Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tablete java yükleyip internet üzerinden oyun oynama mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butlu Kazandibi

Bu tablete java yükleyip internet üzerinden oyun oynama mümkün mü?

mümkün, microsoft office , photoshop gibi windows için geliştirilmiş programları kullanmak ve yine tüm bu ortamlar için geliştirilen uygulama ve oyunları kullanmakta mümkün benim anladığıma göre.

bu sistem yaygınlaşırsa pc oyunculuğu ilginç bir noktaya yönelecek, yani artık herkesin donanımı farklı olmaktan çok en azından bir standart yakalanmış olacak donanım konusunda. oyun firmalarıda buna göre bir oyun yazacak ve benim bilgisayarım kaldırmıyor dememiz gerekmeyecek. tabi öncelikle bu sistemin tüm dünyada sözedilir şekilde yaygınlaşması gerekiyor.
  • Nedir bu büyük tablet yapıcam takıntısı netbook gibi yer kaplamamalı tablet dediğin.
  • şimdilik çok etkileyici bir özelliğini göremedim, bir şekilde ses kontrol ve dokunmadan kontrol(kinek) olsa eliimdeki laptopu satar bunu alırdım ama şimdilik sadece yeni laptop alamayı planlayanlar için bir alternatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

şimdilik çok etkileyici bir özelliğini göremedim, bir şekilde ses kontrol ve dokunmadan kontrol(kinek) olsa eliimdeki laptopu satar bunu alırdım ama şimdilik sadece yeni laptop alamayı planlayanlar için bir alternatif olabilir.

Bu aleti laptop ile aynı kefeye koymak yanlış olur.Laptoplar daha ağır,daha çok ısınan ama bir şekilde ısıyı izole edebilen(soğutucu vs) ve çok yer kaplayan cihazlardır.Daha fazla performans sunarlar,özelliklede oyunlarda.Bu cihaz tablet.Ağırlık,sıcaklık ve ergonomiyi aynı anda sunabildiği takdirde tabiki.Ama proya farklı bir isim vermek gerekirse,tablet-ultrabook kırması diyebiliriz.Yaptığı iş bakımından ultrabook,mobilite bakımından tablet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 23 Haziran 2012; 16:25:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 işlemci aga dağılın...

• tamamen sacmalik. Klavye, arkalik destegi ayri bir sacmalik, isletim sistemi ayri bir sacmalik. Tablet elde tutmak icindir ha masaustunde oyle kullanmak icin kilif vs uret makinanin ne diye durduk yere karizmasina miciyorsun klavye nedir ayrica adam ekrandan yazmak icin aliyor o aleti. klavye istese ultrabook alir, laptop gibi tablet yapmislar. Cok dandik ipadin yaninda hicbirsey estetik, tasarim sifir oldugu gibi icinde birde windows var. Ya sen koskoca microsoft, apple gibi kendi donanimina kendi yazilimini yazacak bi sirketsin tablet yapmissin ona ozel OS yapsana niye windowsu madara ediyorsun. yok abi apple aldi gidiyor hicbir rakibide yok. samsungmus microsoftmus 5 para etmez. Allen kay inde dedigi gibi Kendi yazilimini ve donanimini adam akilli yapan kaliteli bi firma olmadiktan sonra applea rakip yok.

• Bence bu tabletten öte dokunmatik ekranı olan bir ulrabook olmaya daha yatkın. Photoshop veya Lightroom gibi uygulamaları çalıştıracağından bahsedilmiş bu uygulamaların i5 işlemcili modelde daha verimli çalışacağını düşünüyorum ve bence bu model pahalı bir ultrabook dan daha ucuz olmayacaktır. Ve bu tür bir kullanım için bence büyük ekran ve güçlü bir işlemci daha caziptir bence. Bu yönden kesinlikle iPad rakibi olduğunu düşünmüyorum daha çok macbook air olabilir. Ki zaten o markette de diğer ince notebooklardan söz bile edilmiyor. Diğer model ise markete hiçbir yenilik getirmiyor. Zaten piyasada buna benzer cihazlar mevcut tek farkı Microsoft'un yeni işletim sistemine sahip olması. iPad'in amacı bazı şeyleri mobil telefonlardan ve dizüstü bilgisayarlardan daha iyi ve doğal birşekilde yapabilmekti, onları birleştirmek değil. Bence belirleyici nokta fiyat politisası olacaktır. İnanılmaz bir cihazmış gibi lanse edilmiş bence piyasada olan diğer cihazlardan çok fazla üstün değil. 2010'da duyurmuş olsalardı ozaman farklı olurdu.

• iyi bişeye benzio,kesinlikle ipadden iyidir ona eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

tamamen sacmalik. Klavye, arkalik destegi ayri bir sacmalik, isletim sistemi ayri bir sacmalik. Tablet elde tutmak icindir ha masaustunde oyle kullanmak icin kilif vs uret makinanin ne diye durduk yere karizmasina miciyorsun klavye nedir ayrica adam ekrandan yazmak icin aliyor o aleti. klavye istese ultrabook alir, laptop gibi tablet yapmislar. Cok dandik ipadin yaninda hicbirsey estetik, tasarim sifir oldugu gibi icinde birde windows var. Ya sen koskoca microsoft, apple gibi kendi donanimina kendi yazilimini yazacak bi sirketsin tablet yapmissin ona ozel OS yapsana niye windowsu madara ediyorsun. yok abi apple aldi gidiyor hicbir rakibide yok. samsungmus microsoftmus 5 para etmez. Allen kay inde dedigi gibi Kendi yazilimini ve donanimini adam akilli yapan kaliteli bi firma olmadiktan sonra applea rakip yok.

