Şimdi Ara

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Script'i indiren varsa paylaşabilir mi?

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

Bu olayda kayıt dosyalarına dokunmadan, dışarıdan müdahale etmeden direkt olarak lisans onaylama açığından söz ediliyor. Böyle bir şey daha önceden yapılmadı.

• Anakart ureticileri ile anlasarak her anakrtin yanijda windows key dagitacaklar millet ne korsanla ugrasir ve kirmayla.+10 usd home +20 usd pro
  • Baktım yine Massgrave reyiz. Şaşırtmadı.
  • saidyoutube
    Sen de yargılanacaksın Bill Gates
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kujzK9vvrZU
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    nette 20 - 40 tlye almayanı dövüyolar oem keyleri.
  • Yazılımlar gitgide aboneliğe dönüyor ve uçuk fiyatlar.
  • "2-3 dolara internette gezen lisansları alın böyle saçmalıklarla uğraşmayın hAckLeNiRsiNİz" diyen arkadaşlar "open source" kavramına oldukça yabancılar. Ben zar zor bulduğum paramı sadece Windows'u etkinleştirmeye harcayamam.

Hatta bir artısı daha var bu programın; 1 dakikadan kısa bir sürede, Windows'tan daha kısa bir sürede lisansı aktifleştirip çıkıyorsunuz. Tam otomatik bile yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrian Shepard -- 4 Aralık 2024; 7:27:49 >
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    adam sana bedavaya vermez orda bir emek var ama şuda bir gerçek ederinden çok daha pahalıya satıyor. 10-15 dolara windows sunsa kimsenin kopya ile uğraşmasına gerek yok
  • Olum 4-5 yıldır kullanıyoruz bu yöntemi niye ifşalıyonuz, niye dile düşürüyonuz. Paylaşsanıza harika iphone 16 haberleri falan.

• microsoft parayı şirketlerden kazandığı için çok büyük kayıp yaratacağını sanmıyorum

• İyi olmuş
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Ebayde vardı, şu an net var mı bilmiyorum bakmak lazım. Türkiyede de biraz daha pahalıya ordan alıp satıyorlar.

Akakçede Windows 11 pro diye aratınca bile 79 ve 89 lira olarak çıkıyor. O da 2.27$ zaten.

• Bunu yeni keşfeden de ne bileyim... Yıllardır kullanırım.

Ama herhalde bu açıkladıkları mesela bambaşka bir şey olmalı. Kendi X hesaplarından da yazmışlar. Bu terste bi işlik var... Acaba ciddi bir farkındalık oluşturarak, Mikrozort'un da dikkatini çekerek bu sistemi kapattırmayı mı amaçlıyorlar nedir?

Neden yani X hesabından ANONS geçersin ki? Farklı bir amaç var burada... Umarım kapanmaz, çok memnunum massgrave'den şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 4 Aralık 2024; 10:46:7 >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

20-30 tlye ne alıyorsun Office mi?

• bunu savunanlar maaşlarında 1 lira eksik yatrılma olsa ortalığı ayağa kaldıran tipler. Alma kullanma paran yoksa adamın sorunu mu senin paranın 35 kat değersiz olması
  • İyide yıllardır crackli sürüm hep vardı. Yeni bir şey değil ki
  • bkaragorn B kullanıcısına yanıt

50-100-200tlye orijinal Windows lisansı satıyorlar. Uygun fiyat olursa herkes alır. 2 tane sigara parası. Ama sen 6bin 10bin tl fiyat verirsen kimse almaz. O da etkinleştiriliyor bu da etkinleştiriliyor. Demek ki Microsoftta izin veriyor böyle şeylere. Keyleri yasaklı listeye eklemiyor.

Bu her şey için geçerli. Film, müzik, uygulama. Uygun fiyat olursa alınır.

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı!

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

50-100-200tlye orijinal Windows lisansı satıyorlar. Uygun fiyat olursa herkes alır. 2 tane sigara parası. Ama sen 6bin 10bin tl fiyat verirsen kimse almaz. O da etkinleştiriliyor bu da etkinleştiriliyor. Demek ki Microsoftta izin veriyor böyle şeylere. Keyleri yasaklı listeye eklemiyor.

Bu her şey için geçerli. Film, müzik, uygulama. Uygun fiyat olursa alınır.

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı!

Onbinlercesi için özel kurumsal fiyatlama vardır. Aktivasyonu bu özel satın alan kurum üzerinden yapılıyor elbette kaç binlik satın alınmışsa oradan düşer. Çok uyguna geliyor. Ek olarak bunu akademik kuruluşlara üniversiteler filan için daha da uyguna geliyor. İşte buradan ucuza satıyorlar ! İllegal dir.

Fakat esas sahiplik kontrolü mahremiyeti bile bu kuruluştakiler erişebilir. Ek olarak cihaz kontrolleri güvenlik ayarları esas yetkili siz olmuyorsunuz.

Üniversite de iken özel windows ve ofis ürün anahtarları yasal olarak öğrenci olmam ve üniversite deki hakkımla kurdum kullandım. Hatta birden fazla hesabım vardı bitlocker key lerim de üniversite deki benim erişemeyeceğim kısımda olduğunu öğrendim. Bilgi İşlem departmanı ile uzunca süren çabalar sonunda onlar da bilmediğini anladım ve sorunu onlardan nihayetinde id key lerimi alarak kurtardım.

Her akademik veya kurumsal ticari firmalar tekrardan kotalarını satar denilemez ama esas böyle yapıyorlar.

Microsoft esasında farkında ama fazla uğraşmıyor.

Microsoft esas bu işten kaymağı Offis paketlerinden alıyor. Ofiste ticari korsan kullanımı oldumu affetmezler.

Apple da bile MS Office den kazanıyor.

• massgravel in githubta yayınladıgı PowerShell scripti uzun zamandır vardı yenimi duydunuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.