Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Sende de mi multitouch falan sorunsuz çalışıyor sanırım sorun benim cihazda dediğim gibi on dört gün oldu inşallah tamir edilir de öyle gelir kullanırım

Hiç bir sıkıntısı yok ekranın dokunmatiğinin çalışıyor makina iyi değil fazla ama dokunmatik sıkıntısız.
  • Matakakula kullanıcısına yanıt
    Sansima tukureyim o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sende de mi multitouch falan sorunsuz çalışıyor sanırım sorun benim cihazda dediğim gibi on dört gün oldu inşallah tamir edilir de öyle gelir kullanırım

benım 6 gun oldu. aradım teknosadakılerı adam ağzından kaçırdı resmen 20 gun surelerı var dolmadan gelmez gıbı dedı sonra geveledı lafı hanı sonuna kadar pes etmeyız gıbıye getırdı.
    bekliyorum ıns yaparlarsa adam akıllı yapsınlar olmadı degıstırsınler cok güzel telefon yazık böyle sorunlarının olması. e bizde şanssızız kardeşim kısmet..
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bak benim vereli 15. Günü bugün umarım 20 günde gonderemezlerde direk iade yaparlar paramı.Teknosadan kesinlikle birşey satın almayın lumiadan sogudum Çevremdekilerin hepsi bak ben sana alma demiştim dedi rezil oldum.

• Aynen kardesim bizde biktik ama 20gunu isgunu olarak baz aliyorlar buda 1aya tekabul eder. Bakalim bekliycez gorecegiz @cicekoguz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Haftasonlari sayilmiyormu? Ohoo daha on gün bekliycezmi o zaman?

• Benim telefon bugun geldi gittim magazadan aldim. Bagir cagir hizlandirdim. Not kismina hicbir sorun olmadigi yazilmis. Hemen orda kurdum multitouch testi gosterdim. Bide resim cektim onuda gosterdim tekrar yolladim. Ona gore not dusurttum sorunlu oldugu gozlendi diye. Acilen iadesini yoksa hakem heyetine gidecegimide bildirdim 9 gun daha beklemeye koyuldum. Bu ne rezilliktir adamlar bu telefonun kronik sorununu microsoft aciklamasina ragmen gormezden geliyor. Sende bi gelisme varmi oguz @cicekoguz

• benim bugün 18. iş günü en geç cuma günü gelir 20. iş günü gelmezse 21. iş günü iadesini veya değişimi yaparız dediler zaten.Ben göndermeden önce not düşürtmüştüm zaten şu sıkıntısdı var kanıtladık falan.

Edit: Ayrıca kardeşim bu güncelleme inşallah sorunu çözmüştür ben telefonu sevmiştim hayırlısı bi gelsinde servisten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 25 Şubat 2015; 16:45:43 >
  • Hadi hayirlisi.. teknosa bizi bu adamlarla muhattap etmese iyiya iste tovbe bidaha teknosaya dedim..undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn -- 25 Şubat 2015; 20:28:29 >
  • Telefonunuz güncellemeyi görmezse Lumia Software Recovery Tool ile güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Telefonunuz güncellemeyi görmezse Lumia Software Recovery Tool ile güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer bahsi geçen güncelleme dokunmatik düzeltme güncellemesi ise henüz ülkemizde aktif değilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Telefonunuz güncellemeyi görmezse Lumia Software Recovery Tool ile güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Eğer bahsi geçen güncelleme dokunmatik düzeltme güncellemesi ise henüz ülkemizde aktif değilmiş.

Ama LSRT ile yüklenebiliyor. OTA'dan değil
  • quote:

quote:

quote:

Lumia software recovery tool ile de aktif değil diye biliyordum öğrenmiş oldum çok sağolun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lumia software recovery tool ile de aktif değil diye biliyordum öğrenmiş oldum çok sağolun.

Çoğu kişi var diyor, ona göre konuştum. Zaten sunucuları birbirine bağlı değil.http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/New-Firmware-for-Lumia-535-says-Windows-Phone-Recovery-Tool-but/td-p/3055909

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çoğu kişi var diyor, ona göre konuştum. Zaten sunucuları birbirine bağlı değil.http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/New-Firmware-for-Lumia-535-says-Windows-Phone-Recovery-Tool-but/td-p/3055909

Sorun çözülsün yeter hocam zira 535 kullanıcıları çok mağdur oldular.

• Bugun 19. Gun insallah yarin da gelmez de parami iade alirim
    Edit. Simdi mesaj geldi telefon gelmis bakalim almaya gidicem bi saate kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 26 Şubat 2015; 14:28:55 >
  • quote:

Bugun 19. Gun insallah yarin da gelmez de parami iade alirim
    Edit. Simdi mesaj geldi telefon gelmis bakalim almaya gidicem bi saate kadar

Sonuç ne oldu hocam ?

• Telefon onarildi diye yollanmis kontrol ettiğimde sorun devam ediyordu bidaha servise yollayalim dediler bidaha gitti bi 20 gun daha bekliycem heryere şikayet edicem önce nerelere basvurmaliyim? Şikayet var a yazdim

Edit. Lumia 535 pismanliktir ve kesinlikle teknosadan elektronik cihaz almayin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 27 Şubat 2015; 9:54:59 >
  • quote:

Telefon onarildi diye yollanmis kontrol ettiğimde sorun devam ediyordu bidaha servise yollayalim dediler bidaha gitti bi 20 gun daha bekliycem heryere şikayet edicem önce nerelere basvurmaliyim? Şikayet var a yazdim

Edit. Lumia 535 pismanliktir ve kesinlikle teknosadan elektronik cihaz almayin!

Belli bir gönderimden sonra para iadesi alınıyor bunun için tüketici hakem heyetine başvurmanız gerek gidip ön bilgi alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.