Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de sahibinden.com üzerinden mağazadan satılık 535 aldım. Telefon 2 parmaktan sonrasını sapıtıyor.

Garantisi teleservice

Aldığım adama geri kargoladim bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimumcu A kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim internetten aldığın için 14 gün suresi vardır iade hakkının.Sakin mahkemeyi falan karıştırma 6-12 ay arası cevap veriyorlar. Benim 5. Ay olacak bekliyorum hala.Paramizla rezil oluyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Alışveriş get ile olmadı. Yine de iade edebilir miyim?

• alimumcu A kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kardeşim belki sahibinden.com da olmaz iade ben kliksa falan sandım.Bilgili biri varmıdır?

• Up

• Arkadaşlar ben bu konuyu görmeden once hb den mavi 535 sipairişi verdim. Şimdi bu dokunmatikteki sorun gerçekten büyük sorunmuş. Sizce iptal etmeli miyim siparişi?

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız çok bana konudan sonra da çok mesaj geldi fakat forumda justmaxx diye bi arkadaştaki 535 te hiç bir sıkıntı yok mesela uretimdenmidir seriden midir bilinmez ama yaşayan çok kişi var ama yaşamayan azınlık da var.Bence parana yazık şansa bırakma iptal et derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Arkadaşlar ben bu konuyu görmeden once hb den mavi 535 sipairişi verdim. Şimdi bu dokunmatikteki sorun gerçekten büyük sorunmuş. Sizce iptal etmeli miyim siparişi?

Hepsiburadadan alınca 1 hafta içinde sorgusuz sualsiz geri yollama var diye biliyorum. O yüzden al bak sorun varsa derhal geri yolla.

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Aynen internet alışverişlerinde görmeden aldığın için 14 gün hakkın var koşulsuz iade için benim bildiğim.

• Hocam forumda benden başka sorun yaşamayanlarda var. Üstelik anneme ve 2 arkadaşıma da bu telefondan aldırdım ve onlarda da sıkıntı yok. Tabi ki bir o kadarda sıkıntılı var. Sorunun yazılımsal olduğunu kanıtladığım bir konu vardı. Yani w10 a kadar sabredin az kaldı. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110507554&p=1#110507554

• İnşallah usta hayırlısı bakalım bu teknoloji şans işi.

• Internetten siparis verdim . Geldiginde ilk is uretim tarihine bakacagim eger kasim 2014 ise direk iade edecegim . Eger oyle degilse gozlemlerimi buraya yazarim . Su telefona hd cozunurluk yapsalardi keske . L735 alacaktim 650 den satiyorlardi , hemen satildi simdi 750 den satiyorlar

• Up up

• Arkadaşlar bu telefonun dokunmatiğini değiştiren oldu mu n11 ucuz dokunmatik var değiştirilse belki çözülür sorun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.