Şimdi Ara

Microsoft xCloud şimdi Xbox Windows uygulamasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft xCloud şimdi Xbox Windows uygulamasında

Microsoft’un Nvidia GeForce NOW gibi bulut tabanlı oyun sistemlerine rakip olacak yeni hizmeti xCloud yavaş yavaş çapını genişletiyor. Xbox Series X benzeri bir performans tecrübesi sunan hizmetin Xbox Windows uygulaması son durağı oldu. 

Microsoft xCloud genişliyor

Microsoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı bulut tabanlı oyun hizmeti xCloud bu hafta Windows platformuna çıkıyor. Xbox Insider programında Xbox Windows uygulaması xCloud entegrasyonunu başlattı. 

Ayrıca Bkz.Dünyanın en pahalı oyunu değişti: İşte 2 milyon dolarlık fiyatı ile dünyanın en pahalı oyunu

Daha önce Windows, Android ve iOS platformlarında tarayıcı üzerinden Xbox Game Pass Ultimate üyeleri bu hizmete erişebiliyordu. Yeni güncelleme ile artık Xbox Windows uygulamasından da erişilebilecek. 

Tarayıcı üzerinden olduğu gibi Xbox uygulamasından girişte de ülke sınırlaması var. Hali hazırda 22 ülkede oyuncular xCloud hizmetini deneme fırsatına sahip. Yıl sonuna doğru ülkemiz de dahil listeye yeni eklemelerin olması bekleniyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/2021/8/9/22616774/microsoft-xcloud-windows-xbox-app-xbox-cloud-gaming-beta

• Yakında geliyor Türkiye sunucusu.

• Yıl sonunda bize de gelir umarım xCloud servisi. En çok bizim gibi ülkelere lazım.

• Turkcell, TT almaz umarım bunuda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alamaz, çünkü gamepass ultimate'a dahil satıyorlar. Kendileri verir hizmeti.

• Durulba D kullanıcısına yanıt
    Umarım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GamePlus Turkcell devrinin sonu geliyor desenize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi ülkelerin altyapısında sağlıklı oynanabilecek mi? 5mb up 35mb down netim var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Oynarsın ama tabi sunucuların konumu da önemli. Ben adsl 16 mbps kullanmama rağmen Geforce Now avrupa sunucularında oyun oynayabiliyorum.

• yeni Xbox Edge Browser sayesinde, XCloud u Series X te açıp oyunları oynayabiliyorum. oyunlar için yükle, bitir, sonrada sil derdim kalmadı, böylece ssd çok yıpranmıyor. çoğu oyunu bu şekilde oynayıp bitiriyorum. yağ gibi akıyor, şuana kadar çok büyük bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.