Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlarım merhaba, uzun zamandır bu simülasyonu beklemekteyim ve paylaşılanları da takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla PC versiyonunda güzel bi sistem istiyor iyi bir geri dönüş almak için de ortalama 10.000 TL yi gözden çıkarmak gerekiyor PC için sanırım. Bütçem o kadar değil kendi PC m de Pentium işlemcili Xbox one x düşünüyorum acaba Sadece Project scarlett'e mi gelecek Xbox versiyonu yoksa One X i de kapsar mı ? ve tahmini çıkış tarihi ne olur bu platform için? bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justturk -- 29 Nisan 2020; 23:33:14 >
  • justturk J kullanıcısına yanıt
    Xbox one için çıkacak hocam, muhtemelen yeni nesil konsola da çıkar fakat kesin bir şey yok daha konsol ortada olmadığı için. Çıkış tarihi de koronadan dolayı bir aksama olmazsa muhtemelen kasım falan olur.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    2020 deyince bende haziran temmuz gibi diye düşünmüştüm... Sağlık olsun bekleyeceğiz artık
  • justturk J kullanıcısına yanıt
    Haziran temmuz çok iyimser olur çünkü oyun daha alpha aşamasında, şu an test ediliyor seçilen kullanıcılar tarafından. Bence haziran gibi çıkış tarihini açıklarlar. Çıkış tarihi eylül-ekim olur falan o da olumlu, bekleyip göreceğiz.
  • Xbox a ivao vatsim filan kurulmazki, sanal va ların acars programları filan yüklenmez hiç, diğer platformlardan bagımsız olması çok kötü, gerçi pc de bile ivao nun fs20 ye uyumlu olacagı belirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 30 Nisan 2020; 2:18:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa sürümüne kullaıcı alıyorlar mı acaba ?
  • Eagle Dynamics yapıyor olsaydı hemen open beta olarak piyasa sürerlerdi :D
    DCS World'ü test bed ve oyuncuları cash cow yaptılar.

• Bunlar inşallah fsx teki gibi basit modeller değildir. Şöyle pmdg seviyesinde olsa harika olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    A320, zibo seviyesinde olur en az bence. 737'yi pmdg'ye salmaları muhtemel hiç haber gelmediğine göre. Son geliştirici güncellemesinde de insider kayıt sırasına göre alpha daveti atacağız dediler ilk gün kayıt olduk ne mail var ne bir haber.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Simulatör için min. sistem gereksinimleri falan yayınlandı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Simulatör için min. sistem gereksinimleri falan yayınlandı mı ?
    Evet

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 17 Mayıs 2020; 5:49:16 >
  • Arkadaşlar selam,
    Oyunu beta olarak oynuyorum çok şükür.

Fakat burada başka oynayan varsa ona sormak istediğim birşey var.
    Boeing 747 güncellemesinden sonra, oyunda Jet motor frenlerinin atandığı tuş artık çalışmıyor yani motorları ters çevirmek için decrease throttle "reverse" yapmıyor ve pistte durmakta zorluk yaşıyorum.

Bu sorunu bir türlü çözemedim atandığı tuşuda değiştiriyorum ve yinede motorları geri çevirmiyor hiç bir uçak :(

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neareine -- 19 Mayıs 2020; 8:26:18 >
  • Nasıl yardımcı olalım dostum oyunun yüzünü görmüş değiliz.

• webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Pmdg den 737 NGXU port edilecek diye biliyorum 737 için.777 içinde update yayınlayacaklar bunun için hem de yeni 777-200 er gelecek farklı motor tipleriyle.

• Artık pmdg görsel standartını aşması gerekiyor fs2020 nin.
    Bu kadar gerçekçi grafikle, kaç yıllık dlc nin portu doğru olmaz.

• Neareine kullanıcısına yanıt
    işte bunu onlara yazacaksın sorun var diye. yoksa ne için ordasın ?
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Öncelikle niye kızdığınızı anlamadım.
    Zaten yazdım 3 gün oldu geri dönüş yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neareine -- 20 Mayıs 2020; 2:2:27 >
  • Neareine kullanıcısına yanıt
    Aylardır beta bekleyince böyle bi etki oluyor bünyede

• GUERRA kullanıcısına yanıt
    737 6 ay önce çıktı hocam update olarak ama baştan aşağı yeni bir uçak sayılır..Kaplamalar yeni.Özellikle kokpit camının ölçüsünü değiştirdiler gerçekçi olsun diye.2011de çıkan ngx için kaplamalar zaten kötü.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.