Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 535' un üst üste microsoft tarafından özel olarak gelen güncelleme ile gitmesi lazımdı. Ama sende bu sorun varsa ayıp maldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun telefonuma yeni bir guncelleme geldi . Onceki mesajda yazmistim en az 4 parmagimi algiliyor diye . Bu defer daha da duzeltmisler 5-6 parmagimi ayni anda algiliyor ayni anda . Multitouch test kurulu surekli test ediyorum . Sorunlu cikan arkadaslara sabir diliyorum umarim iade alirsiniz . Lumia 525 ten gecmistim bende ve cok memnunum . AMA telefonu kimseye onermiyorum Bu sikayetleri duydukca .

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

hocam telefon güncellemeye geliyorum telefonunuz güncel diyor.Lumia Denim zaten.Ayrıca ben ürünü 31 Ocak da aldım güncellemeyi microsoft taa 27 aralıkta vermişti.Vallahi şuan 600-700-750 liraya güzel temiz bir android arıyorum.Varmıdır bildiğiniz?Zenfone 5 var başka ne var?

Edit:Telefonun sorunlu olduğunu kanıtladık.Servisten döndükten sonra değişim yapabileceğimizi söylediler.

Zenfone alsaydın keşke. Arkadaş birkaç aydır kullanıyor her hangi bir sıkıntısı yok. Şimdiye kadar kasma, donma problemi de yaşamamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multitouch testte dokunarak algiliyor ancak dokunup surukleyerek basili gezdirince arizaya geciyor parmagin birini gormuyor kaybediyor dogru degilmi

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    aynen bu sorun hocam birde mağazada malı görüp aldığımız için iade hakkımız yokmuş.iade ve değişim sadece servis onaylı oluyormuş.Hayırlısı ya gelsin de hakkımızı arayalım
    AMA HERYERDE BAĞIRA BAĞIRA SÖYLİYCEM BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR 30 GÜNDÜR UĞRAŞIYORUZ 2. SERVİSE GİDİŞİ UĞRAŞIRSINIZ BİZİM GİBİ
    LUMİA 535 PİŞMANLIKTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

aynen bu sorun hocam birde mağazada malı görüp aldığımız için iade hakkımız yokmuş.iade ve değişim sadece servis onaylı oluyormuş.Hayırlısı ya gelsin de hakkımızı arayalım
    AMA HERYERDE BAĞIRA BAĞIRA SÖYLİYCEM BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN ARKADAŞLAR 30 GÜNDÜR UĞRAŞIYORUZ 2. SERVİSE GİDİŞİ UĞRAŞIRSINIZ BİZİM GİBİ
    LUMİA 535 PİŞMANLIKTIR

+1
    Başkada diyecek sözümüz kalmadı....
    Bezdim ulan resmen arayıp deselerki el koyduk telefonuna tamam alın derdi bitsin razıyım diyeceğim..
    1 ay olmuş parasını verdik telefonu unuttuk almadan da idare edermişim demekki gösterdiğim dirayeti görünce kendime kızdım fuzuli para harcadığıma inandım.
    Kendimden şüphe ettirdin beni TEKNOSA helal olsun helalll...
    Arkadaşım aslında devletin kanunlarının her yere yetisemediginin kanıtı gibi.Bizim gibi kaç bin insan tüketici hakem heyetiyle onla bunla ugrasiyodur kim bilir.Ayni şeyleri avrupa yasiyormudur acaba diye kendime soruyorum, merak da ediyorum gerçi adamlar giriş seviyesi telefonla uğraşmayıp en kralını aldiklari için surunmuyolar bizler gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış sonrası destek buyuzden cok onemli. Yoksa her urunun uygununu alacagimiz yerler var ancak servis? Bildigin saglam yerden alacaksin 3-5ten kacmayacaksin. Teknosada sinifta kaldi..

benim 2. servise gönderişim bunda da 10 gün oldu.Yine önceki gibi 19. günde yollarlar 20. günde iade ediyolar ya.Ulan bi daha teknosa mı indirim mi hayatta 100 lira daha fazla verir adam gibi yerden alırım.Sende bi gelişme varmı dostum?
  • Teknosada asla indirim olmazki hep piyasa ustu satar malini. Bnmde 12.gun olmus bugun yine aradilar uzgunuzde ilgileniyozda uyutuyorlar ssniyorlar bizi
    @cicekoguz

Turuncu indirim yapiliyor bazen.Son on gün yine tamir edilmeden yollanicak eminim ben.Bari ugrastirma da değişim onayi ver.Teknosa müşteri kaybediyor haberi yok ayip

• Bana msj geldi simdi. Yatin alacagim budefa nasil bir bahsne uyduracaklar bilmiyorum ama merak icindeyim. Sonucu yazarim yarin aksama @cicekoguz

Senin 2. Gönderimin islerin hizli gidiyor nerede oturuyosun bende bekliyorum daha.Bekliyorum merakla

• Ist anadolu yakasindayim. Adamlara cok baski yaptigimdan hizlaniyor ama hizlanmasi dogru sonuc vermesi demek degil yine arizali olarak gondereceklerine eminim @cicekoguz

Ha yakinmissin hadi inşallah çözülür problemin

• Aynen yollamışlar telefonu yine. Arızası yokmuş teknosada biz bişey yapamayız dıyor lanet olsun böyle fırmayada ınsanlarada bızı rezıl ettıler
    @cicekoguz

İkinci gidişi zaten direk tüketici hakem heyetine basvur
    Edit: büyük ihtimal banada ayni şekilde geclicek bende sikayetvara tekrar yazıp tüketici hakem heyetine gidecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 13 Mart 2015; 11:12:24 >
    naptın hocam hiç bilgilendirmiyorsun benim bugun 2. servise gidişinin 18. günü yine son güne bıraktılar 19. gün yollarlar hemen tüketici hakem heyetine gideceğim
    LUMİA 535 PİŞMANLIKTIR!!!!!!
  • Napim dostum biraz duzelmis gordugum kadar bende lanet olsun dedim kullaniyorum. Is amacli diye kendimi avutuyorum @cicekoguz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.