|
Microsoft, Windows 8.1 desteğini sonlandırmaya hazırlanıyor
-
-
Zaten güncelleme aldıkça daha da batırıyorlar aslında güncelleme vermeyecek olmaları iyi bir şey. Windows 8.1'i ilk format attığınız gibi güncelleme yapmadan kullanın test edin bir de şuana kadar çıkmış bütün güncellemeleri windows update üzerinden indirip kurduktan sonra test edin. Devasa bir fark çıkıyor ortaya. Güncelleme aldıkça güzelim sistemi ferrari'den tofaşa dönüştürüyorlar. Ne kadar telemetri varsa dolduruyorlar güncelleme ayağına sistemin içine ediyorlar. Microsoft'un güncelleme mantığı sadece sisteme daha çok telemetri öğesi doldurmak ve daha çok nasıl bu bilgisayardan bilgi çalabiliriz izleyebiliriz onu düşünmek. Güncelleme kurulmamış Windows 8.1 ile güncelleme kurulmuş Windows 8.1'in ayrıca dpc latency değerleri de çok fark ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKayseriLi38 -- 25 Haziran 2022; 16:08:26 >
-
Zamanlamaları yüzünden yazık oldu bu işletim sistemine , dokunmatik telefon ve tabletlerin yaygın olduğu bu dönemde çıkmalıydı. Piyasadan bilerek temizleniyor bence, şuan ki telefonlar ve tabletler bu işletim sistemini çok rahat kaldırırdı! Tamamen kalkmadan bir kaç versiyon indirelim :)
-
En iyisi windows 10 11 de çok iyi deyil 8.1 çok tutmadı 11 oyunlarda çok iyi çalışmıyor gelişmesi gerekli zaman lazim
-
LTSB ve LTSC sürümlerini de önermiyorum. DPC Latecy değerleri çok yüksek çıkıyor.
-
bu windows 8 bana hep netbook gibi geliyor ucube bir işletim sistemi windows 8 hiç kullanmadım desem yeridir win 7 ve sonrasında win10 şuanda win11 arada deniyorum ama şuan stabil olarak win10 iyi
-
Kullandığım en hızlı Windows’du garip Windows 10 ve 11 nedense yavaş ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gündelik kullanım için tarayıcı da internette dolaşan video film seyreden müzik dinleyen birisi için pek fark olmaz. O sistem de oyun oynanıyorsa önermiyorum kesinlikle.
-
w7 de ve w10'da wpd programını çalıştırdım telemetri'ler coşmuş resmen, yani her yaptığını raporluyor!,https://wpd.app/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 25 Haziran 2022; 19:03:53 >
-
Amma dayattınız be, win 7 gibi aero temalı sade windows 10 x64 kasmayan sürüm çıkarın da geçsin millet.
-
Windows 7 de bir kaç tane güncelleme var onları kurmazsan telemetri saçmalıkları yüklenmiyor sisteme. Windows update'de çıkıyorsa gizle diyeceksin kafasına göre indirmeyecek. Windows 7 kullanmasınlar artık diye yapıyorlar.
-
LTSC öneririm o zaman madem bu kadar ısrarcısınız kullanmakta. LTSB eski Windows 10 yapısını kullanıyor. LTSC daha yeni.
-
Komple silme diye bir şey yok. Sadece kapatabilirsin.
-
Wimdows 8.1 kullandığım en stabil ve en keyifli işletim sistemiydi. Hiç değilse harika bir kullanıcı arayüzü vardı. O arayüzü beğenmeyenler olabilir ama aşırı derecede stabildi. Windows 8'e göre bariz kararlı çalışıyordu. Windows 10 arayüzve tasarımsal olarak tam bir facia. 11 ise arayüz olarak iyi ama yine de bir 7/8.1 etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ay şaka gibi windows 7ciler windows 8.1 övmeye başlamış şimdi de windows 10 desteği kesilince de windows 10cu olurlar kwdkkwn şaka gibi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zaten güncelleme aldıkça daha da batırıyorlar aslında güncelleme vermeyecek olmaları iyi bir şey. Windows 8.1'i ilk format attığınız gibi güncelleme yapmadan kullanın test edin bir de şuana kadar çıkmış bütün güncellemeleri windows update üzerinden indirip kurduktan sonra test edin. Devasa bir fark çıkıyor ortaya. Güncelleme aldıkça güzelim sistemi ferrari'den tofaşa dönüştürüyorlar. Ne kadar telemetri varsa dolduruyorlar güncelleme ayağına sistemin içine ediyorlar. Microsoft'un güncelleme mantığı sadece sisteme daha çok telemetri öğesi doldurmak ve daha çok nasıl bu bilgisayardan bilgi çalabiliriz izleyebiliriz onu düşünmek. Güncelleme kurulmamış Windows 8.1 ile güncelleme kurulmuş Windows 8.1'in ayrıca dpc latency değerleri de çok fark ediyor.
|
Benzer içerikler
- whatsapp şifre koymak
- netflix üyelik
- instagram video indir
- truecaller nedir
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X