Şimdi Ara

Microsoft'un Windows 8'li yeni tableti Surface'ın tüm detayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
7
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar sanırım ben apple'ın hayranı tutkunu değilim hatta appledan nefret ediyorum o yüzden ürünü beğenmediğimi söyledim pazarı ele geçirdiler bugün 1 tane iphone uygulaması 2 milyar kez indiriliyorsa kusura bakmayın ama adamlar lider anlamına gelir. ve applea tek rakip olacak firmanın böyle dandik ürün çıkarması hoşuma gitmedi. ayrıca windowsuda mac den kat kat daha fazla seviyorum apple adamı kendine bağlıyor içinde hapsoluyosun ürünlerinin. windows kadar kullanışlı bir os yoktur ama bu ürüne yakışmadı bence. ipad çok daha önde ayrıca bana fan diyorsunuz asıl fan sizsiniz. ipad sevmeyebilirsin ama ürünü kötülemeyin kardeşim adamlar yapmış. tekrar dediğim gibi kızdığım nokta bunu yapabilecek tek firma microsoftun çok saçma bir ürün çıkarmış olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar sanırım ben apple'ın hayranı tutkunu değilim hatta appledan nefret ediyorum o yüzden ürünü beğenmediğimi söyledim pazarı ele geçirdiler bugün 1 tane iphone uygulaması 2 milyar kez indiriliyorsa kusura bakmayın ama adamlar lider anlamına gelir. ve applea tek rakip olacak firmanın böyle dandik ürün çıkarması hoşuma gitmedi. ayrıca windowsuda mac den kat kat daha fazla seviyorum apple adamı kendine bağlıyor içinde hapsoluyosun ürünlerinin. windows kadar kullanışlı bir os yoktur ama bu ürüne yakışmadı bence. ipad çok daha önde ayrıca bana fan diyorsunuz asıl fan sizsiniz. ipad sevmeyebilirsin ama ürünü kötülemeyin kardeşim adamlar yapmış. tekrar dediğim gibi kızdığım nokta bunu yapabilecek tek firma microsoftun çok saçma bir ürün çıkarmış olması.

Microsoftun napmasını bekliyordun tableti uçurmasınımı ? Yukardaki yazığın yorum tamamen saçmalık.Bir tane elle tutulur cümle bile yok. Apple bile İOS u mac e entegre etmeye çalışıyor.Microsoft 3 segmenti(Tablet-telefon-pc) yi entegre etmiş.Uygulama hazırlayanlar kolayca 3 segmente uygulama hazırlayabilecek.Daha tableti kullanmadın OS kötülüğünden bahsetmişin.Uygulama sıkıntısı yaşanmıyacak. Kılıfa ve stand bile laf etmişin.Daha da ötesi yok sanırım.Kullanmazsın olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Arkadaşlar beni yanlış anlamışlar sanırım ben apple'ın hayranı tutkunu değilim hatta appledan nefret ediyorum o yüzden ürünü beğenmediğimi söyledim pazarı ele geçirdiler bugün 1 tane iphone uygulaması 2 milyar kez indiriliyorsa kusura bakmayın ama adamlar lider anlamına gelir. ve applea tek rakip olacak firmanın böyle dandik ürün çıkarması hoşuma gitmedi. ayrıca windowsuda mac den kat kat daha fazla seviyorum apple adamı kendine bağlıyor içinde hapsoluyosun ürünlerinin. windows kadar kullanışlı bir os yoktur ama bu ürüne yakışmadı bence. ipad çok daha önde ayrıca bana fan diyorsunuz asıl fan sizsiniz. ipad sevmeyebilirsin ama ürünü kötülemeyin kardeşim adamlar yapmış. tekrar dediğim gibi kızdığım nokta bunu yapabilecek tek firma microsoftun çok saçma bir ürün çıkarmış olması.

Microsoftun napmasını bekliyordun tableti uçurmasınımı ? Yukardaki yazığın yorum tamamen saçmalık.Bir tane elle tutulur cümle bile yok. Apple bile İOS u mac e entegre etmeye çalışıyor.Microsoft 3 segmenti(Tablet-telefon-pc) yi entegre etmiş.Uygulama hazırlayanlar kolayca 3 segmente uygulama hazırlayabilecek.Daha tableti kullanmadın OS kötülüğünden bahsetmişin.Uygulama sıkıntısı yaşanmıyacak. Kılıfa ve stand bile laf etmişin.Daha da ötesi yok sanırım.Kullanmazsın olur biter.

