Şimdi Ara

Microsoft'un yazılım lisanslama sistemi kırıldı: Ömür boyu etkinleştirme sağlandı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emek hırsızlığının da kılıfını bulmuş bir milletiz.. Sen de ürette görelim. OS yapmak kolay değil. Biz ancak linux modifiye edebiliyoruz. Çok pahalı olunca korsan kullanmak helal oluyormuş anladığım kadarıyla :)

• 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt
    Daha geçen gün satın aldığım win11 lisansını aktifleştirdikten sonra tekrar diski formatlayıp win11 i microsoft un sitesinden indirip yükledim. Yükleme ekranında lisans anahtarı bölümüne bana verilen anahtarı girdim. Geçerli anahtar dedi ve ilerleyip kurulumu bitirdim. Şuan win11 aktif, sorunsuz çalışıyor.

Ben artık tüm format attığım bilgisayarlara orjinal windows yüklüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu kadar dağıtmayın. kapatacak adamlar sonra patlayacağız. ben memnunum.

• neytullah1 kullanıcısına yanıt

emek hırsızlığını ne güzel normalleştirmişsin sen öyle :D burada sence problem (ekonomik sorunlar) oyun-program yapımcılarında mı yoksa yöneticilerde mi bence bunu bi düşünmelisin. Hırsızlık dünyanın her yerinde hırsızlıktır. Hem zaten ben sanmıyorum ki crackli bi ürünü babalarının hayrına çıkarsınlar. Mesela windowsu zaten key alarak 100 tl'ye bile edinebilirken crack aramak niye ki? Aynı şekilde 100-200 tl'ye oyun alabilirken crack neden arıyorsun mesela? Bu ölücülükle alakalı bir durum. Çoğu kişi aldığı oyunu bile satabiliyor bi kaybın bile olmuyor. Sıfır para vererek insanların emeğini sömürmek hırsızlıktır, net.

• Bykclk kullanıcısına yanıt

en gıcık olduğum tiplerde bunlar buzdolabında yiyecek peyniri yok gelip burada ülkesinin gücüyle %1000 kâr elden şirketlerin savunmasını yaparlar, görende dünya çok adil, abdliyle aynı imkanlara sahip o korsanı tercih etmiş..

uyan uyan, sen 3-5 siyasi ideolojiyle fantezi yaşarken dünyada adını bile bilmediğin ülkelerde daha doğarken ekmek bulmakta bile güçlük çeken çocuklar var. Bunu ülkeler değil kapitalizmin kendisi yapıyor.

yüzlerce yıldır bu teknolojilerin oluşmasına zemin hazırlamış insanların girde kitaplarını oku ne yazıyorlar bak bakalım,

Tim Berners-Lee, internetin mucidi herif hayatı boyunca bilgiye erişimi insanlık için eşit hale getirmeye çalıştı ilham aldığı ideolojisi buydu,

Grace Hopper, Teknolojinin yalnızca uzmanlar için değil, herkes için erişilebilir olmasını istedi ve sağladı!

John von Neumann modern bilgisayar mimarisinin kurucusu, bilim ve teknolojinin herkes için daha iyi ve eşit bir yaşam sunabileceğini düşünüyordu.

Bu insanların tek bir ideası vardı oda "Herkes için eşit yaşam" çünkü önceden bilgi sahibi olmak bile lüks bir şeydi!

Kapitalist sistem yüzünden 10-0 geride bırakılmış insanlar milyarlarca doları yasal yollardan(!) söğüşleyen ve alternatif firmaların oluşmasını / güçlenmesine engel olan bu firmalardan alınca hırsızlık yapmıyorlar haklarını alıyorlar.

Bu Hackerlar günümüzün robin hoodlarıdır ve gelir adaletsizliğinin insanları mağdur etmesine engel olur.

