Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 dolarında altında bir fiyat olacağı söylentisi var eğer gerçek olursa 1 tane edinmek istiyourum gayet hoş gerçekten aşık olunacak bir tablet büyüleyici ...

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitfettahoglu

cihaz 13:38 in dakikada nasıl bir şey olduğunu belki etti,ki ilerleyen dakikalarda yedek tablet imdada yetişti, yani benim için varsa yoksa Android tablet,şu an galaxy note tablet için söylemek gerekirse her halukarda microsoftun cihazını ezer geçer...

Nereden biliyorsun 5 dakika önce cihazı binin düşürüp bozmadığını?
    5 tane cihaz gösterildi, daha bitmemiş bir işletim sistemiyle birinin hata vermesi gayet doğal.
    Ayrıca bilmem farkındamısınız ama bugün W8 denemsi yaşayan bir çok kişi zamanında W7'yi deneyenler gibi bir çok sorunla karşılaştı.
    Pro modelinden alacağım ve senin android tabletini benim tabletimle rootlayabilceğim :)

• iPad'in tek rakibi, şu anda, Surface olabilir. Android tabletlerin hiçbir artısı yok. Hatta, ben Surface'in iPad'den bile daha geniş kullanım alanı olduğuna inanıyorum. Gerçekten, güzel bir ürün.

Microsoft, yazılım-donanım bütünlüğünün etki yarattığına, daha şimdi, inanabilmiş. Steve Jobs, 85'ten beri aynı şeyleri söylüyordu. Ama Gates, "Biz yazılım şirketiyiz. Yazılım yaparız." diyordu, herzaman. İlk iPod'la, daha etkili bir şekilde, başlayan yazılım-donanım bütünlüğü, keşke bütün şirketler iiçin ve daha önceden gerçekleşseydi.

Yazılım-donanım bütünlüğü adına ilk Microsoft macerası Zune, hüsran ve çuvallamaydı. Surface, herşeyi değiştirebilir. Bu süreçte Microsoft'un Windows Marketi daha cazip hale getirmesi gerekiyor. Hâlâ, bu konuda App Store/iTunes Store karşısında durabilecek, ona rakip olabilecek herhangi bir online mağaza çözümü bulunmuyor. Bence bu konu, Microsoft, Windows ya da Surafce'in geleceği açısından gayet önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 22 Haziran 2012; 18:25:39 >

• Yok yok bu aletten daha güzel daha üstün bi alet yok...

• bir apple kullanıcısı olarak rahatça söyleyebilirimki bu tablet ipad i tarihe gömer

bu arada bazıları android tablet falan demiş

onlara cevabım fanboyluktan kurtulun siz mallara sahip olun mallar size değil
  • Harika bir cihaz yapmışlar. Yalnız bir ara touch cover ve type cover dedi. Klavyesinin iki çeşidi mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Harika bir cihaz yapmışlar. Yalnız bir ara touch cover ve type cover dedi. Klavyesinin iki çeşidi mi var?

Aynen, tanıtımında bile ha veren 4/4 bir tablet...
  • bu ürün baya bir satar tableti net booka cevirmişler resmen pil tüketime de cözüm buldularsa bu ürün baya bir ortamı silkeler diger oem üretiçileri bu modeli gecmesi baya bir zaman alır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Harika bir cihaz yapmışlar. Yalnız bir ara touch cover ve type cover dedi. Klavyesinin iki çeşidi mi var?

touch cover daha ince ve dokunmatik olan klavye, type cover biraz daha kalın (4mm sanırım) ve tuşa basma hissi veriyor

Bence bu ürünü diğer tabletlerle karşılaştırmamak lazım, zaten adamlarda sunumda tablet demiyor, pc diyorlar. Günümüz tabletleri elektronik posta, sosyal medya, web gezinimi dışında pek bir işe yaramıyor. Ama surfacele resmen işteki ve evdeki pcnizi yanınızda taşıyorsunuz. Eğer stabil ve ısınma sorunu olmayan bir ürün olarak gelirse tercih etmemek mümkün değil. İşe bir monitör, eve bir monitör, bu iş tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momento_tr

Windows, Microsoftun kalbiymişmiş.Madem öyle mobil pazara yaranıcam diye güzelim wi.......... bir vista şoku yaşayacak bence.

Dediklerini baştan sona okudum ve sana şu cevabı veriyorum.. Haklısın Apple ve Google tüm cihazlarına özel işletim sistemi yapıyor(teleofona,tablete,pc'ye) ama bi bak , apple'da tablet ve telefon sistemi aynı.. google ise 4.0 ile sistemi ortak yaptı Microsoft direk birleşmiş bir bütünle geliyor.. ve bence en iyisini yapıyor.. Şuana kadar tanıtılan en iyi tablet Microsoft Surface.. Ama almayacağım , çünkü windowslu bir tablete ihtiyacım yok.. fakat denemeyi çok istediğim bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitfettahoglu

cihaz 13:38 in dakikada nasıl bir şey olduğunu belki etti,ki ilerleyen dakikalarda yedek tablet imdada yetişti, yani benim için varsa yoksa Android tablet,şu an galaxy note tablet için söylemek gerekirse her halukarda microsoftun cihazını ezer geçer...

Hemen fesatlık yapmayın :D.. Adam orda filim programını tanıtmak için cihaz değiştirdi ve elindeki ilk tablette filim vs. yüklü değildi.. bu nedenle değiştirdi. Nextfliks miydi neydi progrmaın adı işte o..
    Bu arada video 29'dan sonra donuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Tableti sanki yeniden keşfetmişler gibi anlatıyorlar.

Valla tableti yeniden keşfetmişler.

