|
Bildirim
Kendi motorunu geliştiremeyip Chrome alt yapısını kullanıp daha bir de kısıtlama yapıyor kendince.
|
Dun aksam format attim edge den chrome arayip bulup indirene kadar saclarim beyazladi. Chrome u bulup indirmeye calistigimda edge direk engelledi birsuru robot cikti linkten indirme yapmak icin chrome sitesine edge uzerinden izin verdim ancak bu sekilde indirebildim. Format atmadan once usb ye chrome indirip oyle format atin. Bir ay once rahatlikla bulup indirebilirken microsoft bu isi iyice engellemeye calismis. Cok utanc verici bu sirket icin. Kullanacagim varsa bile kullanmam edge tarayiciyi.
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Ocak 2025; 23:47:23 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Pohahaha... tencere dibin kara, seninki benden kara... Yauv... gugil amca, rutracker, archive.org sonuçlarını... DMCA'e aykırı herşeyi... gizliyor! M$'unki ile Gugil'inkinden nefret edip Firefox istemeyenler Opera yahut Vivaldi kullanıyor. duckduckgo, de facto. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
edge harici bir şey kullanmıyorum, 8700k gibi nispeten eski bir işlemcide bile çok hızlı çalışıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Edge'i bir ben mi seviyorum yav. Win 10 ile alıştım gayet de başka tarayıcıya işim düşmüyor artık. Lubuntu'da Firefox, Windows'da Edge yetiyor. |