Şimdi Ara

Microsoft programları kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 3 tane sorun algıladım, belki daha fazladır ama bilmiyorum.
    Üçünün de birbiriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
    Sorunlar:
    1. Sağ alttaki saate çift tıklıyorum, takvimi açmak için açılıyor otomatikman kapanıyor.
    2. Sağ alttaki simgeler arasında ses ayarı gözükmüyor.(denetim masasından açtığımda geliyor ama pc tekrar açtığımda yine yok)
    3. Sağ tuş> özellikler> masaüstü diyorum arkaplana resim koymak için. Ama o da açıldığı gibi kapanıyor.
    İşletim sistemim "windows xp"

Bir de google'da benzer sorunları araştırdım. Regedit'te "NoDispCPL" araması yapmayı önermişler ama regedit'de o kayıt da bulunmuyor.
    Benim şuanki potansiyel çözüm yöntemlerim:
    1. Bilgisayarı geçmiş bir zamana alma,
    2. Combofix çalıştırma.

Sorunu bu genel yöntemler haricinde bi yolla çözebilir miyim? Lütfen yardım, şimdiden teşekkürler

• regedit kayıt defterinde sorun vardır diyecektim ama zaten google sorgusunda bulmuşsunuz.
    combofix gibi çoğu zaman hayat kurtaran programlar regedit üzerinde malesef pasif kalıyor. ya yanlış kayıtları siliyor yada hatalı düzenlemeler yapıyor.
    sistem geri yükleme de aynı şekilde tam anlamıyla regediti geri yükleyemiyor.
    detaylı araştırma yaparak eksik olan regedit kayıtlarını açarak sorunu belki düzelte bilirsiniz ama ben çoğu regedit sorununu format atarak gideriyorum. hatta sadece regeditden kaynaklanan sorunlar için format atıyorum desem yeridir.
  • Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Bi combofix deneyeyim o zaman. Bir de konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemesinler lütfen baya can sıkıcı bir durum benim için. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.