• Tanitimi keyifle izledim. Simdi izlenimlerim:

1- Microsoft gercekten cok guzel bir is cikarmis, hem eglence odakli diyebilecegimiz daha dusuk donanimli Surface, hem de ultrabook segmentinde yer almayi hakeden Surface Pro.

2- Microsoft’un dizayn konusunda Apple’dan biseyler ogrendigini farkettim. Bu kesinlikle calma ya da kopyalama degil. Aplle'dan ogrenilen ders : BASITLIK. Dizayn konusu anlatilirken surekli basitlikten, uyumdan, donanimin gizlenmesinden bahsedildi. Bu felsefe Steve Jobs’in Apple’a getirdigi felsefedir. Ozellikle Amerikan pazari ana hedef kitleniz ise, urununuz son deree basit ve anlasilir olmali. Microsoft bunu yapmaya calismis, tebrikler.

3- Androidden bu saatten sonra ipad ile rekabet edebilecek bir urun beklemiyorum. Tablet piyasasinda Apple ve ipad rakipsiz. Halihazirda tablet piyasasindaki en iyi urunler bile ipad 2 ile rekabet edemez (new ipad’den hic bahsetmiyorum bile). Ancak Microsoft bu piyasaya cok hizli ve akillica girecegini dusunuyorum.

4- Bu cihaz tabletlerin en onemli eksikligini ortadan kaldiriyor. Bilgisayar gibi kullanabilme. Bildiginiz gibi tabletler asla bir bilgisayarin yerini ikame edemez, ama bu cihaz ediyor.

5- Ipad’in elestirilen eksiklikleri giderilmis bu cihazda. Usb (hatta Pro’da usb 3.0 var ki muhtesem bisey), HDMI, flash vs.

Sonuc olarak olmus diyebiliriz. Tek endisem bu cihazin ilk nesil olmasi. Ilk nesilde her zaman problem cikar.

• ipad 2 kullanıcısı olarak söylüyuorum..

ipad de film izlerken bir yere koyamıyoruz gidip 90 lira kılıf almak istemiyorum.Görmemişler gibi çizilmesin diye vs vs.Microsoft orda konuyu aşmış kesinlikle görünmeyen bir destek yapmış ve asıl bomba.smart cover gibi görünen ve arkası çevrildiğinde şok oldugum klavyesi.Ever bu sefer olmuş diyebilirim.

• Ben hayran kaldım, müthiş özellikleri var. Bundan istiyorum. Acaba Çinliler bunun çakmasını ne kadar zamanda yaparlar ki? Yapsalar da hemen alsak Yoksa bize gelene kadar .....
  • Övdükçe övdü, Windows'u. Neredeyse 5 kuruş destek almadan, bir avuç insanın çabasıyla üretilen Linux, Android'in temelini oluşturdu ve o Android çok kısa sürede piyasanın yarısını elde etti ve dünyanın her yerinden ufak telefon firmalarına rekabet şansı tanıdı. Microsoft milyarlarca dolar bütçesiyle Linux'a zoru zoruna rakip oluyor diye övünmemeli bence. Kel adamın başta söylediklerine cevaben yazıyorum.

• 13:38
  • 13:38'e takılanlar olmuş ancak iPhone 4 lansmanında da yanlış hatırlamıyorsam wi-fi ile ilgili sıkıntı yaşamıştı apple. hatta bi süre çözemediler ve sonra salondakilere siz iyisi mi kablosuz bağlantılarınızı sonlandırın cihaz huylanıyor gibi bişey dediler de sunum devam etmişti. bu gibi ufak tefek aksaklıklar olabilir. aksaklık olmadan zaten sorun çözülemez. kaldı ki bu cihaz sunum esnasında daha tam bitmemiş programlarla çalıştırıldı.
    sonuç olarak @ZZ RAT ile aynı noktadayım. microsoft geç de olsa tablet piyasasına sağlam girmenin yolunu bulmuş.

• izleyek 250 mbcık

• Videoyu izledim.13:38 vakası hafif bir bulutlanma yapıyor tanıtım üzerinde.Ama takmıyorum,sonuçta son kullanıcıda neler olucak,o lazım.

Şimdi,ip4 ve note sahibi olarak bir miktarda ipad2 kullanmış biri olarak söylüyorumki;Apple ipad ile tablet konusunda lider.Android telefon alınabilinir,ama tablet asla.Menü geçişlerindeki kasılmalar,donmalar insanı çileden çıkartır.Androidin daha çok yol alması lazım bu konuda.

Yukardaki surface pro için ise hayellerimin ürünü diyebilirim.Lakin temkinli olmak,son şeklini görmek şart.
    Tabletler,hafiflikleri,uzun pil süreleri,ergonomileriyle tablet klasmanına girer.
    Yeni ipad ile surface pro arasında 300 grama civarında ağırlık farkı var.Bu ağırlığın dağılımının iyi olması lazım.Cihaz i5 işlemci ile geliyor.Isınma derecesi ve pil süresi çok çok önemli.Cihaz ele alınmayacak kadar sıcak olur ise tablet klasmanından çıkar.Pil süresi düşük olur ise notebooklar varken ne gerek var bu cihaza dedirtirir.Klavyeli kılıf,el temasını algılayan ve durduran teknoloji filan güzel.Note deki kalem ile yazı yazmak imkansız.El ayası oturuyor ve sıkıntı çıkarıyor.Bu cihazla,bu sorun aşılmış gibi.Birde .exe dosylarını kesinlikle desteklemeli.Bunun şartı olmamalı.
    Uzun pil süresi,el ergonomisini zorlamayacak ağırlık ve sıcaklık,birde .exe desteği...Tadınmaz yenmez bu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 23 Haziran 2012; 15:33:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.