Şimdi Ara

Microsoft Sidewinder X6 Oyuncu Klavyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

1. Microsoft Sidewinder X6 oyuncu klavyesini satıyorum. İngilizce Q tuş dizilimine ve tuş ışıklandırmasına sahip olan klavye 25.05.2010 Hepsiburada faturalıdır. Kutusu ve kutu içeriği bulunmamakta; yazılımı Microsoft web sitesinden indirilebilir. Kozmetik olarak sıfıra yakın konumda; 10 üzerinden 9 alır diyebilirim.

Sıfırı 140 TL'ye satılan bu klavye için istediğim fiyat: 60 TL

Klavyenin temsili resmi:

Microsoft Sidewinder X6 Oyuncu Klavyesi

Ürünleri Eskişehir içi elden teslim edebilirim. Şehirdışına önce ödeme sonra gönderim olacak şekilde, alıcı ödemeli olarak Yurtiçi Kargo ile gönderebilirim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 11 Mart 2012; 21:05:19 >

• ürünün fotolarını eklermisiniz
  • Bu Ürün için Fiyat Süper .Hayırlı İşler.
  • klavye çok güzel bide kablsuz yapsalardı ne olurdu hemen alırdım :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKO_MATRIX

fiyatta revize gerekli bana kalırsa .

http://forum.donanimhaber.com/m_56125093/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_56149492/tm.htm

Merhaba,

Faturalı-garantili ürün satıyorum. Dileyen daha az ödeyerek diğer arkadaşların sattığı garantisiz ürünleri satın alabilir.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: siyau

quote:

Orijinalden alıntı: SAYKO_MATRIX

fiyatta revize gerekli bana kalırsa .

http://forum.donanimhaber.com/m_56125093/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_56149492/tm.htm

Merhaba,

Faturalı-garantili ürün satıyorum. Dileyen daha az ödeyerek diğer arkadaşların sattığı garantisiz ürünleri satın alabilir.

Saygılar

qwertydevil34 ün sattığı ürününde garantisi var ve 70tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Urunun fatura tarihine baktiniz mi? 1 hafta sonra garantisi bitecek bir urun pratikte garantisizdir.

Saygilar
  • Merhaba,

Takası sadece şu pad için düşünebilirim:

Razer Goliathus Extended Speed Edition Mouse Pad (Ekstra Büyük)

Saygılar
  • Elimde X7 G800MU Gaming klavyesi var onunla üstüne para şeklinde takas düşünür müsün?
  • pm
  • satış baltalamak değil ama klavye hakkında biraz bilgi verim
    klavye yazın bimeks den indirim vardı sanırım 69 tl mi bişeydi ürünü aldım geldi teslim aldım
    klavye görünüm olarak çok güzel ama iş kulllanmaya gelince klavye her tuşa basınca num lock tık tık ses yapıyor
    ışık sensörü var orası güzel yapmışlar ancak tuş takımının sabit olmaması klavyeyi bence mahvediyor
    parasını hak eden bir ürün değil a4tech bile bundan iyi diyebilirim önemli olan görünüm değil işlev dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: abizer

satış baltalamak değil ama klavye hakkında biraz bilgi verim
    klavye yazın bimeks den indirim vardı sanırım 69 tl mi bişeydi ürünü aldım geldi teslim aldım
    klavye görünüm olarak çok güzel ama iş kulllanmaya gelince klavye her tuşa basınca num lock tık tık ses yapıyor
    ışık sensörü var orası güzel yapmışlar ancak tuş takımının sabit olmaması klavyeyi bence mahvediyor
    parasını hak eden bir ürün değil a4tech bile bundan iyi diyebilirim önemli olan görünüm değil işlev dir

Klavyeyi iki yildan fazla suredir kullaniyorum
    herhangi biryerinden zerre ses gelmiyor
    oldukca kullanisli, tuslar hassas ve saglam
    tus takiminin sabit olmamasi bence bu klavyenin en guzel ozelliklerinden biri, kullanmasini bilenler icin
    dilerseniz numerrik tuslari sol tarafa alip her bir tusu macro olarak kullanabilir, dilerseniz tamames iptal edip yerden tasarruf edebilirsiniz.
    isik ve ses tuslari analog olduklari icin cok kullanislilar
    macro atama konusunda asmis bir klavyedir

kisacasi yukarida yazilan yorumlarin tamami asilsiz ve komik.. tanidigim bir arkadasimin yorumu olsa "yuh" derdim

muhtesem bir oyun klavyesidir, fiyatini ziyadesiyle hak eder

• Merhaba,

Razer Blackwidow Ultimate klavye aldığım için bu klavye satışa çıktı. Yoksa daha uzun süre kullanmaya devam ederdim. Numerik tuş takımının modüler olması, özellikle masasında yer darlığı çekenler için avantaj; zira ben de bu şekilde kullanıyordum.

Herkesin görüşüne saygım var tabii ki; internet üzerinde de klavye ile ilgili birçok inceleme mevcut. Dileyen bu incelemelere göz atabilir.

Saygılar
  • sunbeam ccf ile takas olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyau

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Urunun fatura tarihine baktiniz mi? 1 hafta sonra garantisi bitecek bir urun pratikte garantisizdir.

Saygilar

Özür dileyerek yazmak istiyorum ben konuya bi esnaf gözüyle bakarak şunu söylemek istiyorum.
    Arkadaş klavyeyi satarken fiyat belirtmiş özelliklerini yazmiş..Ben klavye almak için foruma baktim.Klavye ihtiyaci olan herkes bi gözden gecirmiştir bu başlığı yanliz beni üzen ve ilgimi çeken arkadaşın sattığı ürünü başka ürünle kıyaslayıp düşüncelerinide buraya yazan arkadaşlardır.Herkesin malı kendine göre değerlidir ve ona göre fiyat biçer ha aliciya uygun gelir veya gelmez oda aliciya kalmiştir.

Bu msjı yazma nedenim aynisi benimde başıma geldi bence hiç gerek yok böyle yorumlara bence yine söylemek istiyorum HERKESİN MALININ KENDİNE GÖRE DEĞERİ VARDIR.

SAYGILARIMLA.

• Sıfır Kutulu Adınıza Faturalı Goliathus Fragged Speed LARGE Mouse Pad teklif edebilirim klavyenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIN

Sıfır Kutulu Adınıza Faturalı Goliathus Fragged Speed LARGE Mouse Pad teklif edebilirim klavyenize

X Large olan modeli elinizde varsa, aradaki farkı öderim ve takaslayabiliriz klavyeyi.

Saygılar
  • http://www.gameekstra.com/Razer-Goliathus-Fragged-Control-Edition-Mouse-Pad-Large,PR-1084.html

linkteki ürünün satışını yapmaktayım.. x large henüz stoklarıma gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.