şimdi böyle övün. surface çıkınca görürüm ben sizi hangisi daha fazla satıyor. microsoft bi vista vakası daha yaşayacak. mantıklı cümlem olmadığını söylüyorsunda teknik tabirler kullanarak çokta mantıklı konuştuğunuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. klavye, stand bunlar yenilik değil. apple klavyeyi hayattan çıkarmaya çalışıyor çokta güzel yapıyor , microsoft klavyeli tablet yapıyor. entegre destek çok mu bir yenilik? bir logitech kılıfa bakar. her ipad çıkışta bir bombayla çıkıyor surfacete tek bi elle tutulur yenilik yok sadece Mg cover güzel fikir. klavye, destek. Ultrabook tablet kırması ne olduğu belirsiz birşey olmuş arkadaşında dediği gibi. destek klavye istesem ultrabook alırım demek istediğim bu.

windows 8i daha görmedik ama eminim iostan kullanışlılık açısından daha iyidir flash java explorer vs. ama tek artısı bu pluginleri çalıştırmak olmamalı anlatabildim mi sizi apple düşmanlığı sarmış. bende sevmediğimi belirttim ama daha iyisi yok keşke olsada 1.5 milyarı hdmi sız usbsiz bi alete vermesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcLusive-TR -- 24 Haziran 2012; 17:02:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: momento_tr

Windows, Microsoftun kalbiymişmiş.Madem öyle mobil pazara yaranıcam diye güzelim windowsu niye kuşa çevirdiniz.Adı üstünde WINDOWS pençerelerden oluşan bir işletim sistemi.Sen kalk önce metro arayüzü ile pencereleri ortadan kaldır, o da yetmezmiş gibi masaüstünden başlat tuşunu yok et.Ondan sonra Windows Microsoftun kalbi palavraları sık.Yahu insan bi kaldırır kafasını bakar diğer rakiplerim bu işlerin üstünden nasıl geliyor diye.Apple bile tabletine,telefonuna ayrı masaüstü ve dizüstü sistemlerine ayrı işletim sistemi tasarlıyor.Ve ayrı işletim sistemleri olmalarına rağmen hepsini birbiri ile en kolay şekilde iletişime geçmelerine,senkron ve uyumlu bir biçimde çalışmalarını sağlıyor.Google desen o da öyle.Tablet ve telefonları için ayrı, çıkarmayı düşündüğü dizüstü modelleri için ayrı işletim sistemi peşinde.Senin işin işletim sistemi üretmek ama sen gidiyosun tabletlere özel işletim sistemi üreteceğine masaüstü için geliştirdiğin işletim sistemini kırpıp yamayıp tabletlere uyarlıyosun.Hadi yaptın sadece tabletlere bulaş masaüstünden ne istiyosun.Windows dediğin işletim sistemine zamanla 60gb, 70gb sistem sürücüsü bile yetmezken sen gidiyosun 32gblık 64gblık tabletlere windows kurmaktan bahsediyosun.Kurduğu her programın bilmem kaç kopyasını gereksiz bir şekilde, bin ayrı klasöre kopyalayıp durduk yere şişen bir işletim sistemi ile Microsoft tabletlerde yeni bir vista şoku yaşayacak bence.

Yalnız istersen normal masaüstü ve pencereleri kullanabiliyorsun arkadaşım. Adam fazladan arayüz yapmış ister kullan ister kullanma.

• Microsoft yazılım dışındaki diğer alanlarda büyük başarısızlıklardan sonra akıllanmış gibi görünüyor. Tabletin tasarlanması için epeyi emek harcanmış belli bu tablet tutar ama fiyatı tuzlu olabilir
  • quote:

quote:

quote:

şimdi böyle övün. surface çıkınca görürüm ben sizi hangisi daha fazla satıyor. microsoft bi vista vakası daha yaşayacak. mantıklı cümlem olmadığını söylüyorsunda teknik tabirler kullanarak çokta mantıklı konuştuğunuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. klavye, stand bunlar yenilik değil. apple klavyeyi hayattan çıkarmaya çalışıyor çokta güzel yapıyor , microsoft klavyeli tablet yapıyor. entegre destek çok mu bir yenilik? bir logitech kılıfa bakar. her ipad çıkışta bir bombayla çıkıyor surfacete tek bi elle tutulur yenilik yok sadece Mg cover güzel fikir. klavye, destek. Ultrabook tablet kırması ne olduğu belirsiz birşey olmuş arkadaşında dediği gibi. destek klavye istesem ultrabook alırım demek istediğim bu.

windows 8i daha görmedik ama eminim iostan kullanışlılık açısından daha iyidir flash java explorer vs. ama tek artısı bu pluginleri çalıştırmak olmamalı anlatabildim mi sizi apple düşmanlığı sarmış. bende sevmediğimi belirttim ama daha iyisi yok keşke olsada 1.5 milyarı hdmi sız usbsiz bi alete vermesek.

