Şimdi Ara

Microsoftun amacı nedir..Neye hizmet veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar windows 10 için yayınlanan Windows10.0-KB3097617-x64.msu 13.10.2015 (en son yapılan güncelleme)
    https://support.microsoft.com/en-gb/kb/3097617
    güncellemesinde microsoft intelle yaptıgı iş birligi sonucu hd 3000 ekran kartımı devre dışı bıraktırdı..Tv ye giden görüntü durdu..Sadece laptobun ekranına yansıdı..Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar..ben onu geri getiremiyecek kadar salakmıyım..Anlamayan biri şimdi kapalı halde kullanıcaktır..
    Davayı çakmanız için resim..
    Adamlar menüdeki çıkışı kaldırdıkları yetmemiş gibi windows dada devre dışı bıraktırdılar..takıp çıkarttım donanımı bile bulmuyordu...
    Şimdi size soruyorum basit bir güncelleme neden ekran kartımı devre dışı bırakır..
    Microsoft kime hizmet veriyor vatandaşamı yoksa intel gibi parça satan firmalaramı..
    Ben düzeltmesem ömür boyu böyle kalacaktı tv devre dışı.
    düzeltim..
    Ayrıca benim imput lag 0 a yakın bunu bildikleri için hemen intel ve microsoft önümü kesti..
    Bazıları çıkar şimdi der..Atraksyon yapmak için mi bu konuları açıyorsun veya tanınmak içinmi.
    Hayır sıkıntıyı belirteyimde tepkimizi ortaya koyalım diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 14 Ekim 2015; 11:28:26 >

• bu iki güncelleme...benle ugraşılmayacagını dün intelde microsftta anlamıştır..Gereken cevabı dün aldılar.%10 diyince microsoftun aklına bişeyler gelecek..Bir daha ki sefere %100 olacak..Sonra windows güncellemesi bile alamıcaz..
    Bunların hepsi şirket..İntel microsoft diger firmalar hepsi aynı kişilere hizmet veriyor..Baktılar ben tv de monitör gibi oyun oynuyorum..Bunun önünü nasıl keseriz nasıl mönitör pc aldırırız diye sürekli ugraşıyorlar.Hatta bazı tv firmalarına baskı yapıp input lagı 24ns olan tvleri güncelleme ile dahada geciktiriyorlar örnegin 96 oluyor.Bende 10nano saniye lag.Montörden hızlı.Sizin aynı tv yi almanız halinde yine bu sonucu alamazsınız..Özel bir teknik desek sanırım ayıp olmaz..
    ben bilgisayardan anlamayan biri olsam diyecegim şey şuydu virüs girdi.Ama intel ve microsoftun yaptıgı anlaşma sonucu gelen güncellemede kapandıgını artık biliyorsunuz..
    Amaç nedir abi diyenlere.(anlamayanlara sölüyoruz)
    Amaç microsoft para kazansın...Yeni bir pc yeni bir işletim sistemi demek..Yeni bir windows 10 demek..Yeni bir pc intel 6700k işlemci amd 380 ekran kartı demek para demek...İntel 530hd nekadar hızlı oldugunu göstermek kanıtlamak..Bunlar hepsi bir birine baglı şeyler..Benim bilgisayar bozulmazsa onlar para kazanamaz.

Bütün oyunları oynuyorum..8 çekirdekli işlemcim var yapmadıgı iş yok şimdi bide 40 inç tv aldım 0.003 lag..Ondan kudurdular.

İntelle microsoftu biraz kudurtalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 14 Ekim 2015; 11:58:47 >

• Hayır Win + P tuşuna basınca sağda menü çıkıyor tv' yi seçince görüntüyü HDMI' ye verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Tam olarak anlamadım. 8.1 kullanıyorum, sağ tıklayınca masaüstüne bende zaten öyle bir menü yok. Sağdan açılan menüden Cihazlar'ı seçip Yansıt'ı seçince hdmi'dan tv'ye aktarabiliyorum. Windows10'da bu sağdan açılan menüyü kaldırdılar o zaman sanırım.

Bu arada masaüstü resmini beğendim, paylaşırsan sevinirim.

Bu orjinal windows 10 resimleri.zip
    http://www.filedropper.com/windows10
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Hayır Win + P tuşuna basınca sağda menü çıkıyor tv' yi seçince görüntüyü HDMI' ye verir...

İşte sıkıntıda burda tv yi komple yok etti..Kaldırdı..Tv görünmüyor..Bırak görünmeyi çıkış bile vermiyordu.Zor düzeltim..Normalde görüntü ayarlarında windows altında 1.ci ekran 2.ekran diye var o bile yoktu.Sanki hiç hdmi kablosunu takmamışım gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 14 Ekim 2015; 23:45:04 >
  • Bunlar hep dış mihrakların oyunu , zaman birlik beraberlik zamanıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

Bunlar hep dış mihrakların oyunu , zaman birlik beraberlik zamanıdır.

katılıyorum.Kendi işlemcini kendi sistemini yapmazsan elin eline düştünmü esirden betersindir.Hiçbir hakkın yoktur.O yüzden herşeyi yerlileştirmeliyiz.İşlemcisinden işletim sistemine kadar.Hatta kendi oyunlarımızı bile yapmalıyız.Bu ülkeye kalite aşılamalıyız.Hilecilik yapanlara cezayı vermemiz gerekli.Benciligide bitirmeliyiz..Bu vatan varsa sen de varsın..Bu vatan yoksa sende yoksun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 15 Ekim 2015; 0:33:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu foruma önüne geleni üye yapmayın arkadaş, bu nasıl bir megalomanidir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