Kardeş senin kafana yaz sıcağında ısınmış yeni ipadmi düştü? Sanki surface'in tek çıkış amacı ipade rakip olmak, başka işi yok. Jailbreak'li ipad gibi kafanızda stabil çalışmıyor vallahi bu kadar fanboyluk olmaz he. Adamlar bırak tableti ultrabook rakibi yapmışlar zaten. Hele bir çıksın eğer kronik bir sorunu falan olmazsa piyasayı alır götürür.

• Donunca ne yapcaz ki, pilide yoktur bunun. Reset tuşu yoksa alınmaz. Reset şart.

• videoyu türkçeleştirdiğiniz için teşekkürler. sonuna kadar izledim

• tanıtımda cihazın donmasına takılan ve bunu koz gibi kullanan apple fanları hadi buna ne cevap vereceksiniz?

iphone 4 ünde sol el fiyaskosunu ve steve jobsun o zaman sizde sol elle kullanmayın diye açıklama yapmasını ne çabuk unuttunuz ayrıca şirkete bunun 10 milyar dolara mal olmasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Haziran 2012; 2:57:16 >
  • quote:

tamamen sacmalik. Klavye, arkalik destegi ayri bir sacmalik, isletim sistemi ayri bir sacmalik. Tablet elde tutmak icindir ha masaustunde oyle kullanmak icin kilif vs uret makinanin ne diye durduk yere karizmasina miciyorsun klavye nedir ayrica adam ekrandan yazmak icin aliyor o aleti. klavye istese ultrabook alir, laptop gibi tablet yapmislar. Cok dandik ipadin yaninda hicbirsey estetik, tasarim sifir oldugu gibi icinde birde windows var. Ya sen koskoca microsoft, apple gibi kendi donanimina kendi yazilimini yazacak bi sirketsin tablet yapmissin ona ozel OS yapsana niye windowsu madara ediyorsun. yok abi apple aldi gidiyor hicbir rakibide yok. samsungmus microsoftmus 5 para etmez. Allen kay inde dedigi gibi Kendi yazilimini ve donanimini adam akilli yapan kaliteli bi firma olmadiktan sonra applea rakip yok.

bu kadar koyu fan olunca bunlari yazmak normal aslinda. Film seyretmek icin adamlar stant koymus buna bile lad edilebiliyor.
    Sen film izlerken ipadi elinde mi tutyorsun, sanmiyorum para verip stan ya da cover almissindir. Microsoft para vermene gerek yok, diyor.
    En onemlisi seni notebook ya da desktop bagimliligindan kurtarmis, bir notebook ve itunes olmadan ipad hic bir ise yaramaz.
    ama Surface gunluk hayatta yapabilecegin hersey icin yeter, ofis de kullanirsin, oyun da oynarsin, usb ile film ve muzik yukler, hatta iste kullanirsin.

Ama yok, illa cihazin logosunda elma olmali, yoksa bes para etmez.

Surface bekleneni verirse, gor bak bakalim 9 ay sonra ipad'de ne yenilikler gelecek.
    bu burun kivirdigin ozelliklerin cogu ipad'de daha gelismis bir sekilde yer alacaktir.
    Bugune kadar ipadi zorlayan bir urun yoktu, artik var, boylece Apple da daha rekabetci urunler cikaracak.

• Pro modelini çok beğendim. Şuan kullanabildiğimiz tüm programları ultra taşınabilir bir şekilde kullanabilmek çok iyi. Umarım fiyatı alınabilir bir şekilde olur da öyle bir deneyime bizler de ulaşabiliriz.

• Ve kral geri döner.......
  • budefa olmuş gibi klavye + koruma ekranı olması harika olmuş apple ciddi rakip geliyor . Bazı arkadaşlar fanboyluktan kurtulamadı gitti körü körüne yorumlar var

Eskiden Apple ürünleri yeniden tasarlardı şimdi aynı yolu microsoft izliyor ama doğru yolda oldugu kesin
  • quote:

Bir tane mantıklı cümle yok.

• surface in gpu su nedir acaba bilgi var mı
  • quote:

Windows işletim sistemi dünyada 1 milyar bilgisayar kullanıyor ve bide çakma kullananlar var eğer bu kadar kötü olsaydı bu kadar adam kullanmazdı. Bi kere windowstaki hataların bir çoğu sizin pc nin donanımından kaynaklanır. Mavi ekran hatası çoğunlukla powerin yetersizliğinden kaynaklanır bide üstüne çakma ürün kullanırsanız heralde işletim sistemi hata vericek (benim neden vermiyor). Bu kadar adam windows kullanıyor bu yüzden virüs sayısıda hayli fazla olacak. Apple gibi kendi aletlerinin içine kapanmış bir firmanın işletim sistemi tabiki hata vermez yiyosa ios u halka açık hale getirsin windows gibi bakalım kaç gün ayakta duracak. Yok hala fanlık yapacaksan kullanma git linüx kullan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.