geliyorlar. yaptıkları şeye para vermemi bekliyorlarsa çok beklerler. önce adam gibi gameplay videosu çıkarsınlar körü körüne yüzlerce lira bayılanın da aklını seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

İstanbul

Müthişş
  • Game passten oynayacağız merakla da bekliyoruz rahat olun eksik gelse bile zamanla tamamlanacak bir simülasyon geliyor

• VATSIM ile ortaklık duyurulmuş

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Şimdi onlar düşünsün :D
  • Canlı bir sızıntı videosu saldırın beyler :D

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.