Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10’a yeni özellikler getirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows 10’a yeni özellikler getirecek
    Daha önceki açıklamalara göre Microsoft, Windows 10 desteğini Ekim 2025'te sona erdirecek. Ancak görünüşe göre yazılım devi o zamana kadar popüler işletim sistemine yeni özellikler ve iyileştirmeler sunmaya devam edecek. Bunun en net göstergesi ise alışılmadık bir şekilde Windows 10 için beta programını yeniden açılması.

Windows 10 beta programı yeniden açılıyor

Microsoft, halihazırda normalde Windows 11'e özel olan AI Copilot özelliğini Windows 10’a da getirmişti ve başka özellikler de yolda olabilir. Microsoft'un Windows Insider ekibi tarafından yapılan açıklamada Windows 10'a gerektiğinde yeni özellikler ve daha fazla iyileştirme getirmek için “geliştirmeleri yapabileceğimiz bir yere ihtiyacımız var” ifadelerine yer verildi. Bu bağlamda Windows 10 kullanan Windows Insider'lar için Beta Kanalı yeniden aktif hale getiriliyor.

Microsoft, Windows 10’a yeni özellikler getirecek
    Microsoft, şimdilik Windows 10’a hangi özellikleri getireceğini ve Beta kanalında test edeceğini açıklamadı. Ancak yeni özelliklerin gelişinin çok fazla sürmeyeceğini varsayabiliriz. Zira Microsoft, resmi olarak 14 Ekim 2025’te işletim sistemi için desteğini kesecek. O zamana kadar yeni özelliklerin test edilip getirilmesi gerekiyor. Elbette Microsoft istediği takdirde bu tarihi uzatabilir.

Ayrıca Bkz.Windows 11 güncellemesi bu kez de görev çubuğunu bozuyor

Hatırlanacağı üzere Microsoft, geçtiğimiz yıl büyük Windows 10 güncellemeleri üzerinde artık çalışmayacaklarını söylemişti. Windows 10 desteği bittiğinde Microsoft, ilk kez ücretli güvenlik güncellemeleri de sunmaya başlayacak. İşletmelerin 1 yıllık güvenlik güncellemeleri için cihaz başına 61 dolar ödemeleri gerekecek. Bu ücretlendirme ikinci yıl için iki katına çıkacak. Üçüncü yıl için ise yine iki katlık fiyat artışı olacak. Bireysel tüketiciler için ise fiyatlandırma bilgisi mevcut değil.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/6/5/24171895/microsoft-windows-10-beta-testing-new-features
    Kaynak:https://blogs.windows.com/windows-insider/2024/06/04/opening-the-beta-channel-for-windows-insiders-on-windows-10/

• beni rahat bırakın win10'umla. mavi ekran vermeyin ve kasmayın yeter

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Windows da mavi ekran şart. Olmazsa olmazımız lütfen ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hala en stabil Windows sürümü. Benim için yeni Windows 7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 6 Haziran 2024; 8:16:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft yeni özellik değil de EOL'u uzatıp 2030'a kadar güvenlik güncelleme desteği verse büyük sevap işlemiş olur:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kafam güzelkenmi ne yaptım windows 11 yüklemişim üstüne gidip Windows 7 Modlu kurmusum sabah kalktım windows 7 sistem. ayık kafayla bile sistemi kuramam ne oluyor la

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.