• Hepiniz yanılıyorsunuz. Adamlar binlerce yazılım mühendisiyle windowsu,ofisi, ürünlerini yazmış kodlamış 3-5 kişi bunu kıracak bedava yapacak. arkadaşlar microsoft zaten bu yazılımların paralı yada krack olarak çoğalıp dağılmasını ve çoğalmasını istiyor. ve istediğinide yaptı. kaç kişi linux yada benzeri bilgisayar yazılımı kullanıyor. tüm veri tabanları windows server yazılımları kaynıyor.

• Bence iyi olmuş ABD doları ile lisans yazılım yada donanım alınabilirliği tüm dünyada imkansız hale getirdi bu hackerlar olmasa Google Chrome a kadar ücretli yapacaklardı yoksa! nasıl YouTube gibi hatta müzik dinleme platformu gibi bence reklamlı yada paralı olması çok saçma boş beleşten nasıl paralı saçma sapan hale geldiyse diğerlerinede gelecekti... Daha çok çalışmaları lazım milletin banka hesapları zararına olanlar hariç herşeye girsinler destek veriyorum. o para bu para wifi de para zaten zam yedi dünyanın faturası ödeniyor zaten hem ev interneine hem mobile. iyi olmuş yoksa Windows u parasız unutun derdim...

• M.officeye para verceğinize libre yada open office kullanın daha iyi. Gereksiz en azından açık kaynak desteğiniz olur.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kurumlarla hiçbir alakası yok o tür keyler kms veya Mak key oluyor. Bu yöntemle aktif edersen cmd key türünde retail yazıyor. Kaldı ki 50-100 tlye alınan keyler de retail.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkangunes04 kullanıcısına yanıt

Maalesef bende yaşadığımı yazdım, Eski anakartıma yüklü şifreler sorunsuz çalışırken yeni aldığım şifre birkaç ay sonra attığım formatta çalışmadı, internette bu tür forum konuları var, Microsoftun sitesinden dahi o şanahtarı aktif edemedim. Ucuz keylerin bu şekilde iptal olabileceği bilinmeli, bende 40 tl verip almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 5 Aralık 2024; 19:20:50 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Calc'ta hazırlanmış bir belgeyi Writer'a gömüp, Writer belgesini kaydedip kapatıp, o Calc belgesini edit edip kaydedip kapatınca... yeniden o Writer belgesini açınca ne oluyor?

Bu OLE işlemini çeşitlemek mümkün... Writer içine gömülmüş Calc belgesini edit etmek, Calc'ta açıkken Writer'dan edit etmek, Writer'da açıkken Calc'ta edit etmek vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 6 Aralık 2024; 2:24:35 >
  • Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt

RTW bahsetmiyorum. Retail Box boxed bahsediyorum.

50-100 TL olanların hepsi toplu lisans kotasındandır. Kotası aşarsa silebilirler. Sizin değildir. Bir kuruma ait harcanabilir ürün anahtarlarıdır.

OEM ürün anahtarı bile değillerdir ...

• Artık tool olmadan aktive edebildiğini s&#246;ylemişler anladığım kadarıyla.

O değilde yorumlarda şuanki hwidye sallayanları anlamadım, Yok vir&#252;sl&#252; g&#252;vensiz falan, neyi iddia ediyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla t&#252;m olay ms sunucuları &#252;zerinde d&#246;n&#252;yor, Bir MS aracı ile sunucudan lisans isteniyor, sunucuda onay veriyor. Kimlik ms sunucularına işlendiğinden formatla bile gitmiyor &#231;&#252;nk&#252; ortada İS modifikasyonu yok. KMS gibi sahte imzalama falan hi&#231; birşey yok. İllegalliği bile tartışılır.
    Sunucuyu bunu yapanlar kontrol etmiyor ki..

• Ben iso dosyasıyla windows kurdum bilgisayarıma. Bilgisayar kurduğum günden itibaren orijinal lisanlı olarak kuruldu. 4 aydır orijinal şekilde kullanıyorum. Başka bir sistemde kurdum "windows'u etkinleştir" yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.