Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik sorunu! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Ordaki telin gram guncellemesi yoktur 100 dusun sonra bir konus derim :)

Fanatiklik yaptığın konuda arkadaşlar paraları ile rezil olacaklar yapma bunu

Fsh77 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı hareketi yapıyor. Kim kendisinin kullanmayacağı bir malı başkasına över ki? Bu bölümde çoğumuz lumia kullanıyoruz , biz wp düşmanı değiliz ki sadece insanlar bilinçlensin diye yorum yapıyoruz. Zaten arkadaş bu hareketlerinden sonra eminim forumda çoğu kişinin gözünden düşmüştür.

Bir ara bu eleman , elma şöyle elma böyle diye konular açıyordu. O zamanlar Gülüp geçiyorduk kendisine ama gidipte sorunlu bir malı hiçbir sorunu yok diye reklamını yapmasına kimse hoş karşılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 19 Nisan 2015; 13:26:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    Sana cevap bile verilmez takıl kendi çapında.

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Lumia 535 için yayınlandı mi? Bayadir derslerden dolayı bakamiyorum buraya kusura bakmayın

• benim capımı bilsen icine dusersin :) afacan seni ,soyleyecegin varsa dersin düzgünce öyle içi boş sallama. insanlara.
  • Belirtilen sorun anakart üzerinde eksik parça olmasından dolayı kaynaklanmaktasır. Servise gönderdiğinizde eksik parçalar takılır. O değilde bu adamlarda mühendis yokmu böyle bariz hatalı bir cihazı nasıl piyasaya sürebiliyorlar. Birde usb soketinin bağlı bulundu kart üzerinde de eksik parça vardır bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    İçi bos salliyorum ya ben, afacanmis laflara bak

• CcRoX kullanıcısına yanıt
    Servise iki kere yolladim yapilan birşey yok 23 haziranda mahkemem açıklanacak inşallah tüketici haklarına basvurdum windows phone için bu kadar macera ve sıkıntı yeterlidir benim için.mobil cihazlara karşı hic ilgim kalmadı artik alican bi HTC 816 veya g2 kullanicam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Servise iki kere yolladim yapilan birşey yok 23 haziranda mahkemem açıklanacak inşallah tüketici haklarına basvurdum windows phone için bu kadar macera ve sıkıntı yeterlidir benim için.mobil cihazlara karşı hic ilgim kalmadı artik alican bi HTC 816 veya g2 kullanicam inşallah.

Teknoloji geliştikçe dertleri de masrafları da büyüyor.Eskiden dokunmatik mi vardı ekran camı diye telefon fiyatı istiyorlar.10 liraya aldığım kapak tuş takımı ile zamanında 3310umu jilet gibi yaptığımı bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 21 Nisan 2015; 23:02:40 >
  • Tukettikce daha fazlasını istiyoruz hocam.Paramizla rezil oluyoruz ikinci el değil sıfır tertemiz telefondan çektiğimiz şeye bakiniz.O yüzden diyorum a dostlar o balik77 kardeşim ben yandım zorunlu olarak 2 aydır kullanıyorum ALMAYİN ALDİRTMAYİN yahu.

• quote:

Tukettikce daha fazlasını istiyoruz hocam.Paramizla rezil oluyoruz ikinci el değil sıfır tertemiz telefondan çektiğimiz şeye bakiniz.O yüzden diyorum a dostlar o balik77 kardeşim ben yandım zorunlu olarak 2 aydır kullanıyorum ALMAYİN ALDİRTMAYİN yahu.

Nokia kalitesine güvenip aldığım lumialardan memnun kaldım(1320 ve 530). Ama Microsoft bu cihazda nasıl böyle bir bariz hata yaptı anlamıyorum.Yeni 640 ve 640xl modellerinde de bu dokunmatik problemi çıkarsa iyice mimlenir.Bazen şu dokunmatikleri satıp küçük tuşlu bir telefon alayım diyorum.Ne şarj derdi ne internet.Bir arkadaş ortamında bile muhabbet sıfırlanıyor artık nasılsın faslı bitince herkes telefonda tık tık uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 21 Nisan 2015; 23:20:02 >
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    evet hocam 2 model dışında hepsi için yayınlandı
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    ben windows insideri yükledim fakat yapamadım ya peki beğenmezsek geri dönebiliyormuyuz 8.1 e?
  • güncellemeyle ile sorunu düzelen varsa ne güzel..telefon 3.parmakta bile kafayı yiyor bendeBazen mesaj yazarken kendi kendine tıklamaya başlıyor,klavyede abuk subuk şeyler yazıyor ekran aç kapa yapınca düzeliyor ama o sırada birçok şeye de tıklıyor..geçen şarja taktığımda internette 10küsür sayfa açmış,anasayfama kutular eklemiş vs o derece problemi var..Telefon güzel özellikle ön kamerasını beğeniyorum donanımda ama dokunmatiği beş para etmez..bundan hemen önce servisle hakem heyetiyle çok uğraşmıştım,bezginlik olmasa göndereceğim ama hadi bakalım bide w10 u deneyelim öyle
  • Aynen hocam bende de.Telefon cebimde durduğu yerden kilidi kalkıyor, şifresi olmasa arama bile yapar.Bunun yüzünden çift click ile uyandırma özelliğini açmıyorum.Gerçi açsan bile 5 kere vuruyoruz uyandırmak için.Genel incelememi yazıp eksilerini artılarını yazacağım forumda yine inşallah.Çünkü hala gidip satın alan arkadaşlar varmış duyuyoruz sağdan soldan.
  • quote:

Aynen hocam bende de.Telefon cebimde durduğu yerden kilidi kalkıyor, şifresi olmasa arama bile yapar.Bunun yüzünden çift click ile uyandırma özelliğini açmıyorum.Gerçi açsan bile 5 kere vuruyoruz uyandırmak için.Genel incelememi yazıp eksilerini artılarını yazacağım forumda yine inşallah.Çünkü hala gidip satın alan arkadaşlar varmış duyuyoruz sağdan soldan.

Allah sabır versin hocam,benim şarj soketi bozuldu şarj olmamaya başladı ,dün mecbur verdim garantiye.cihaz gelice gelişmeleri yazarım dokunmatik düzelirse gönderin derim

• Telefonu alalı 2 ay gibi oldu.Ve ben de dokunmatiğinden memnun deiğilim.Bazen ızdırap oluyo ya yazı yazmak
    Bu dokunmatik benim de 2 parmaktan fazlasını algılamıyo.3 falan oldu mu sapıtıyo gene.Bu arada bu dokunmatiğin nemden kaynaklandığını düşünüyorum.Ne kadar doğrudur bilemem ama bu eldiven okuma denen aşırı saçma özellikten kaynaklanıyor olabilir.Çünkü hangi telefon nemli parmakları okumuyor?Belki eldiven okuma özelliğini kapayabilsek düzelir gibi.Yav bi de telefonu çift dokunuş ile aç özelliği varken cebime koyamıyorum ya.Kendi kendine pantolonu okuyup telefonu açıyor bi yerlere giriyor.
  • alduinn kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105728992
    Buradan deneyimlerimi görebilirsiniz.Sorunlu bu illet sorunlu!

• Vallahi öyle ya.Şu eldiven okuma şeyini kapasak o da yeter bari kıyafetleri okumasın.
  • quote:

Ben de wp kullanıyorum ama sen çok aşırı fanatiklik yapıyorsun. Gerçek yaşını çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

quote:

Ben de wp kullanıyorum ama sen çok aşırı fanatiklik yapıyorsun. Gerçek yaşını çok merak ediyorum.

aynen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.