Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itsmyturn

Aynen yollamışlar telefonu yine. Arızası yokmuş teknosada biz bişey yapamayız dıyor lanet olsun böyle fırmayada ınsanlarada bızı rezıl ettıler
    @cicekoguz

Lumia 535 çıktığında zaten böyle bir sorunolduğunu duyurmuşlardı.Teknosa da bunu bile bile satıyor o konuda haksızlar, teknolojiden anlamayan biri hoş görüntüsünden dolayı alabilir ,ayıplı malı bile bile satıyorlar gerçekten yazık.Ama siz de biraz gözlem yapsaydınız araştırsaydınız da almasaydınız hocam pişman olmazdınız
  • gelir gelmez eminim değiştirmeyecekler.Bende koşucam tüketici hakem heyetine

Edit : Bugün 18 günmüş yarın gelir kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 18 Mart 2015; 16:04:56 >
  • Cihaz elime ulaştı azıcık bi düzelme var sanki ama yinede sapitiyor tüketici hakem heyetine dilkece yazıp pazartesi vereceğiz paramizi geri alacağız insallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl kadar 8x kullandım,zenfonea geçtim.fakat malumunuz android hiç hoş gelmedi,tekrar windowsa geçeceğim 535 almayı planlıyorum.Cihazlarda son durum ne?Belirli bir sürüm yada kod numarası ile satılan cihazlar mı sorunlu,güncelleme ile düzeliyor mu?
  • Ben almani onermiyorum . Ben aldim guncellemeyle duzeldi . Forumdan birkac kisiyle gorustum onlarinda duzelmis . Fakat duzelmeyen insanlarida gordukce... Bence riske girme ama sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathofangel

2 yıl kadar 8x kullandım,zenfonea geçtim.fakat malumunuz android hiç hoş gelmedi,tekrar windowsa geçeceğim 535 almayı planlıyorum.Cihazlarda son durum ne?Belirli bir sürüm yada kod numarası ile satılan cihazlar mı sorunlu,güncelleme ile düzeliyor mu?

Onun yerine 735 alabilirsin

• 735'e ısınamadım.Sanırım 640 serisini beklemek daha mantıklı görünüyor şuan,yada ikinci el 535 deneyip almak.Windows'tan sonra Android cihaz ne kadar donanımlı olsada garip gelmeye başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathofangel

735'e ısınamadım.Sanırım 640 serisini beklemek daha mantıklı görünüyor şuan,yada ikinci el 535 deneyip almak.Windows'tan sonra Android cihaz ne kadar donanımlı olsada garip gelmeye başladı :)

Lumia 640 699tl, 640XL ise 899tl den satışa sunulacakmış

• kesinlikle bulaşma kardeşim.Bu telefonda 1 gb ram olmasına rağmen 512 mb olan 625 de gördüğüm performans bunda yok.3D oyunları oynatma konusunda geride gerçi zaten giriş seviyesi ama en basidinden ben şuan doğru düzgün mesajlaşamıyorum bile.Bir gram düzelme yok.Tüketici hakem heyetine dilekçemi verdim.İT gibi vericekler 600 liramı.Bende gidip LG G2 alıcam.Bu kadar windows phone macerası yeter
  • sende kesinlikle uğraşma 535 falan.Windows phone çok hoşuma gidiyordu hala gidiyor gerçi de bu olay beni çok soğuttu.Lumia 640 ı bekle gerçi o da microsoft kim bilir nasıl olur.
  • Bu ms 535 telefonu almayın aldırtmayın , daha bügün teknosa mağazasında telefonları inceliyordum. Baktım 535 modelinde oradaydı elime aldım aha oda ne dokunmatik devamlı sapıtıyor. Yukarı aaşağı kaydırma hareketinde bile saçma sapan programlar açılıyor. Dokunmadığım şeyler açılmaya filan başladı. Tek parmak aşağı yukarı kaydırma hareketi bile sorunlu , dokunmatik panel parmağı takip edemiyor.

Bazıları çoklu dokunmatik sorunlu diyor ama bırakın çoklu dokunmatği daha tek parmak konusunda bile çuvallıyor.

Bu kafayla telefon üretirlerse ms piyasanın tozunu yutar , bu telefonu üretirken hiçmi test etmediler arkdaşıım. Hiçmi kalite kontrol diye birşey yok. Ki bu ürün ülkemide diğer ülkelerden daha geç geldi büyük ihtimalle 2 üretim partileri türkiyeye gelmiştir. EEe sorun hala devam ediyor ne diye üretimi durdurup sorunu çözmediler , eldeki malları satalım tüketici sorunu farkederse parasını iade ederiz diyemi düşünüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 14 Nisan 2015; 22:25:48 >

• Ordaki telin gram guncellemesi yoktur 100 dusun sonra bir konus derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ordaki telin gram guncellemesi yoktur 100 dusun sonra bir konus derim :)

Ben gördüğümü söylüyorum , okuduğum kadarıyla konudaki diğer arkadaşlarda bu sorunu farketmişler. Ortada ciddi bir sorun var , insanlar bilgilensin ki parasını çöpe atmasın diye yorum yapıyoruz. Milyar dolarlık şirketleri savunmak yerine kendi vatandaşımıza sahip çıkmak ne zamandan beri düşüncesizlik oldu ?

