Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar burda muazzam bir cihaz yapmış beyler bu bir gerçek bunu beğenmeme yada kabul etmeme gibi birşey yok bunu kabullenmek zorundasınız saçma sapan eleştirilerinizle komikleşmeyin lütfen... Şu fanlık olayından bir sıyrılın artık hakkını verin

• quote:

Orijinalden alıntı: kskcole

adamlar burda muazzam bir cihaz yapmış beyler bu bir gerçek bunu beğenmeme yada kabul etmeme gibi birşey yok bunu kabullenmek zorundasınız saçma sapan eleştirilerinizle komikleşmeyin lütfen... Şu fanlık olayından bir sıyrılın artık hakkını verin

hiçbirşey için zorundalık sözkonusu olmamalı, nezaman ki zorundalık sözkonusu oluyor işte ozaman fanlık başlamış demektir piyasadaki satış rakamları nekadar iyi olduklarını gösterecek
  • Microsoft güzel şeyler yapmaya başladı.Daha özgün düşünceleri ve fikirleri hayata geçiriyor.Tebrikler Microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Orijinalden alıntı: kskcole

adamlar burda muazzam bir cihaz yapmış beyler bu bir gerçek bunu beğenmeme yada kabul etmeme gibi birşey yok bunu kabullenmek zorundasınız saçma sapan eleştirilerinizle komikleşmeyin lütfen... Şu fanlık olayından bir sıyrılın artık hakkını verin

hiçbirşey için zorundalık sözkonusu olmamalı, nezaman ki zorundalık sözkonusu oluyor işte ozaman fanlık başlamış demektir piyasadaki satış rakamları nekadar iyi olduklarını gösterecek

Satış rakamları birşey ifade etmez mesela justin bieber-cod-halo vb. örnekleri çoğaltabilirim .

• Bildiğin i5 koymuşlar. Beğendiğim tek tablet. Harika..

• Her eve her işyerine bir bilgisayar. bir windows işletim sistemi 300 400 tl var sayarsak bu imkansız.

• Piyasadaki dengeleri değiştirebilecek bir ürün olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Microsofttan bir şey alacağıma gider çakma ipad alırım daha iyi

ve bu mesajı windows işletim sistemli bilgisayarından yazıyorsun

Vurmayın daha öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoss

nedir bu microsoftun tanıtım sıkıntısı arkadaş :D her yeni tanıtımca mutlaka bişiler ters gidiyo win 98 de mavi ekran var şimdide tablet dondu :D:D:D

Aynen alıştık artık bunlara :)) Artık Steve Jobs tanıtımlarına daha da çok benzetiyorlar kopyacılar :) Burdan benzerlik videosunu ve sizce olup olmadığına bakın bakalım. Bence bu kadar tesadüf olmaz gibi, bunların yanında hatalarıda izlerken eğlenceli :)
    http://www.teknobeyin.com/microsoft-steve-jobsi-taklit-mi-ediyor.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Tableti sanki yeniden keşfetmişler gibi anlatıyorlar.

tableti zaten onlar buldu http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Tablet_PC

Tanıtım konusunda sıkıntılar var gerçekten bi bölümde adamın tableti değiştirmesi, ve kalem kullanımında ilk kullanımda ekranın kayması falan. tanıtım çok güzel değildi ama ürün yinede beni etklemeyi başardı.
    üstelik microsoftun masaüstü , laptop ve bu tablet pclerde aynı yazılımı kullanacak olması, aynı işlevleri gerçekleştirebilecek olmamız geliştiriciler için harika bir yol bence. Donanımları açıp kaparkenki seslerin bile özel düşünülmesi çok hoşuma gitti.
    Bugün tableti kullanan bi çok insan olduğu gibi gereksiz görenlerde var eminim. bu tablet gereksizliği ortadan kaldırıyor bilgisayar ortamında yapabileceğimiz herşeyi bize sunacağını söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

quote:

Orijinalden alıntı: hckr Microsofttan bir şey alacağıma gider çakma ipad alırım daha iyi
    ve bu mesajı windows işletim sistemli bilgisayarından yazıyorsun

ohaaa ben böyle kapak görmedim

• mukemmel bir cihaz bu ozellikleriyle diger tabletlere nal toplatir ben sahsen cok begendim benim gibi tabletlere soguk olan birisini bile etkilemeyi basardilar bu alet tablet piyasasinda hem isletim sistemiyle hem ozellikleriyle cigir acti

• Siz o yoldan yeni giderken, Steve Jobs 10 defa gelip gitmistir...

Loser Microsoft...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok abartılı konuşuyolar i5 olayına gelirsek süper ötesi aa diğer şeyleri cok abartmışlar
  • şimdi neler olacak onlara bakalım:

1) ipad ler kan kaybeder ama android tabletler tamamen ölür

2) iş yaşamında , günlük kullanımlardaki tüm windows programlarının ( mac ler hiçbir exe li programı doğal olarak çalıştırmazlar (sanal sürücülerle çalıştırırlar ki; işkencedir)) win8 tablette de çalıştığını gören kullanıcılar tablet alırken buna dikkat edecekler.

3) dll leri, directx i çalıştıramayan oyun severler bunları win8 tabletin yaptığını görünce mobil deneyim çağı yön değiştirecek, işin içine kinect te girince ortam şenlenecek, konsollar ağır yara alacak.

4) yazılım konusunda %90 oranında piyasa üstünlüğü olan windows bunu çok iyi kullanacak ve win8 phone ile eko sistemi tamamlayacak.

ve sonunda windows herkesi tokatlayacak:

işin özeti:

win8 pc ARTI win8 tablet ARTI win8 phone = EVRENSEL UYUMLULUK

Bunun karşısında hangi rakip durabilir ki?

• apple ile boy ölçüşürmü göreceğiz.
    fakat microsoft'un bu piyasada yerini alması ürün gamı ve fiyat ekonomisi için çok önemliydi.
  • Adamın elindeki tablet donuyor ve gidip yeni tablet almak zorunda kalıyordu.O kısımı bulunca koyarım.Tam bir Epic Fail.

Exeler , Oyunlar android'de iOS'ta çalışmıyor değil
    Android'de Onlive kullanarak bir çok oyunu oynayabilirsiniz.Hemde bunu oyunları cihazınıza yüklemeden yapabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onlive.client&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 22 Haziran 2012; 15:04:51 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 22 Haziran 2012; 15:24:30 >
  • Zune'dan bahseden yok! :D

• cihaz 13:38 'in dakikada nasıl bir şey olduğunu belki etti,ki ilerleyen dakikalarda yedek tablet imdada yetişti, yani benim için varsa yoksa Android tablet,şu an galaxy note tablet için söylemek gerekirse her halukarda microsoft'un cihazını ezer geçer...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.