Şimdi Ara

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
7.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son 10 yıldır zaten kms emulator ile tüm windows/office sürümleri basitçe etkinleştirilebiliyor, hatta kms keyleri microsoft'un kendi sitesinde açıkça veriliyor.

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı!
  • Orta yaşa geldim hayatımda hiç orjinal windows kullanmadım. Aslında hayatımda hiç lisanslı herhangi program da kullanmadım. Her öğrenmek istediğim, her lazım olan, her kullandığım şeyi satın almaya kalksaydım çalıştığım maaşlarla ömrüm ödemeye yetmezdi ki. İstesem de yapamazdım.

Bir keresinde 90larda metallicanın black albümünü orjinal almıştım ama Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı! 

• çocukken hem bilgisizlikten he m de imkansızlıklardan korsan kullanıyorudm, ama şimdi hem büyüdüm he m de parasal imkanım var, artık vicdansal olarak hem de kul hakkı gördüğümden lisans satın alıyorum, internette satılan kutusuz keylerden alıyorum, umarım yasaldır.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Etkinleşiyorsa sıkıntı yokMicrosoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı!  ben saglamlisans adında bir siteden alıyorum gerçekten de adı gibi sağlamMicrosoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı! 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yasallık konusundaki endişelerim gitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.