• Dusuncesizlik degil bu bilgisizlik, sadece gordugune bakmıcaksın madem meraklısın teknolojiye en son cıkan haberleri izliyeceksinki almak isteyenleri yanıltma .
  • 640'ı bekle bencede.
  • dostum benzeri bi sorunu bende yasıyorum servislerle.

kısaca anlatayım;
    10 ay once bi avea magazasından 520tl ye lumia 525 aldım.
    bu 10 ay icinde ısınma sorunu haric pek sorun yasamadım taa ki 10.ayda ekranda 2 tane ölü pixel cıkana kadar.bu arada ekranda az biraz da ısık sızdırması gibi bi leke vardı.ama bu ölü pixelden sonra cihazdan sogudum ve kafaya koydum para iadesi almaya.

tuketici haklarıyla-nokia care-teleservis uzunnnnn telefon konusmaları sonucu prosedürü öğrendim.
    benim cihaz 10 aylık oldugu icin direk para iadesi talebiyle basvuru yapamıyormusum ama 1 sene icinde 4 kere servise giderse basvuru hakkım oluyormus.

bende mecburen ilk servise yolladıgımda ekran degiştirttim ve ısınma sorunu var dedim.
    cihaz 10 gun sonra tamir edildi diyerek bana teslim edildi fakat tamirden gelen cihaz resmen iyice haşat olmustu.bunun uzerine ertesi gun servise tekrar yolladım ve o zedeledikleri vidalara kadar değiştirttim.yani simdilik 2 kez servise gitmiş oldu.
    neyse cihazı tekrar aldık bu seferde degiştirdikleri ekranda yine ışık sızmaları ve lekeler olusmaya basladı.yani yarın 3. kez servise yollamıs olcam.
    biliyorumki yine telefonu haşat edip verecekler.olsun nasılsa bu beceriksizler yapamayacagı icin servise yollama işini 4 e tamamlayıp tuketici hakem heyetine para iadesi istiyorum diye basvuru yapacam.isterse 2 sene sürsün varsın gec versinler paramı,sonucta o 2 sene boyunca cihaz bende kalıyo ve o ilk cihazı aldıgım fiyatta daha cok yeni telefon alma sansım dogacak.nasıl olsa fatura bedelini ödemek zorundalar.hem belki 2 sene sonra note3lerin ikinci eli 500tl ye falan düşer :)

senin durumuna gelince onceki sayfalarda gordugum bi arkadas keske servise hic vermeseydin demiş.cok dogru cunku sen cihazı alalı 6 ay olmadıgı icin direk hakem heyetinden iade talep edebilme hakkın vardı.

bundan sonrakiler icin aklınızda bulunsun ilk 6 ay icinde para iadesi alabilmeniz icin cihazı servise yollayın ve cihaz arızası formuna mutlaka "onarım istemiyorum sadece arıza tespiti yapılıp tamir edilmeden tarafıma iade edilmesini istiyorum" diye yazdırmanız gerekir.servisler size boyle bi uygulamamız yok,bize gelen cihazı mecburen tamir edip yollamak zorundayız dicekler hic sorun degil cunku arıza formuna tamir istemediginizi belirten bi madde koydurdugunuz icin onlar istedikleri kadar tamir etsin sizin hakkınızı engellemiyor.
    cihaz tamir edilip elinize ulastıgında servis formuyla birlikte hakem heyetine basvurdugunuzda gerisini onlar hallediyo.bikac ay zaman ve bilirkişi raporundan sonra faturada ödediginiz bedeli size seve seve geri ödüyorlar.

bu anlattıklarım tecrubeyle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 16 Nisan 2015; 4:32:29 >

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Adamları yanlış yönlendirmeyin kardeşim, bu cihazın gerisi yok kesinlikle almayın uğraşmayın benim gibi.En son güncelleme de yüklü bende iki parmak ve üstünü algılamıyor.Oyunda gaza basarken direksiyon çeviremiyorsun, zorunlu olarak bi 535 kullan da ondan sonra yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Adamları yanlış yönlendirmeyin kardeşim, bu cihazın gerisi yok kesinlikle almayın uğraşmayın benim gibi.En son güncelleme de yüklü bende iki parmak ve üstünü algılamıyor.Oyunda gaza basarken direksiyon çeviremiyorsun, zorunlu olarak bi 535 kullan da ondan sonra yorum yap.

Wp10 teknik sürümü de işe yaramadı mı yoksa ona hiç geçmediniz mi?? Eğer geçmediyseniz bir deneyin bence belki işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 18 Nisan 2015; 22:09:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ordaki telin gram guncellemesi yoktur 100 dusun sonra bir konus derim :)

Fanatiklik yaptığın konuda arkadaşlar paraları ile rezil olacaklar yapma bunu

• Yüz binlerce satıldı bu tel sorunlu olsa hepsini geri ceker MS, sallama ordan kaç kez guncelleme aldı üstelik bu sorun için seninki kronik sorunluysa senin sorunun alıp sorunsuz kullananda var cok suphe duyan almadan once test eder oyle alır zaten.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.