Evet bende apple düşmalığı var .Okadar nefret ediyorum ki gidip bir çok ürünümü hala kullanıyorum.

Sen ultrabook u çözüp ekranı ile kullanabiliyomusun? Apple smart cover kılıflarını tanıtabiliyor.Bu aksesuar hem kılıf hem klavye bence kolaylık.İstemezsen çıkartıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 24 Haziran 2012; 18:10:10 >

• Tabletlere böyle bir işletim sistemini kazandırmak güzel. Asıl tabletler geliyor..

• tanıtıma ne çok takılmışsınız. işini bilen adam gidip bir sunumdan dolayı almaz zaten o tableti. önemli olan kullanıcı ve teknoloji siteleri incelemeleri. gidip sadece sitelerinden tanıtsalar biz böyle bişi yaptık diye farketmez yani. önemli olan ürün

ilk kez bir tablet, 10" ekranlı telefon olmaktan çıkmış, olay budur. microsoft yıllar sonra doğru bir adım atabildi gibi gözüküyor. umarım piyasaya çıktıktan sonra pil, ısınma vs gibi sorunlarla baş ağrıtmaz

yalnız ekranın çözünürlüğünü söylediler mi? ben mi atladım orayı?

• klavyeye ivme ölçer koymak gerçekten dahiyane
  • Çok kısa bir bölümünü izledim ve hayran kaldım. Tablet piyasasını hareketlendirecek adımlar bunlar
  • quote:

amca orada reset atsa kim görecek

• piyasaya nihayet işe yarar tabletler geliyor... bravo sana microsoft ;)
  • Developer conferans'da Samsung'un dağıttığı tabletlerden gördüm, bir abimizde var. Gayet içinde visual studio vs. çalıştırıyorsun, uzak windows açıyorsun, öyleki Sharepoint server'imiz üstünde geliştirme yaptık think client olarak kullandık aleti sonrada toplayıp gayet 2 parmağımızla tutup koyduk çantanın içine olay budur.Bunun ötesinde bir şey olamaz.Bu alet hakkında atıp tutanların teknoloji vizyonu yok bir görde sen ondan sonra konuş boş boş konuşma kardeşim.Aleti görmemişin bıdı bıdı ötüyorsun fanboyluk yapıyorsun

• içinde microfost olan hiçbirşeyden hayır gelmez gençler

• Cokiyi bir cihaza benziyor. Tasarimi gercekten cok iyi :)

• Aslında Surface'in 2 farklı modeli söz konusu, dolayısıyla ikisini kendi içinde ayrı değerlendirmek lazım;

1- Surface Windows RT: ARM işlemcili ve Windows RT sürümü yüklü, sadece Windows Runtime (Metro stili uygulamalar) desteği bulunuyor ve bu uygulamalar sadece Windows Store'dan indirilip kurulabilecek. Kısaca Windows API (exe) desteği bulunmuyor.
    2- Surface Windows 8 Pro: Intel i5 işlemcili. Windows 8 Pro yüklü gelecek, dolayısıyla Windows Runtime ve Windows API desteği bulunuyor. Aslında bildiğimiz dizüstü bilgisayarlardan tek farkı ekranının dokunmatik oluşu diyebiliriz. Fiyatının ilk çıkan söylentilere göre 900$ olması bekleniyor.
  • Microsoft tecrübesi.. Tek kelime ile mükemmel.

• Sonunda adam gibi işletim sistemi...

Apple'dan mac os istedik ios verdi.
    Google'dan linux istedik android verdi.
    microsoft ben windows u dokuna bilinir yapıp veriyoum dedi ve verdi.

imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja_developer -- 25 Haziran 2012; 16:18:57 >
  • Surface'teki USB yuvası sayesinde iPad'inizi Surface ile şarj edebileceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoktar

içinde microfost olan hiçbirşeyden hayır gelmez gençler

ah evet o yuzden xbox 360 ps3 den fazla satti degil mi?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.