şu foruma önüne geleni üye yapmayın arkadaş, bu nasıl bir megalomanidir yani

alıyorlar işte kardeş napcaz şimdi hacı..
  • Güncellemeden sonra şimdide çözünürlük ayarı gitti.Çözünürlügü degiştiremiyorum.İki şık var.Ya windows üzerinden attı bu işi ekran kartına devretti..Yada bunların bana garezi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 17 Kasım 2015; 12:12:36 >
  • Windows 10 ve bitmeyen sorunları. Mobilde beceremediler bari masaüstünde adam akıllı bişey yapsaydılar güzelim 8.1 iconları ve kullanışlılığı + stabilliği uçtu gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne alaka MS ekran kartını devre dışı bıraktı tv de oynatmıyor yok öyle bir şey aynı kart bende var intel hd 300 modeli pcdde tvde de oyun oynanıyor w 10da tvye yansıt ayarı 2 yerde vardır Windows tuşu artı p ve masa üstü sağ tık görüntü ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Kasım 2015; 1:30:41 >
  • DETROID D kullanıcısına yanıt
    1- Driver booster kur. Micro amcaya kafa tutuyor. Pc'de olmayan donanım yazılımlarını güncelliyor. Çare driver booster.

2- Rahmetli Süleyman Demirelin bir sözü var başında genel olan evler hakkında. Firmalar da buna göre iş yapıyorlar işte. Sıcak para lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Windows 10 ve bitmeyen sorunları. Mobilde beceremediler bari masaüstünde adam akıllı bişey yapsaydılar güzelim 8.1 iconları ve kullanışlılığı + stabilliği uçtu gitti.

Kesinlikle çok haklısın. Mobilde zaten pes ettim androide geçtim ama pc de lanet sistemin alternatifi yok. Linux falan demesin kimse. Windows malesef pc bölümünde tekel oldu. Özellikle windows 10 ve sonrası. Zorla güncelleştirme yükletmeler, saçma sapan güncellemeler vs. 2300 liraya lenovo z50-70 aldım. İlk 8.1 çok stabildi. Şimdi 10 yükleyince bilgisayardan soğudum.
  • Bu gibi konuları gördükçe orjinal windows almamakta kendime haksız bir hak tanıyorum.Hoş zaten çok da pahalı satıyorlar ondan alamıyorum ya o da ayrı mesele.
    Hem para vereceğim orjinal ürün alacağım hem de böyle sorunlar ile uğraşacağım.Yok öyle bir dünya.
    Neyse bana fazla vurmadan ben bu konudan ufaktan kaçayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

quote:

Windows 10 ve bitmeyen sorunları. Mobilde beceremediler bari masaüstünde adam akıllı bişey yapsaydılar güzelim 8.1 iconları ve kullanışlılığı + stabilliği uçtu gitti.

Kesinlikle çok haklısın. Mobilde zaten pes ettim androide geçtim ama pc de lanet sistemin alternatifi yok. Linux falan demesin kimse. Windows malesef pc bölümünde tekel oldu. Özellikle windows 10 ve sonrası. Zorla güncelleştirme yükletmeler, saçma sapan güncellemeler vs. 2300 liraya lenovo z50-70 aldım. İlk 8.1 çok stabildi. Şimdi 10 yükleyince bilgisayardan soğudum.

Pahalı olmasa bi mac alıp bırakacağım windowsu. Hackintosh kullanıyorum gayet stabil çalışıyor ama donanımlar %100 uyumlu olmayınca ağır 3d gerektiren şeylerde windowsa mecbur kalıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

quote:

Pahalı olmasa bi mac alıp bırakacağım windowsu. Hackintosh kullanıyorum gayet stabil çalışıyor ama donanımlar %100 uyumlu olmayınca ağır 3d gerektiren şeylerde windowsa mecbur kalıyorum.

linuxda os da yetersiz kalıyor elimiz mahkum windows a.

• arkadaş bunlar beni çıldırtıcak..Adam çözünürlügü kapattıgı yetmiyormuş gibi güncelleme ile tv ekranına giden görüntüyüde kesiyor.Geriye dönük yedekleme olmasa bir daha geri getiremicem..Sonrada kızınca kızdı oluyor..Sanane len ben nezaman bilgisayarımı yenilicem..Sanamı kalmış microsoft..Herşeye burnunuzu sokuyorsunuz.Birkerede kullanıcıdan yana olun ama gözünüz paradan başka şeyi görmez.
    Windows 8.1 bundan daha iyidi çokta stabildi.Başlıcam windows 10 nada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 20 Kasım 2015; 18:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Tam olarak anlamadım. 8.1 kullanıyorum, sağ tıklayınca masaüstüne bende zaten öyle bir menü yok. Sağdan açılan menüden Cihazlar'ı seçip Yansıt'ı seçince hdmi'dan tv'ye aktarabiliyorum. Windows10'da bu sağdan açılan menüyü kaldırdılar o zaman sanırım.

Bu arada masaüstü resmini beğendim, paylaşırsan sevinirim.

Hocam hdmi kablo bağlamadan da bir yol var. Pcdeki film dizi vb. yansıtmak için. Wifi ile modeme bağlı bir televizyon. Yine wifi modeme bağlı pc. Windows 10 içindeki Tv ve Filmler uygulamasının içine istediğiniz filmi atıyorsunuz ve sol alttaki seçenekten cihaza ata seçeneği ile dizi veya filmi tvden kablosuz izliyorsunuz.
  • Microsoft'un işi gücü yok senin televizyonunun bağlantısını kessin. Dur şuna bir güncelleştirme verelim de uğraşsın mı diyecek. Daha neler ?&@/!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.