Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sallama ordan sen ,maden tum forumları okuyorsun gelen guncelleme ile duzelen cihazlarıda okumussundur yoksa burda milleti yanlıs yonlendiriyorsun bilerek.MS enayimi donanım sorunu olan cihazı hala reklam yaparak uretiyor az dusunursen neyin dogru oldugunu goruceksin.Zaten baska bir arkadasda soylemis sorun yok diye bu kimin dogru dediginin ispatı gerisi boş bir inada girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 11 Şubat 2015; 13:15:29 >
  • Ussteki cizilen arkafas sanirim bir yerlerden para aliyor. Arkadas kullaniyorum iste. Kendi kullandigim cihaz hakkinda size yalan mi soyleyecegim. Sorun var diyen yabanci siteler kadar sorunsuz oldugunu souleyenlerde var ona bakarsak. uretim hatasi bir telefona denk gelmediginiz surece cihazda bir sorun yok iste. Ne kadar uzatildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Gözlerim GOTHAM CITY'yi aradı

Aynen hocam bende onun mesajlarını arıyorum ne yazcak diye

• cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Bence ikinci el 735 tavsiye ederim. Kullanıyorum gayet güzel. 535 alacaktım ikinci ek bu fiyata bulunca aldım. Yada nexus 5 ikinci el tavsiye ederim. Zenfonlar için sorunlu diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Sorun tamamen yazilimsal. Cihaz parmaklarimin hepsini gayet iyi algiliyor ve hassas.Cihaza guncellemeyi yukleyip kontrol ederler, eger sorun donanimsalsa tamir ederler gibi geliyor bana.

Bende l535 almak istiyorum arastirmadayimekran sorununu. Almak risk olacak sanirim 600tl verip ya kismette denmez bedava degil sonucta. Arkadss guncellemeleri yaptim duzelmedi diyor bu
    @cicekoguz nasil oluyor?

• Alırken acar bakarsın sorun varsa bırakırsın bu kadar basit ayrıca her cihaz sorunlu olsa piyasaya surulmez uretim hatası var diye.
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ben telefonu ilk aldığımda bi güncelleme yaptım ama ekran ile mi ilgili bilmiyorum.Sonra iki gün kullandım cihazi sıfırladım ve telefon güncellemelerine baktığımda telefonunuz güncel diyordu.Ama arkadaş da hiçbir sorun yok diyince bende bi umutlandım umarım düzeltirler de kullanırım.

• Sorun olmaması beni de umutlandırdı.Multitouch testinde hiçbir sorun yok değilmi o programı kurup denedinizmi sanırım bana kusurlu mal satıldı.

• cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Multitouch testini yaptim. 5 parmagin 5 inide algiliyir. Fakat bazen 4 parmaktan sonra 5. parmagi algilamayabiliyor. Ama dedigim gibi ayni anda en az 4 parmagimi sorunsuzca mutlaka algiliyor.

• Bende az önce aldım telefonu çok ufak takılıyor. Ama çok hoşuma gıttı wp bıde sumultı touch testı yapacağım sonucu yazarım @JUSTTMAX @cicekoguz

• çok sorunu olan varsa ekran hassasiyetini artırsın denmiş.
  • @fsh77 @JUSTTMAX @cicekoguz

Multitouch kurdum ancak zaman zaman hata var resmi siteye göre güncel telefonum

• Gunluk kullanımımda sorun yoksa devam ediceksin, daha oncede yazdım uzerinde calısıtıklarına dair twit atmıslar.Olmadı ekran hassasiyetini degistirin.
  • Galaxy S3 e de ayni testi uyguladim. 10. Parmağı algilamadi.Ben dokunmatik hassasiyetini falan ayarlamadim? O kadar bütün ayarları gezdim ama öyle birşey goremedim.Ayrıca benim telefon double tab ile uyandırmayı da sağlıklı yapmıyordu bazen iki kere dokundugumda açılıyor bazen acilmiyordu.Sizdede varmıdır bu olay bu double tab ile ekran sorunsuz her dokunuşta algiliyormu? Telefon hala serviste.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Galaxy S3 e de ayni testi uyguladim. 10. Parmağı algilamadi.Ben dokunmatik hassasiyetini falan ayarlamadim? O kadar bütün ayarları gezdim ama öyle birşey goremedim.Ayrıca benim telefon double tab ile uyandırmayı da sağlıklı yapmıyordu bazen iki kere dokundugumda açılıyor bazen acilmiyordu.Sizdede varmıdır bu olay bu double tab ile ekran sorunsuz her dokunuşta algiliyormu? Telefon hala serviste.

oğuz bende aldım perşembe bugünde iade için gittim ekran arızası güncel yazılıma rağmen. varmı sende bi gelişme?
    Yok dostum bu hafta içi servisten döner diye tahmin ediyorum.Vereli on gün oldu, 12-15 gün demişlerdi bana.Gelsin servis onardik demisse açıcam mağazada kontrol edicem. sıkıntısı onardık demelerine rağmen devam ediyorsa yine yollayalim servise diyecekler ondan korkuyorum.Her yere şikayet edicez öyle olursa.İnşallah ugrastirmazlar beni de direk değiştirelim derler.Benim anlamadığım JUSTMAXX adli arkdasda hic sorun yokmuş.Ben o kadar anlattım keşke sende bulasmasaydin simdi uğraş dur.Sogudum telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Yok dostum bu hafta içi servisten döner diye tahmin ediyorum.Vereli on gün oldu, 12-15 gün demişlerdi bana.Gelsin servis onardik demisse açıcam mağazada kontrol edicem. sıkıntısı onardık demelerine rağmen devam ediyorsa yine yollayalim servise diyecekler ondan korkuyorum.Her yere şikayet edicez öyle olursa.İnşallah ugrastirmazlar beni de direk değiştirelim derler.Benim anlamadığım JUSTMAXX adli arkdasda hic sorun yokmuş.Ben o kadar anlattım keşke sende bulasmasaydin simdi uğraş dur.Sogudum telefondan.

Oguz varmi gelisme?

14 gün oldu bugün 12-15 gün diyorlardı ama hala gelmedi yarin da geleceğini sanmiyorum 19. Günün sonunda yollarlar kesin 20 gün yasal sureleri var.
    Ayrıca telefonuma ne yapıyorlar orada hicbir haberim yok arıyorum detaylı bilgi bulunmamaktadır diyor telefon onarımı devam etmekteymiş peh peh

Edit sen ne yaptın telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 20 Şubat 2015; 16:15:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kullanmaktayım bir sorun yok çok geçmiş olsun size.
  • Matakakula kullanıcısına yanıt
    Sende de mi multitouch falan sorunsuz çalışıyor sanırım sorun benim cihazda dediğim gibi on dört gün oldu inşallah tamir edilir de öyle gelir kullanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.